- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.481
Güle güle kullan canım benim ilk doğum sezeryanla oldu ilk 10 gün hashasti yaram ilk ayağa kalkınca illaki içerdeki kanama bosalinca tansiyon düşüyor devamlı karşıya bakarak yürü yere bakma kolunda eşin olacak hemşire ile rahat ol rabbim sabrını veriyor ben 20 günlük lohusa iken eşimle görev yerimize döndüm ve tek başıma baktım kuzuya analık bize güç ve sabır veriyor Allah'ın izniyleCok buyuk olmayam Sallanabilen ve anne yani olabilen besiklerden baktim canim ama park yatak da cok kullanisliymis herkes tavsiye ediyo kararsizim sanirim benimde 1-2 aya bulur almam babynest siparisi vermistim o geldi cok guzel gercekten bir sure zaten yanimda onun icinde yatar surekli emcek uyancak gunduzleride salonda onun icinde uyur diye dusundum bakalim insallah kullanmak nasip olur
iyiyim canim cok sukur. kasilmalar olmadi bir daha. ilaclara devam ediyorum .cuma gunu kontrol var nts girecegim yine ve vajinal olcum yapilacak eger sanci cikmazsaa ilaci gunde 3 e dusurecek . suan 4 defa aliyorum.tugken nasılsın canım
İyi haberlerinizi alalım inşallah cuma günüiyiyim canim cok sukur. kasilmalar olmadi bir daha. ilaclara devam ediyorum .cuma gunu kontrol var nts girecegim yine ve vajinal olcum yapilacak eger sanci cikmazsaa ilaci gunde 3 e dusurecek . suan 4 defa aliyorum.
sen nasilsin alisverise basladin mi . sikintin yok degil mi
ohhh gule gule giysin insallah pasa:)İyi haberlerinizi alalım inşallah cuma günü
Bende iyiyim şükür canım teyzeler almışlar ufaklığa ciciler ben daha almadım Ekim 15 te başlayacağım almaya
floransa17 ve guns_n_roses80 kuzular sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah rabbim
Bol bol su iç canim test günü ne zamanSagol A anneveoglusu simdi çıktım
Embriyom transfer edildi çok şükür
2-3 gün evde dinlenip sonra dışarı çıkarım artik
Amin teşekkür ederim canım yarın olacak transferim
hadi bismilllah dikkat et canım bol bol su. ilik dus kesinlikle egilme ani hareket yapma akdeniz tarzi beslen protein ihmal etme.Sagol A anneveoglusu simdi çıktım
ayy valla transfer gunum geldi aklima nasil duygulardi nasil ruh hali idi.
insallah sizlerde hamileyim yazin bizler gibi.
Hadi hayırlısı olsun dikkat et kendine ani hareketler yapma sakınSagol A anneveoglusu simdi çıktım
Hayırlı olsun cnm.inşaallah sımsıkı tutunur bebeğin bende şimdi gidyrm hastaneye 2de transferim olacak inşaallah
Kızlar transferden çıktım suan hastane odasında istirahatteyim inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar
Rabbim muradini hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar transferden çıktım suan hastane odasında istirahatteyim inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar
8 inde dedi doktor pazartesiye denk geliyr senin ne zmn cnm
Amin cnm inşallahRabbim muradini hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
Canim hayirli olsun sıkıca tutunsun annesine insallahSagol A anneveoglusu simdi çıktım
Hayirli olsun rabbim gonlundekini versin insallahKızlar transferden çıktım suan hastane odasında istirahatteyim inşallah bu sefer sımsıkı tutunurlar