- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #1.901
Maydanoz ben de duydum. Limon duyan var mı limon?naneyi bilmiyorumda maydanoz da zararliymış canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz ben de duydum. Limon duyan var mı limon?naneyi bilmiyorumda maydanoz da zararliymış canim
Ay zor değil.bi dene.senin açman önemli.uğurlu gelir annecikyarin yapicam 5 taneben topik açmayı bilmiyorum ki
Ay zor değil.bi dene.senin açman önemli.uğurlu gelir annecik
Maydanoz ben de duydum. Limon duyan var mı limon?
inşallah inşallah canimcim
Gözün aydın canm ya rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıcakla al kucağına insallah Bnde ekimde başlıcam tedaviyeinşallah inşallah canimcim
Gözün aydın canm ya rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıcakla al kucağına insallah Bnde ekimde başlıcam tedaviye
Ayy insallah ya hamilelerin duası kabul olurmus bol bol dua et bizeAllah razi olsun canım.senin içinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tedavinde güzel gider ve güzel haberler verirsin canim
Yaaaaaaaaa nasıl heycanlandım okurken nasıl mutlu oldummm hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başımızaaaAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Maydanozu biliyordum ama nane hic duymamisdim,bi tencere corbada olsa olsa 1-2 yemek kasigi kuru nane vardir,zaten umudum yok bide bu takildi kafamananeyi bilmiyorumda maydanoz da zararliymış canim
İnsallah cnm Sorma heyecani kacti azicik ama olsun :) inan ki kan testi diye baya heyecan yaptim bu gece uyku yok bana :) :) senin de az kaldi cuma günü hayirli haberlerini alicaz ins cnm :)Hadi bakalim sezenorhan yarin senden de güzel haberler bekliyoruz
Ama sen zaten ipucu verdigin icin önden sevindik :))
Maydanozu biliyordum ama nane hic duymamisdim,bi tencere corbada olsa olsa 1-2 yemek kasigi kuru nane vardir,zaten umudum yok bide bu takildi kafama
Ay canim benim inan hepimiz cok sevindik . al tabi hakkindir :) :)yarin ilk isim 5 tane almak eczacıya rezil olucam ama banane çokta tiinnnnnben bu an için heder oldum nelerimi vermem kizzzz
Ay canim benim inan hepimiz cok sevindik . al tabi hakkindir :) :)
Doktoruna sor canimKızlar opu sonrasi karin ağrısı kaç gün devam etti benim hala ağrıyor normal mi endiselenmeye başladım
İnsallah cnm Sorma heyecani kacti azicik ama olsun :) inan ki kan testi diye baya heyecan yaptim bu gece uyku yok bana :) :)
Benim 2-3 gün adet sancısıyla gaz sancısı karışımı sancılarım oldu. Korkma canım ya normalKızlar opu sonrasi karin ağrısı kaç gün devam etti benim hala ağrıyor normal mi endiselenmeye başladım
Bana sadece cig süt ve cig et ürünleri yememem söylendi,bugün transferin 4 günü, corbayi ilk 3gün 1.5-2 kepce icmisdimcanım benim hep yemeklerinde baharat var bende yiyorum nane ama duymadım bende birseyde demediler
evham yapma. Yapma Diyorum . Ben de de var o evham. Ama üzme kendini bosverMaydanozu biliyordum ama nane hic duymamisdim,bi tencere corbada olsa olsa 1-2 yemek kasigi kuru nane vardir,zaten umudum yok bide bu takildi kafama