2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Histeroskopi için bir neden varmi
Genel bir kontrol icin mi yapalim dedi?

Haftaya bugün kontrolüm var benim de

Herkese slmlar salı günü transferim olucaktı ama bugünki kontrolde rahim duvarı 6.5 çıkınca şimdilik iptal oldu 3 gün sonra tekrar kontrol var estrofemin dozunu artırdılar ve alttan fitik olarak ta atıcam 3-4 günde artış olurmu kızlar varmı başına gelen en az 8 olması lazım galiba siz kaç mm de transfer oldunuz????dönüş yaparsanız çok sevinirim

7.2 idi kontrol de 5 gün sonrada transfer oldu darısı size olsun hayırlısı ile

B ncede NGS yapılırken senin histeroskopi olması mantıklı inşallah sağlıklı embriyolarin olur canim

Kontrol amaçlı yapılacak. Ayrıca Rahime çizik atacağını söyledi bugün

Kontrol sonrası bir kaç güne olur herhalde transferin hadi hayırlısı

Bu süreçte histeroskopi önemli
Birsey cikmasa bile insanin kafasindan Gidiyor bi kere rahatliyorsun

Benim Kontrolde umalim birsey cikmasin 2-3 aydir muayene olmadim.. rahim temizdir insallah

Embriyoyu hic sormadim ne kalite cok da onemli degil zaten kalitesi.. sadece toplandığında hatırladığım erken çözüp gelişimini izlemek durumundayız demişti..

Kismetse 2 haftaya transfer olur
Benim yapabileceğim ilaçlarımı alip doktora gitmek sadece elimden baska birsey gelmiyor..

Çok geçmiş olsun . Dikkat edin kendinize baş ağrısı belirtisiymiş demekki
Cok saol canim evet vucuttaki mikrop belirtisiymis cok sykur bebege bsy olmadan farkedildi seninde hayirli olsun bu arada rabbim emeklerinin karsiligi guzel bir bebekle nasip etsin bu yolda yarida koymasin hakkinizda hayirlisi olsun her zaman dualarimdasiniz bu yolda iki sey onemli 1. Si sabrli olcaksin surec uzayabilir uzarsada vardir hayir diceksin 2. Si her zaman pozitif dusunceksin morel bozmicaksin ki vucudun etkilenmesin Allah yaedimciniz olsun seninde floransa17 ninda

Aynen transfer öncesi rahimin durumunu görmek. Rahatlatacak beni

Umarım bir sıkıntı yoktur. Güzel haberler alırız . Gönlünü rahat tut hakkında hayırlısı olsun

Kızlar birşey sormak istiyorum. ben bu sefer Gonal-f başladım önceki puregondu. Tamamen farklı anlattı bahçecide ki hemşire bana iğne vurulmasını göbek deliğinden 3 parmak sola yada sağa dedi ama göbek deliğinin izahından yaptı ordan yapılacakmış. Birde ben akşam vuruyordum sabah yapmak en iyisi dedi. 10.30 vuruluyorum siz hangi saatlerde yapmıştınız gonal-f i çok farklı olunca içime kurt düştü

canim benim ne kadar guzel ozetlemissin.hep belirti aramayin sakin olmakta cok fayda var diyorum herkese bende.gercektende oyle. sabir etmek hep olumlu dusunmek, tedavinin hastaya dusen kismini tam zamaninda uygulamak, guzel beslenmek dinlenmek keyfini cikarmak hepsi bir zincirin halkasi. insallah olacak kızlar. hepinizin Allah yardimcisi olsun.hamileligim bana hem daha cok sukur etmeyi hemde daha daha cok sizlere dua etmeyi ogretti.rabbim herbirimize saglikli hayirli evlat nasip etsin.sagsaglim zamaninda kucaklarimiza alalim.

Bahçeci fulya da da aynı tarz anlatıldı canım ganolf f kullandım merional ile birlikte yumurtaya etkisi 10-12 arası sabah daha iyi oluyormuş bende öğle vururdum kendime
Sen nereye vuruyordun ki iğneyi aşılama da da aynı tarif edildi bana

Saol cnm güzel dileklerin için ..çok haklısın sabretmek ve pozitif düşünmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok herşey Allahtan

Gobek çevresi olmasi yeterli
Deri altindan zaten yayiliyo

Dozunu ne verdi benim 300du
Sisenin tamami bitiyodu İki günde bir

Ben aksamlari yaptim tüm gonalfleri
Saatle ilgili bana birsey soylenmedi
İstedigim saatte başladım
Ama diger gunler ayni saatte yapmaya calistim

Canım göbek deliğinden sağ yada sol 3 parmak öteye yapıyordum ztn öncesinde de bunda da öyle ama bu göbek deliğinin izahından yaptı göbek deliğinin üstünde olmayacak ddi ztn üstünden yapmadım ama aşağılara doğru yapıyordum aynı şeyi dedi aslında ama sanırım bnm sadece bu iza damı olacak sorumu anlamadı ki evet ddi

Bnde özellikle önceden akşam yaptım çalışıyorum akşam yapayım ddim yok ya sabah yada 5 e kdr yapabilirsin ddi snra yapayım ddi işte saat 10.30 du öyle vuruluyorum .

225 ml kullanıyorum bana geçen de öyle vermişlerdi bakalım Çarşamba kontrol var nolcak bilmiyorum .

Canım sen bir kere mi iğneleri yaptın hep dondurulmuşmuydu tedavilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…