- 20 Mayıs 2009
- 699
- 1.095
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.501
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallahKızlar transferden çıktım suan hastane odasında istirahatteyim inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar
Amin insaallah teşekkür ederimHayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar inşallah
Sağol cnm inşallahHayirli olsun rabbim gonlundekini versin insallah
Migrostan hazır aldım sıkmadim ayrıca narda yedimMerhaba A anneveoglusu siz nar suyunu kendiniz mı sıkıyordunuz yoksa hazır marketten mi alıyordunuz?
Hayırlı olsun canım. İnşallah sonucu güzel olucak.Sagol A anneveoglusu simdi çıktım
Embriyom transfer edildi çok şükür
2-3 gün evde dinlenip sonra dışarı çıkarım artik
Hadi inşallah pozitif sonucu görürüz hep beraber. Hayırlı olsun canımKızlar transferden çıktım suan hastane odasında istirahatteyim inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar
Migrostan hazır aldım sıkmadim ayrıca narda yedim
[/QUOTE]Cok teşekkür ederim cevabın için . Şimdi dimes in nar suyunu aldım bakalım inşallah faydalı olur . Allah im hamile olan herkese hayırlı sağlıklı bir şekilde meleklerini kulaklarına almayı nasip etsin . Hamile olmak isteyenlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Transfer olan arkadaşlarada inşallah güzel haber almayı nasip eder Rabbim
canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?[/QUOTE]Amin canı yürekten diliyorum anneliği layıkıyla yerine getirecek herkese rabbim nasip etsin inşallah
Ne zaman transferin
İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın[/QUOTE]canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?
İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın[/QUOTE]canım nasılsın bebeğin kızmı erkekmi ?
İkinci oğluşum geliyor Allahin izniyle canım sen nasılsın
kızlar merhabalar bişey sormak istiyorum sizlere
benim yarın embriyoların 5. günü olacak ngs yaptıralım diye konuşmuştuk doktorla ama eşim ngs de de garanti değil hiç değilse ilkini transfer yaptıralım hemen diyor benim de kafam karıştı.
doktor bi 5. güne embriyo gitsin ona göre konuşuruz dedi ngs nedir nasıl yapılır hiç konuşmadık ve hiç bir bilgim yok
yarın ngs için hemen karar mı vermemiz gerekiyor. dondursak embriyoyu daha sonradan ngs ye göndersek olmaz mı?
Canım yarın NGS konusunda karar vermeniz gerekiyor dondurulduktan sonra cozdurme yapilip NGS için örnek alınıp tekrar dondurma olmuyor diye biliyorum sana histeroskopi yapilmayacakti o olduktan sonra transfer ol derim şimdi tranfere yönelik ilaç kullanmiyorsundur Dr taze transfer olmayacak diye vermemistir bahçeci grubu taze tranfer yapmıyor canımkızlar merhabalar bişey sormak istiyorum sizlere
benim yarın embriyoların 5. günü olacak ngs yaptıralım diye konuşmuştuk doktorla ama eşim ngs de de garanti değil hiç değilse ilkini transfer yaptıralım hemen diyor benim de kafam karıştı.
doktor bi 5. güne embriyo gitsin ona göre konuşuruz dedi ngs nedir nasıl yapılır hiç konuşmadık ve hiç bir bilgim yok
yarın ngs için hemen karar mı vermemiz gerekiyor. dondursak embriyoyu daha sonradan ngs ye göndersek olmaz mı?