2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hem ergen çocuk hem hamilelik zor oluyordur senin için annelik zor iş , anne olmak için uğraşmakta ayrı zor

Saol cnm hayırlısı hemşire aradı Biraz önce cuma günü histereskopi yapılacak sen yaptın nasıl zor mu yoksa opu gibi basit bir işlem mi?

Ameliyathane de yapılıyor
Hicbirsey hissetmiyorsun
Sonrasinda benim kanama olmustu cok az bikac gün
Agri aci yok
Ama sanırım 15-20 dakika sürüyor islem
Biz sabah 7 de gidip 12 de çıktık
Biraz dinlendiriyolar odada

Ücret ne istediler?

Mavi olmuş:)
Anladım canım saol basit bişey o zaman sonrası da acı olmaması da iyi

Temmuz’da görüştüğümüzde 3500 demişlerdi herşeye zam geldiği gibi ona da zam gelmiş 3615 dediler cnm sen ne karara yaptırmıştın

Kizlar crinone jeli koyarken hic kaza yasadiniz mi?
Bi kismi ucundan akti kalanini kullandim.

Size de oluyomuydu
yeni bir tane mi kullaniyodunuz böyle bi durumda

İlacın içindeki basınç artınca oluyor. Elle sıkılacak yerde toplu iğneyle bi delik aç. Sonra ucunu kopar. O zaman dışarı fışkırmıyor ilaç. Ama delik ilacı uygularken parmağınla kapatabileceğin bir noktada olsun

Öyle Allah canlarını sağ eylesin ama annelik büyüdükçe çocuk daha zor ben bebek iken ah bir büyüsün derdim ama en rahat zaman o zaman mis
Canım hiç ağrım olmadı benim kaldiki benden Miyon alınmıştı sende rahatça atlatırsin merak etme

iyiyim canim camasirlari yikiyoruz besigi kurduk ugrasiyoruz oyle:) hepsini yikayip uyuleyip cantayi ayarlayim dursun kosede diyorum ustumden sorumlulugu gider rahat yatarim.gunum gubumu tutmuyir agrim sizim yok ama bazen halsizlik cokuyor.esimde bu hafta full izinli beraber yapiyoruz.
sen nasilsin basladinmi alisverise aldinmi park yatagi .yozgat sogumustur :)

Ben kan testinin sonucunu beklerken kalpten gidecek gibi oluyorum her seferinde
Bu sefer kan testine giderken evde önce idrar testi yapabilirim ayni gün
Yapiym mi sizce
Sonuca hazırlanmış olurum

Yapiym mi sizce
Ben yap derim benimde test günüm cumartesi idi cuma günü evde idrar testi yaptım hazırlıklı olmak için iyi olur

Yapiym mi sizce
bende A anneveoglusu na katiliyorum yap canim bilmis olursun kendini hazirlarsin. insallah pozitif cikar saglikla devam eder.

Kızlar hiç belirti yaşamıyorum zaman geçmek bilmiyorum bu sefer çok stres yaptım galiba olumsuz sonuçlar beni çok yipratti yine aynı yıkımı yaşamaktan çok korkuyrm

Kızlar hiç belirti yaşamıyorum zaman geçmek bilmiyorum bu sefer çok stres yaptım galiba olumsuz sonuçlar beni çok yipratti yine aynı yıkımı yaşamaktan çok korkuyrm

Ayni seyi hissediyorum guns_n_roses80
Bende de şu an hic bir farklilik yok
Nerdeyse Cuma olmasın istiyorum korkuyorum ben de
Geçmiş tecrübelerden dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…