- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.581
İnşallah iyi sonuçlar alırız bu sefer ztn bu seferde olmazsa çok uzun bir süre tekrar deneme yapamayacağım belkide oyüzden gerginim daha fazla.. pozitif düşünmeye calisyrm kötü enerjiyi atmam lazimAyni seyi hissediyorumguns_n_roses80
Bende de şu an hic bir farklilik yok
Nerdeyse Cuma olmasın istiyorum korkuyorum ben de
Geçmiş tecrübelerden dolayi
floransa17 ve guns_n_roses80 az kaldı kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısı ne ise o olsun inş dualarım sizlerle
Amin cnm inşallah güzel haberler alirizfloransa17 ve guns_n_roses80 az kaldı kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısı ne ise o olsun inş dualarım sizlerle
Evet 24 saat sona öğrences
Korkuyorum
Az kalsın test yapacaktım bugün evde test yokmuş neyseki yapamadım
Cnm bugün test günün inşaallah güzel haberlerini alırız kaçta vereceksin kan testiniEvet 24 saat sona öğrences
Korkuyorum
Az kalsın test yapacaktım bugün evde test yokmuş neyseki yapamadım
Sakin olmaya çalış cnm güzel düşünelim güzel olsun inşaallah haberlerini bekliyrmSelam canım
simdi hastaneye gidiyorum
Cok gerginim
Devlet hastanesinde vericem kanı
Bakalım kaçta çıkar diycekler yazarım verince
hayirli haberlerle don insallah pozitif yaz burayafloransa17
Çok sevindim inan....Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)Tamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hic bu aşamaya gelememiştim
aayyyy çok sevindim yeni görevime başladım hoşgeldine gelenlerden bakamadım neteTamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Hayirlisi olsun canim bende merakla bekliyorum ins guzel haberler alicazSelam canım
simdi hastaneye gidiyorum
Cok gerginim
Devlet hastanesinde vericem kanı
Bakalım kaçta çıkar diycekler yazarım verince
Ayy maşallah canım okadar sevindim ki anlatamam Allah devamını getirsin inşallahTamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Ayyyyyyy tuylerim diken diken oldu nasil sevindimmmm anlataman canimmmm gozun aydin. Saglikla devam etsinTamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
Amin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel oluraayyyy çok sevindim yeni görevime başladım hoşgeldine gelenlerden bakamadım nete
ama aklım sende veguns_n_roses80 rabbime binlerce şükür
kaç değerin canım sağlıkla katlansın rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
guns_n_roses80 darısı sana güzelim
ohhhhhh cok sukurTamam canım yazıyorum o zaman
Sonucum:
Pozitif
Şu an rüyada gibiyim
Hala inanamiyorum
insallah sira sende canim hayirlisyla sende pozitif yaz insaaaaalllllaaahhhhhAmin cnm benim sizlerin desteğiyle atlatiyorum bu zor günleri inşallah sonu güzel olur