- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.561
Hadi bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallah
Güzel haberlerini alacagiz Allah'ın izniyle
İnşallah mutlu sonlanır son tedavin olur canım
Bende iyiyim ergen olma.yolunda ilerleyen oğlumla uğraşıyorum bu aralar
Hem ergen çocuk hem hamilelik zor oluyordur senin için annelik zor iş , anne olmak için uğraşmakta ayrı zor
Saol cnm hayırlısı hemşire aradı Biraz önce cuma günü histereskopi yapılacak sen yaptın nasıl zor mu yoksa opu gibi basit bir işlem mi?
Kizlar crinone jeli koyarken hic kaza yasadiniz mi?
Bi kismi ucundan akti kalanini kullandim.
Size de oluyomuydu
yeni bir tane mi kullaniyodunuz böyle bi durumda
Öyle Allah canlarını sağ eylesin ama annelik büyüdükçe çocuk daha zor ben bebek iken ah bir büyüsün derdim ama en rahat zaman o zaman misHem ergen çocuk hem hamilelik zor oluyordur senin için annelik zor iş , anne olmak için uğraşmakta ayrı zor
Saol cnm hayırlısı hemşire aradı Biraz önce cuma günü histereskopi yapılacak sen yaptın nasıl zor mu yoksa opu gibi basit bir işlem mi?
5bindi sanırım
Hala kredi kartımda ödüyorum aylardır
iyiyim canim camasirlari yikiyoruz besigi kurduk ugrasiyoruz oyle:) hepsini yikayip uyuleyip cantayi ayarlayim dursun kosede diyorum ustumden sorumlulugu gider rahat yatarim.gunum gubumu tutmuyir agrim sizim yok ama bazen halsizlik cokuyor.esimde bu hafta full izinli beraber yapiyoruz.tugken nasılsın güzelim
floransa17 nasılsın canım evde test yaptın mı
İyiyim cnm işe döndüm pztsi calisyrm gün içerisinde unutyrm transfer oldgumu bile test yapmadım cnm gününü bekleyip direk kan testi yapacgmguns_n_roses80 sen nasılsın canım test yaptın mı evde
Ben yap derim benimde test günüm cumartesi idi cuma günü evde idrar testi yaptım hazırlıklı olmak için iyi olurBen kan testinin sonucunu beklerken kalpten gidecek gibi oluyorum her seferinde
Bu sefer kan testine giderken evde önce idrar testi yapabilirim ayni gün
Yapiym mi sizce
Sonuca hazırlanmış olurum
bende A anneveoglusu na katiliyorum yap canim bilmis olursun kendini hazirlarsin. insallah pozitif cikar saglikla devam eder.Ben kan testinin sonucunu beklerken kalpten gidecek gibi oluyorum her seferinde
Bu sefer kan testine giderken evde önce idrar testi yapabilirim ayni gün
Yapiym mi sizce
Sonuca hazırlanmış olurum
Kızlar hiç belirti yaşamıyorum zaman geçmek bilmiyorum bu sefer çok stres yaptım galiba olumsuz sonuçlar beni çok yipratti yine aynı yıkımı yaşamaktan çok korkuyrm