- 13 Şubat 2017
- 452
- 952
- Konu Sahibi floransa17
- #1.881
Hayırlı uğurlu olsun darısı kalp atışlarına inşallahAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun darısı kalp atışlarına inşallahAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Aaaaaqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrrAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
canım benimde troid sorunum var ilaç başlattı dr
ilacını düzenli kullanırsan 1 aya düzeliyor benimki öyle oldu
Hayırlı uğurlu olsun darısı kalp atışlarına inşallah
Aaaaaqqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebriklerrrrrrrr
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşaallahAsin bayrakları asiiinnnnn pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşaallah
Ay çok sevindim galiba ikiz dikkat et kendine artık ağlamak Sevinçten olsun canımAmin inşallah canım.darısı başınıza insallah
Cok guzel moral oldu bize. yarinda sezenorhan boyle guldurcek biziAllah razi olsun canim.darısı başınıza insallah..sen iki ohhh beee sizde ne cektiniz benimle bugün
Naneyi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ya da iç gUdu mu bilmem. Ama ben de taze nane çok severim. Bugün önüme geldi yeşil yeşil ama yiyelim gelmedi canım.Kizlar nanede zararliymis bu dönem ama bilmiyordum naneli tarhana corbasi yedim 3 gün
Amin aminSağol canım darısı başınıza inşallah
Insallah canim,Taze nane sevmem kuru nane yakilip corbaya karistirilmis sekilde yedimNaneyi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ya da iç gUdu mu bilmem. Ama ben de taze nane çok severim. Bugün önüme geldi yeşil yeşil ama yiyelim gelmedi canım.
Ama şu da var normal şartlarda hamile kalsan. Şu an hamile olup olmadığı bilmeyecektin ve yiyecektin. Bir şey olmaz bence olacağı varsa olur içini ferah tut
Aynen canm Bnde ekimin 10 gibi gidicem kasım sonu gibi transfer olacak . Hangi merkezde tedavi görüyosn canmbende şu an adet olmayı bekliyorum ekimin sonu gel dedi kasım ortası gibi transfer edilecek sanırım.
Canımm sen bence şimdi idrar testi yap rahaaaat rahat ve hatıra sakla o çift çizgiyi :) sonrada yeni hamiş annelerle ilgili bi topik aç bizde allahın izniyle teeek tek oraya gelelimAy annecik deyince duygulandım.yine bide bu salakça ağlamalar ben zaten duygulu biriyim off.. Etmez olurmuyum edicem inşallah hepiniz boyle sevineceksiniz inşallah
Ay çok sevindim galiba ikiz dikkat et kendine artık ağlamak Sevinçten olsun canım
Canımm sen bence şimdi idrar testi yap rahaaaat rahat ve hatıra sakla o çift çizgiyi :) sonrada yeni hamiş annelerle ilgili bi topik aç bizde allahın izniyle teeek tek oraya gelelim
İnşallah ikiz olursağol canım bilmiyorum ki eşimde öyle diyor ikiz galiba ama tek olupta yuksek çıkanda olabiliyormuş bakalım hayirli evlat olsunda insallah
Kizlar nanede zararliymis bu dönem ama bilmiyordum naneli tarhana corbasi yedim 3 gün
İnşallah ikiz olur