- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.541
Allahin izniyle hiçbir şey olmaz transferin ertesi günü içim dışıma çıktı ne var ne yoksa o kadar korktum ki kesin dedim tutmayacak çok korktum ama çok şükür sonuç pozitif geçen hafta keseyi gördük darısı siz bekleyenlere inşallah canımKızlar yediklerime okadar dikkat etmeme ragmen dün yemekten sonra midem bozuldu ve istifra ettim şimdi iyiyim ama çok moralim bozuldu bebeğimin tutunmasina engel olmuş mudur
Evet canım plesanta aşağıda, yapısında da birşeyler gördü. Kan akışıyla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirmişiz. Hep takip izleme, Allah beterinden korusun tabi. Dinlenme için rapor hakkım da bitti. Heyet raporuna yanaşmıyor doktorlar.canim plasenta asagiya mi yerlesmis senin. 28.e kadar cogu kiside yukari cikiyor. ama eger cikmazsada ki benim bir arkadasin cikmadi hep dinlenmen gerekiyor . ki zaten yukarida olanda dinleniyor. ben mesela full yatistayim artik :) hic kendine sikinti yapma insallah zamaninda saglikla dogacak evladin
insallah canim bisey olmadan gununu tamamlayip saglikla kucagina alacaksin. allah hepimizin yardimcisi olsun.korktugunuza ugratmasin. evimize bebegimizle donmeyi nasip etsin hayirlisi ile. evde oldugunda dinlenmeye calis gecici bir durum moralini bozma.Evet canım plesanta aşağıda, yapısında da birşeyler gördü. Kan akışıyla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirmişiz. Hep takip izleme, Allah beterinden korusun tabi. Dinlenme için rapor hakkım da bitti. Heyet raporuna yanaşmıyor doktorlar.
Senin de maşallah az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
gunaydin canim iyi haftakar olsun insallah pozitif haber alacaksin. benimde kabuslarim oluyordu transfer sonrasi bir anda irkilme korku ile kalkma falan. kacinci gunun bugun . cuma test gunun degil miGünaydın kızlar
İyi haftalar herkese
Gece kabuslarım devam ediyor
İlaçlardan sanırım
Sizde de oluyo muydu?
gunaydin canim iyi haftakar olsun insallah pozitif haber alacaksin. benimde kabuslarim oluyordu transfer sonrasi bir anda irkilme korku ile kalkma falan. kacinci gunun bugun . cuma test gunun degil mi
insallah hayirlisiyla pozitif sonuc al canimEvet cuma yapicam testi
Bugun 5. Gün transferden beri
Maşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallah benim yavrumda tutunur simsikiAllahin izniyle hiçbir şey olmaz transferin ertesi günü içim dışıma çıktı ne var ne yoksa o kadar korktum ki kesin dedim tutmayacak çok korktum ama çok şükür sonuç pozitif geçen hafta keseyi gördük darısı siz bekleyenlere inşallah canım
Bende olmuyor şu canım az kaldı test gününe heyacanla bekliyorumGünaydın kızlar
İyi haftalar herkese
İlaçlardan sanırım
Sizde de oluyo muydu?
İshal kusma öksürük hapsuruk birşey yapmaz Allah'ın izniyle cuma test yapacaksın dimi sendeMaşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallah benim yavrumda tutunur simsiki
Benimde rapor hakkım bitti bu drlari anlamak zor nasil heyet gerekli ise verilmez canım Allah hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallahEvet canım plesanta aşağıda, yapısında da birşeyler gördü. Kan akışıyla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirmişiz. Hep takip izleme, Allah beterinden korusun tabi. Dinlenme için rapor hakkım da bitti. Heyet raporuna yanaşmıyor doktorlar.
Senin de maşallah az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Allah razı olsun canımMaşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallah benim yavrumda tutunur simsiki
Hadi ya sabır az kalmış. İnşallah pozitifi görürüz. Kabuslar bende de ilk başlarda daha fazlaydı, hem de korku filmi gibi gerçekçi. şimdi Nadiren de olsa yine görüyorum. Hem hormonal hem psikolojik baskı, normal herhalde.Evet cuma yapicam testi
Bugun 5. Gün transferden beri
Valla muayenede bol bol yatman lazım deyip, e o zaman rapor verin deyince 3 gün 5 gün pazarlığı yapar olduk. Ben de anlamıyorum. Keşke sağlıklı olsak ta hoplaya zıplaya çalışsak :)Benimde rapor hakkım bitti bu drlari anlamak zor nasil heyet gerekli ise verilmez canım Allah hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah
Sağol cnm inşallah öyle olur benm test günüm pazartesi ama cumartesi yaparm büyük ihtimalleİshal kusma öksürük hapsuruk birşey yapmaz Allah'ın izniyle cuma test yapacaksın dimi sende
İnşallah çifte bayram yaparız
Bende dun aksama kadr olmuyrdu ama du gece sürekli kabus gördüm ve bebekle ilgili şeyler heralde zmn yaklaştıkça stres artıyorGünaydın kızlar
İyi haftalar herkese
İlaçlardan sanırım
Sizde de oluyo muydu?
G gulumse-hayata canım ne yaptın embriyolog qradimi
Hadi bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallahDün aradılar canım 2 tane de 6. Gün embriyosunu ngs ye gönderdik bakalım hakkımızda hayırlısı . Doktorla görüştüm bu adet sonu histereskopi yapılacak diğer ay transfer Nasipse süreyi kısaltalım ngs sonucunu beklemeden yapalım istersen dedi doktor bende tamam dedim süreçle ilgili arayacaklar tekrardan bakalım umarım son tedavim olur
Sen nasılsın