2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Artık sakin ağlama üzme bebeğinii çok dikkat et kendine canım değerin çok iyi çıkmış 2 embriyo mu vardı?

Allah razı olsun canım evet 2 embriyosu bakalım inşallah ikiside benimledir.yokk yokkk artık güzel günlerimiz olucak Allahım izniyle inşallah hepimizin hepimizin...

Asin bayrakları asiiinnnnn:halay::halay::emir_bebek::KK200::anneadayı::nazar: pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk

Ayyy inannamıyorum yupii iiii çok sevindim ve çok iyi çıkmış rakam gözün aydın canım çok ama çok mutlu oldum benim burda gözlerim doldu seni düşünemiyorum çok sevindim çook

Cnm cok mutlu oldum yaa ins ugurlu geleceksin bu topige hayirli olsun rabbim kalp atisini duymayi ve saglikli sekilde kucagina almayida nasip etsin ins mikrocip kullanildi mi acaba

ayy inşallah inşallah sizlerede hep dua ettim hepte edıcem .sizde bu müjdeyi alıcaksınız inşallah. Micro enjeksiyonla yapıldı onu mu diyorsun yoksa dna sına bakılandansa öyle seçenek demediler bilmiyorum

Tam pozitif cikacak hissediyorum yazmak icin girdim ve sonucu gordum Zeyneptanemm Zeyneptanemm :KK49:
Valla gözüm yasardi sevincten
Allah tamamina erdirsin insallah ikizlerinle güzel bir ömür geçirirsin
Ohh insallah hepimizden böyle guzel haberler gelir kizlar

Asin bayrakları asiiinnnnn:halay::halay::emir_bebek::KK200::anneadayı::nazar: pozitiffff 307.4 cıkmış allahım sizlerede nasıb etsin ağlamaktan helak oldum çok mutluyum cooooooook coookkkk
Canım Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Test sonucunda güzel bir değer masallah tekrar tebrik ederim

ayy inşallah inşallah sizlerede hep dua ettim hepte edıcem .sizde bu müjdeyi alıcaksınız inşallah. Micro enjeksiyonla yapıldı onu mu diyorsun yoksa dna sına bakılandansa öyle seçenek demediler bilmiyorum

Canim hayırlı ugurlu olsun. Sizdeki problem neydi

Canim ovulasyon neden yapayım ki ? Ovulasyon yumurta takibi testi değil mi yanlış mı biliyorum . 5.gün embriyosu 3.günde tutunmaya başlar ve 6 yada 7.gün idrar testinde az da olsa çıkmaya başlar ya öyle dedim ama belki yapmam bilmiyorum ama inanilmazzz merak ediyorum

Ovulasyon testinde gebelik testine gore daha erken ve belirgin cikiyor
Burda yapan arkadaslardan biliyorum hatta gecen gun paylasti burda birisi iki testi de sanırım
Hcg ve LH ( ovulasyon testinin tespit ettigi hormon ) ayni anda salgilaniyo olmasi lazim..

Canım sanada soralım bi belirti varmı :)

2 gündür umutluydum deli gibi ama ben çok uykuyu severım gerçi ama onun harıcı aksine 2 gündür hıc ağrı birşeyim yoktu dedim işte olmadı bak geçti agrılarım haberi alınca çok ağladım yoksa karnımı bugün çok kastım strestenmidir az onca kaşıklarım ağrımaya başladı canım.ama bunlar bende her ay olurdu mesela göğüslerde de her ay olan ağrılarım oldu yıne yok dedım

Tam pozitif cikacak hissediyorum yazmak icin girdim ve sonucu gordum Zeyneptanemm Zeyneptanemm :KK49:
Valla gözüm yasardi sevincten
Allah tamamina erdirsin insallah ikizlerinle güzel bir ömür geçirirsin
Ohh insallah hepimizden böyle guzel haberler gelir kizlar

Allah razı olsun topik ev sahıbım:-):-)Amin inşallah sizde boyle güzel haberler alırsınız inşallah.kız daha belli değil allah mi söyletti teyzesi ikizlerimi:-):-)

X