2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar yediklerime okadar dikkat etmeme ragmen dün yemekten sonra midem bozuldu ve istifra ettim şimdi iyiyim ama çok moralim bozuldu bebeğimin tutunmasina engel olmuş mudur
Allahin izniyle hiçbir şey olmaz transferin ertesi günü içim dışıma çıktı ne var ne yoksa o kadar korktum ki kesin dedim tutmayacak çok korktum ama çok şükür sonuç pozitif geçen hafta keseyi gördük darısı siz bekleyenlere inşallah canım

Evet canım plesanta aşağıda, yapısında da birşeyler gördü. Kan akışıyla ilgili bir sıkıntı yaşayabilirmişiz. Hep takip izleme, Allah beterinden korusun tabi. Dinlenme için rapor hakkım da bitti. Heyet raporuna yanaşmıyor doktorlar.
Senin de maşallah az kalmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

insallah canim bisey olmadan gununu tamamlayip saglikla kucagina alacaksin. allah hepimizin yardimcisi olsun.korktugunuza ugratmasin. evimize bebegimizle donmeyi nasip etsin hayirlisi ile. evde oldugunda dinlenmeye calis gecici bir durum moralini bozma.
az kaldi insallah. sanki hic gecmiyor gibi geliyor ama birde bakiyoruz hafta atlamisiz:))) herbirimizi bir avazda kurtarsin rabbim

Günaydın kızlar
İyi haftalar herkese

Gece kabuslarım devam ediyor
İlaçlardan sanırım
Sizde de oluyo muydu?
gunaydin canim iyi haftakar olsun insallah pozitif haber alacaksin. benimde kabuslarim oluyordu transfer sonrasi bir anda irkilme korku ile kalkma falan. kacinci gunun bugun . cuma test gunun degil mi

Maşallah canım Allah kucağına almayi nasip etsin inşaallah benim yavrumda tutunur simsiki

Benimde rapor hakkım bitti bu drlari anlamak zor nasil heyet gerekli ise verilmez canım Allah hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah

Benimde rapor hakkım bitti bu drlari anlamak zor nasil heyet gerekli ise verilmez canım Allah hayırlısı ile kucağımiza alalım inşallah
Valla muayenede bol bol yatman lazım deyip, e o zaman rapor verin deyince 3 gün 5 gün pazarlığı yapar olduk. Ben de anlamıyorum. Keşke sağlıklı olsak ta hoplaya zıplaya çalışsak :)

G gulumse-hayata canım ne yaptın embriyolog qradimi

Dün aradılar canım 2 tane de 6. Gün embriyosunu ngs ye gönderdik bakalım hakkımızda hayırlısı . Doktorla görüştüm bu adet sonu histereskopi yapılacak diğer ay transfer Nasipse süreyi kısaltalım ngs sonucunu beklemeden yapalım istersen dedi doktor bende tamam dedim süreçle ilgili arayacaklar tekrardan bakalım umarım son tedavim olur

Sen nasılsın

Hadi bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallah
Güzel haberlerini alacagiz Allah'ın izniyle
İnşallah mutlu sonlanır son tedavin olur canım

Bende iyiyim ergen olma.yolunda ilerleyen oğlumla uğraşıyorum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…