2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok buyuk olmayam Sallanabilen ve anne yani olabilen besiklerden baktim canim ama park yatak da cok kullanisliymis herkes tavsiye ediyo kararsizim sanirim benimde 1-2 aya bulur almam babynest siparisi vermistim o geldi cok guzel gercekten bir sure zaten yanimda onun icinde yatar surekli emcek uyancak gunduzleride salonda onun icinde uyur diye dusundum bakalim insallah kullanmak nasip olur
Güle güle kullan canım benim ilk doğum sezeryanla oldu ilk 10 gün hashasti yaram ilk ayağa kalkınca illaki içerdeki kanama bosalinca tansiyon düşüyor devamlı karşıya bakarak yürü yere bakma kolunda eşin olacak hemşire ile rahat ol rabbim sabrını veriyor ben 20 günlük lohusa iken eşimle görev yerimize döndüm ve tek başıma baktım kuzuya analık bize güç ve sabır veriyor Allah'ın izniyle

iyiyim canim cok sukur. kasilmalar olmadi bir daha. ilaclara devam ediyorum .cuma gunu kontrol var nts girecegim yine ve vajinal olcum yapilacak eger sanci cikmazsaa ilaci gunde 3 e dusurecek . suan 4 defa aliyorum.
sen nasilsin alisverise basladin mi . sikintin yok degil mi

iyiyim canim cok sukur. kasilmalar olmadi bir daha. ilaclara devam ediyorum .cuma gunu kontrol var nts girecegim yine ve vajinal olcum yapilacak eger sanci cikmazsaa ilaci gunde 3 e dusurecek . suan 4 defa aliyorum.
sen nasilsin alisverise basladin mi . sikintin yok degil mi
İyi haberlerinizi alalım inşallah cuma günü
Bende iyiyim şükür canım teyzeler almışlar ufaklığa ciciler ben daha almadım Ekim 15 te başlayacağım almaya

İyi haberlerinizi alalım inşallah cuma günü
Bende iyiyim şükür canım teyzeler almışlar ufaklığa ciciler ben daha almadım Ekim 15 te başlayacağım almaya
ohhh gule gule giysin insallah pasa:)
sende alirsin canim indirimleri takip et yeter. internette daha cok indirim oluyor.

Amin teşekkür ederim canım yarın olacak transferim
floransa17 floransa17 kizlar biraz uzak kaldim sikintilarimdan dolayi simdi okudum. transferiniz var bugun degil mi allah yardimciniz olsun. cok kolay sorunsuzz bir transfer gecirin . test gunu insallah ikinizinkide simsiki saglikla hayirla tutunmus olur pozitif haberinizi alip kese kalp derk3n insalllah 9 ay boyunca saglikli hamillleik yasayip kucagimiza aldik deyip yazarsiniz bizlere allh yardim etsin

X