2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yanları öneriyordu hemşire bana üste vurma demişti alta da hep vurma alta vurunca yumurta gelişecek diye bir inanış var ona itibar etme demisti
Bende 225 ile başladım 6. Gün kontrol de 175 e düşürmüştü Dr

b3nde gonalf kullandim gobek deliginin 3- 4 parmak sagina yada soluna yapiyirsun.yapilisi cok basit. incecik ignesi var. sabah 11 de yapiyordum ben .hergun tlfnum caliyordu o saatte

G gulumse-hayata canim ayrica gobek deliginin altina ustune vurma hep 4 parmak sagina ve soluna vur.. hayirli olsun insallah :))

Saol canm hemşire o kargaşada bildiğimi unutturdu resmen bana :) altına yapabilirsin demişti ama bn de alta yapmayı düşünmüyorum yanlar yeterli:) saol cnm hayırlısı ile olumlu olur inş bu sefer

Yok canım bu yeni gonalf tedavisi
Önceki gonalf ler olmadi ama benim sorunum embriyo genetiği yaşımla alakalı (40 üzeri)
Herseye bakıldı çünkü
Öncekilerin olmamasının nedeni genetik sorun olarak görülüyor
elimizdeki tek denemelik embriyo olduğu için genetiğe göndermeyip şansımızı deniycez
.. bi umut bu belki gelisimine devam eder..

Gonalf iyi bir ilac ben araştırmıştım içini rahat tut
Daha genç yastakilerde etkisi daha iyi
Beni baz alma sen

Kızlar merhaba bende 5 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen inferfilite teşhisi koyuldu 2 negatif aşılama gecırdım şimdi tüp bebeğe basladık bugün 2.iğnem sebebi bilinmeyen inferfilite olup tüp bebekte başarısı olanlar çok varmı

Ben göbek deliğimin üç parmak altından bir gün sağa bir gün sola vurdum hep bunca zaman yanlış mı yaptım acaba .. ayrıca hep akşam 20:00 ile 22:00 arası aynı saatte denk gelicek şekilde uyguladım ama şimdi içime kurt düştü ama gonal f kullanmadım hiç..,acaba o ilaç içinmi geçerli bu ..yumurtalarımda ilaca cevap vermiyor diyor doktorlar ..acaba yanlış mı yapıyordum.

Hepimiz o sekilde yaptik

Canım aynı şekilde vurmusuz tek saatleri farklı o konuda bilgim yok bu konuda soru soran arkadaş bahçeci umutta tedaviye başladı bende bahceci fulya da tedavi gördüm ama iki merkezde aynı saatlere ve iğneyi vurma yerlerini aynı bildirmiş o anlaşılıyor

Canım sağol ..bir sonraki tedavi öncesi insan herseyi düşünüyor acaba biryerlerde yanlışım yaptım diye..ama insallah güzel şeyler olur .,işte herşey kader kısmet., Senin yavrunda kendisi gelmiş annesine...saglıkla al bebeğini kucağına canım

Rahat ol nasip bunlar inşallah rabbim isteyen tüm kullarına nasip edecek Allah razı olsun darısı sana ve tüm arkadaşlara olsun
floransa17 doğru diyorsun rabbimin ol demesine bağlı

Anladım canım saol demek hastane ve doktor uygulamaları farklı. Sen nasılsın tedaviye ara verdin değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…