2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım benimde troid sorunum var ilaç başlattı dr
ilacını düzenli kullanırsan 1 aya düzeliyor benimki öyle oldu

yaa üzüldüm şimdi :KK43:
trioit yani tsh t3/ t4 sadece kafada bitiyor canım haberin olsun..
kafanı rahat tut stres yapma değerlerin düşer
ilaçlarıda sabah aç karnına erkenden hep aynı saatte al canım

Kizlar nanede zararliymis bu dönem ama bilmiyordum naneli tarhana corbasi yedim 3 gün
Naneyi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ya da iç gUdu mu bilmem. Ama ben de taze nane çok severim. Bugün önüme geldi yeşil yeşil ama yiyelim gelmedi canım.
Ama şu da var normal şartlarda hamile kalsan. Şu an hamile olup olmadığı bilmeyecektin ve yiyecektin. Bir şey olmaz bence olacağı varsa olur içini ferah tut

Naneyi nerden hatırlıyorum bilmiyorum ya da iç gUdu mu bilmem. Ama ben de taze nane çok severim. Bugün önüme geldi yeşil yeşil ama yiyelim gelmedi canım.
Ama şu da var normal şartlarda hamile kalsan. Şu an hamile olup olmadığı bilmeyecektin ve yiyecektin. Bir şey olmaz bence olacağı varsa olur içini ferah tut
Insallah canim,Taze nane sevmem kuru nane yakilip corbaya karistirilmis sekilde yedim

Ay annecik deyince duygulandım.yine bide bu salakça ağlamalar ben zaten duygulu biriyim off.. Etmez olurmuyum edicem inşallah hepiniz boyle sevineceksiniz inşallah :KK37::21::21:
Canımm sen bence şimdi idrar testi yap rahaaaat rahat ve hatıra sakla o çift çizgiyi :) sonrada yeni hamiş annelerle ilgili bi topik aç bizde allahın izniyle teeek tek oraya gelelim :anneadayı::KK200::anne:

X