- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.361
Saol canm evet yumurta toplanılacak bu ay.süreç olarak 2.5 ayı bulabilir dedi ama sonra bn hızlandırabilirim ngs gönderdikten hemn snra histereskopi yapabilirim ngs sonucunu beklemeden dedi. Histereskopi yapıp peşine transfer yapmak istiyor sanırım bakalım
Histeroskopi için bir neden varmi
Genel bir kontrol icin mi yapalim dedi?
Haftaya bugün kontrolüm var benim de
Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim
B ncede NGS yapılırken senin histeroskopi olması mantıklı inşallah sağlıklı embriyolarin olur canimSaol canm evet yumurta toplanılacak bu ay.süreç olarak 2.5 ayı bulabilir dedi ama sonra bn hızlandırabilirim ngs gönderdikten hemn snra histereskopi yapabilirim ngs sonucunu beklemeden dedi. Histereskopi yapıp peşine transfer yapmak istiyor sanırım bakalım
Çok tşk ederim sizde sağsalim kucağınıza alın inşallah7.2 idi kontrol de 5 gün sonrada transfer oldu darısı size olsun hayırlısı ile
Adetin 16. Günü idi canımÇok tşk ederim sizde sağsalim kucağınıza alın inşallah
7.2 mm de iken adetinizin kaçıncı günüydü acaba?
Tşk ederim cevabınız içinAdetin 16. Günü idi canım
Kontrol amaçlı yapılacak. Ayrıca Rahime çizik atacağını söyledi bugün
Kontrol sonrası bir kaç güne olur herhalde transferin hadi hayırlısı
Cok saol canim evet vucuttaki mikrop belirtisiymis cok sykur bebege bsy olmadan farkedildi seninde hayirli olsun bu arada rabbim emeklerinin karsiligi guzel bir bebekle nasip etsin bu yolda yarida koymasin hakkinizda hayirlisi olsun her zaman dualarimdasiniz bu yolda iki sey onemli 1. Si sabrli olcaksin surec uzayabilir uzarsada vardir hayir diceksin 2. Si her zaman pozitif dusunceksin morel bozmicaksin ki vucudun etkilenmesin Allah yaedimciniz olsun senindeÇok geçmiş olsun . Dikkat edin kendinize baş ağrısı belirtisiymiş demekki
Bu süreçte histeroskopi önemli
Birsey cikmasa bile insanin kafasindan Gidiyor bi kere rahatliyorsun
Benim Kontrolde umalim birsey cikmasin 2-3 aydir muayene olmadim.. rahim temizdir insallah
Embriyoyu hic sormadim ne kalite cok da onemli degil zaten kalitesi.. sadece toplandığında hatırladığım erken çözüp gelişimini izlemek durumundayız demişti..
Kismetse 2 haftaya transfer olur
Benim yapabileceğim ilaçlarımı alip doktora gitmek sadece elimden baska birsey gelmiyor..
canim benim ne kadar guzel ozetlemissin.hep belirti aramayin sakin olmakta cok fayda var diyorum herkese bende.gercektende oyle. sabir etmek hep olumlu dusunmek, tedavinin hastaya dusen kismini tam zamaninda uygulamak, guzel beslenmek dinlenmek keyfini cikarmak hepsi bir zincirin halkasi. insallah olacak kızlar. hepinizin Allah yardimcisi olsun.hamileligim bana hem daha cok sukur etmeyi hemde daha daha cok sizlere dua etmeyi ogretti.rabbim herbirimize saglikli hayirli evlat nasip etsin.sagsaglim zamaninda kucaklarimiza alalim.Cok saol canim evet vucuttaki mikrop belirtisiymis cok sykur bebege bsy olmadan farkedildi seninde hayirli olsun bu arada rabbim emeklerinin karsiligi guzel bir bebekle nasip etsin bu yolda yarida koymasin hakkinizda hayirlisi olsun her zaman dualarimdasiniz bu yolda iki sey onemli 1. Si sabrli olcaksin surec uzayabilir uzarsada vardir hayir diceksin 2. Si her zaman pozitif dusunceksin morel bozmicaksin ki vucudun etkilenmesin Allah yaedimciniz olsun senindefloransa17 ninda
Bahçeci fulya da da aynı tarz anlatıldı canım ganolf f kullandım merional ile birlikte yumurtaya etkisi 10-12 arası sabah daha iyi oluyormuş bende öğle vururdum kendimeKızlar birşey sormak istiyorum. ben bu sefer Gonal-f başladım önceki puregondu. Tamamen farklı anlattı bahçecide ki hemşire bana iğne vurulmasını göbek deliğinden 3 parmak sola yada sağa dedi ama göbek deliğinin izahından yaptı ordan yapılacakmış. Birde ben akşam vuruyordum sabah yapmak en iyisi dedi. 10.30 vuruluyorum siz hangi saatlerde yapmıştınız gonal-f i çok farklı olunca içime kurt düştü
Cok saol canim evet vucuttaki mikrop belirtisiymis cok sykur bebege bsy olmadan farkedildi seninde hayirli olsun bu arada rabbim emeklerinin karsiligi guzel bir bebekle nasip etsin bu yolda yarida koymasin hakkinizda hayirlisi olsun her zaman dualarimdasiniz bu yolda iki sey onemli 1. Si sabrli olcaksin surec uzayabilir uzarsada vardir hayir diceksin 2. Si her zaman pozitif dusunceksin morel bozmicaksin ki vucudun etkilenmesin Allah yaedimciniz olsun senindefloransa17 ninda
Kızlar birşey sormak istiyorum. ben bu sefer Gonal-f başladım önceki puregondu. Tamamen farklı anlattı bahçecide ki hemşire bana iğne vurulmasını göbek deliğinden 3 parmak sola yada sağa dedi ama göbek deliğinin izahından yaptı ordan yapılacakmış. Birde ben akşam vuruyordum sabah yapmak en iyisi dedi. 10.30 vuruluyorum siz hangi saatlerde yapmıştınız gonal-f i çok farklı olunca içime kurt düştü
Bahçeci fulya da da aynı tarz anlatıldı canım ganolf f kullandım merional ile birlikte yumurtaya etkisi 10-12 arası sabah daha iyi oluyormuş bende öğle vururdum kendime
Sen nereye vuruyordun ki iğneyi aşılama da da aynı tarif edildi bana
Gobek çevresi olmasi yeterli
Deri altindan zaten yayiliyo
Dozunu ne verdi benim 300du
Sisenin tamami bitiyodu İki günde bir
Ben aksamlari yaptim tüm gonalfleri
Saatle ilgili bana birsey soylenmedi
İstedigim saatte başladım
Ama diger gunler ayni saatte yapmaya calistim