- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.521
Taze transfer icin ilac kullanman gerekiyodu yarina kadar kullandin mi?
Kullandiysan taze transferi eşinin dedigi gibi koydur istersen doktorunda ayni düşünüyorsa
Kac embriyo var dediler ngsye gönderilecek?
Canım yarın NGS konusunda karar vermeniz gerekiyor dondurulduktan sonra cozdurme yapilip NGS için örnek alınıp tekrar dondurma olmuyor diye biliyorum sana histeroskopi yapilmayacakti o olduktan sonra transfer ol derim şimdi tranfere yönelik ilaç kullanmiyorsundur Dr taze transfer olmayacak diye vermemistir bahçeci grubu taze tranfer yapmıyor canım
Kızlar yediklerime okadar dikkat etmeme ragmen dün yemekten sonra midem bozuldu ve istifra ettim şimdi iyiyim ama çok moralim bozuldu bebeğimin tutunmasina engel olmuş mudur
Yok cnm taze değil ztn dondurulmuş olacak histereskopiyi kesin yaptıracağım ama ngs için kararsız kaldım . Dolar da aldı başını gitti garantisi de yok bilemiyorum napsam .
Ya bn memorialdayken ikinci transfer öncesi doktor ister transfer edelim ister ngs ye gönderip transfere karar verelim ddi biz mi yanlış anlamıştık acaba
canim plasenta asagiya mi yerlesmis senin. 28.e kadar cogu kiside yukari cikiyor. ama eger cikmazsada ki benim bir arkadasin cikmadi hep dinlenmen gerekiyor . ki zaten yukarida olanda dinleniyor. ben mesela full yatistayim artik :) hic kendine sikinti yapma insallah zamaninda saglikla dogacak evladinA anneveoglusu iyim canım sağol. Arada sıkıntılarımız devam ediyor hala plesenta kaynaklı ama moral bozmamaya çalışıyoruz. Haftaya detaylı ultrason var bakalım.
Sen nasılsın, iyice büyümüştür bebeğin. Yen’i doktor bulabildin mi Doğum için.
Pek internet çekmiyor burda malesef kafamı iyi dağıttım canım çok şükür. Yarın dönüyorumCanım kafanı iyi dagit guzel dinlen ben iyiyim canım sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Pek internet çekmiyor burda malesef kafamı iyi dağıttım canım çok şükür. Yarın dönüyorumCanım kafanı iyi dagit guzel dinlen ben iyiyim canım sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
floransa17 ve guns_n_roses80 Rabbim bebislerinizi sımsıkı tutundursun inşallah. Birdaha yaşamayalım bu süreçleri
Biraz önce arandım canm bir taneyi uygun görüp ngs için biyopsi yapılmış yavaş ilerleyenler varmış yarın gözlemleyip tekrardan arayacaklar biyopsi yapılmadan aranmayı istedim onlarda eğer kalırsa biyopsi yapılmadan arayacaklar eğer kalırsa bir tane daha gönderelim diyoruz kalan olursa ki sanmıyorum donduralım dicez
Bahçeci memoriala göre çok farklı çalışıyormuş onu anladım kaliteye bakmadan dondurmuştu Memorial burası iyi olanları bırakıyor sanırım hakkımızda hayırlısı
Sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun
Valla bizde 4 gozle bekliyoruz canim guzel haberiniİyiyim canım,
Dışarı çıkıp yürüyüş yaptim 2km yürüdüm iyi geldi
Teste bi hafta kaldı
Bekliyoruz
Kesinlikle bahçeci labatuvari bu konuda çok iyiBiraz önce arandım canm bir taneyi uygun görüp ngs için biyopsi yapılmış yavaş ilerleyenler varmış yarın gözlemleyip tekrardan arayacaklar biyopsi yapılmadan aranmayı istedim onlarda eğer kalırsa biyopsi yapılmadan arayacaklar eğer kalırsa bir tane daha gönderelim diyoruz kalan olursa ki sanmıyorum donduralım dicez
Bahçeci memoriala göre çok farklı çalışıyormuş onu anladım kaliteye bakmadan dondurmuştu Memorial burası iyi olanları bırakıyor sanırım hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı ile güzel haberlerini alırız inşallah merakla bekliyorumİyiyim canım,
Dışarı çıkıp yürüyüş yaptim 2km yürüdüm iyi geldi
Teste bi hafta kaldı
Bekliyoruz
Kesinlikle bahçeci labatuvari bu konuda çok iyi
iyi görmedikleri bir embriyoyu sırf 5. Güne geldiler diye NGS veya pgtye göndemiyorlar
Onun içinde de en kqliteli olan seçiliyor
Dondurma işlemi içinde öyle iyi kalitede değilse 5. Gün bile olsa eleme yaparak en iyisini çıkarıyorlar hatta bu yüzden dondurma yapılamayan hastaları oldu bahçeci sayfasında
Hayırlısı olsun bir tanem güzel haberlerini bekliyorum