2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Migrostan hazır aldım sıkmadim ayrıca narda yedim

Cok teşekkür ederim cevabın için . Şimdi dimes in nar suyunu aldım bakalım inşallah faydalı olur . Allah im hamile olan herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde meleklerini kulaklarına almayı nasip etsin . Hamile olmak isteyenlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Transfer olan arkadaşlarada inşallah güzel haber almayı nasip eder Rabbim[/QUOTE]

[/QUOTE]
Amin canı yürekten diliyorum anneliği layıkıyla yerine getirecek herkese rabbim nasip etsin inşallah

Ne zaman transferin

Amin canı yürekten diliyorum anneliği layıkıyla yerine getirecek herkese rabbim nasip etsin inşallah

Ne zaman transferin
[/QUOTE]
canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?

Ne zaman transferin
canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?[/QUOTE]
İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın

canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?
İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın[/QUOTE]

Canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah oğlan kız hepsi çok güselbizde napalım her anım oğlumla geçiyor.onunla birlikte öğrenmeye çalısıyoruz bizde.cocuk herseye bakısını değiştiriyor insanın.dünyamız o oldu resmen.sizler nasılsınız senin doğum ne zqmana geliyor?

İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın

Canım Allah hayırlı etsin sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah oğlan kız hepsi çok güselbizde napalım her anım oğlumla geçiyor.onunla birlikte öğrenmeye çalısıyoruz bizde.cocuk herseye bakısını değiştiriyor insanın.dünyamız o oldu resmen.sizler nasılsınız senin doğum ne zqmana geliyor?[/QUOTE]
Allah sağlıkla size bağışlasın canım
İyi olmanıza sevindim
Benim yılbaşı ertesi doğum olacak Allah'ın izniyle

kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum sizlere
benim yarın embriyoların 5. günü olacak ngs yaptıralım diye konuşmuştuk doktorla ama eşim ngs de de garanti değil hiç değilse ilkini transfer yaptıralım hemen diyor benim de kafam karıştı.
doktor bi 5. güne embriyo gitsin ona göre konuşuruz dedi ngs nedir nasıl yapılır hiç konuşmadık ve hiç bir bilgim yok

yarın ngs için hemen karar mı vermemiz gerekiyor. dondursak embriyoyu daha sonradan ngs ye göndersek olmaz mı?

Taze transfer icin ilac kullanman gerekiyodu yarina kadar kullandin mi?
Kullandiysan taze transferi eşinin dedigi gibi koydur istersen doktorunda ayni düşünüyorsa

Kac embriyo var dediler ngsye gönderilecek?

Canım yarın NGS konusunda karar vermeniz gerekiyor dondurulduktan sonra cozdurme yapilip NGS için örnek alınıp tekrar dondurma olmuyor diye biliyorum sana histeroskopi yapilmayacakti o olduktan sonra transfer ol derim şimdi tranfere yönelik ilaç kullanmiyorsundur Dr taze transfer olmayacak diye vermemistir bahçeci grubu taze tranfer yapmıyor canım

Kızlar yediklerime okadar dikkat etmeme ragmen dün yemekten sonra midem bozuldu ve istifra ettim şimdi iyiyim ama çok moralim bozuldu bebeğimin tutunmasina engel olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…