- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.381
Yanları öneriyordu hemşire bana üste vurma demişti alta da hep vurma alta vurunca yumurta gelişecek diye bir inanış var ona itibar etme demistiCanım göbek deliğinden sağ yada sol 3 parmak öteye yapıyordum ztn öncesinde de bunda da öyle ama bu göbek deliğinin izahından yaptı göbek deliğinin üstünde olmayacak ddi ztn üstünden yapmadım ama aşağılara doğru yapıyordum aynı şeyi dedi aslında ama sanırım bnm sadece bu iza damı olacak sorumu anlamadı ki evet ddi
b3nde gonalf kullandim gobek deliginin 3- 4 parmak sagina yada soluna yapiyirsun.yapilisi cok basit. incecik ignesi var. sabah 11 de yapiyordum ben .hergun tlfnum caliyordu o saatteKızlar birşey sormak istiyorum. ben bu sefer Gonal-f başladım önceki puregondu. Tamamen farklı anlattı bahçecide ki hemşire bana iğne vurulmasını göbek deliğinden 3 parmak sola yada sağa dedi ama göbek deliğinin izahından yaptı ordan yapılacakmış. Birde ben akşam vuruyordum sabah yapmak en iyisi dedi. 10.30 vuruluyorum siz hangi saatlerde yapmıştınız gonal-f i çok farklı olunca içime kurt düştü
G gulumse-hayata canim ayrica gobek deliginin altina ustune vurma hep 4 parmak sagina ve soluna vur.. hayirli olsun insallah :))
Bnde özellikle önceden akşam yaptım çalışıyorum akşam yapayım ddim yok ya sabah yada 5 e kdr yapabilirsin ddi snra yapayım ddi işte saat 10.30 du öyle vuruluyorum .
225 ml kullanıyorum bana geçen de öyle vermişlerdi bakalım Çarşamba kontrol var nolcak bilmiyorum .
Canım sen bir kere mi iğneleri yaptın hep dondurulmuşmuydu tedavilerin
Ben göbek deliğimin üç parmak altından bir gün sağa bir gün sola vurdum hep bunca zaman yanlış mı yaptım acaba .. ayrıca hep akşam 20:00 ile 22:00 arası aynı saatte denk gelicek şekilde uyguladım ama şimdi içime kurt düştü ama gonal f kullanmadım hiç..,acaba o ilaç içinmi geçerli bu ..yumurtalarımda ilaca cevap vermiyor diyor doktorlar ..acaba yanlış mı yapıyordum.Bahçeci fulya da da aynı tarz anlatıldı canım ganolf f kullandım merional ile birlikte yumurtaya etkisi 10-12 arası sabah daha iyi oluyormuş bende öğle vururdum kendime
Sen nereye vuruyordun ki iğneyi aşılama da da aynı tarif edildi bana
Ben göbek deliğimin üç parmak altından bir gün sağa bir gün sola vurdum hep bunca zaman yanlış mı yaptım acaba .. ayrıca hep akşam 20:00 ile 22:00 arası aynı saatte denk gelicek şekilde uyguladım ama şimdi içime kurt düştü ama gonal f kullanmadım hiç..,acaba o ilaç içinmi geçerli bu ..yumurtalarımda ilaca cevap vermiyor diyor doktorlar ..acaba yanlış mı yapıyordum.
Sağol.. Farklı şekilde uygulayanlar olunca kafam karıştı ..Sonuçta kana karışıyor ama doğru dürüst yumurta Çıkmayınca insan herşeyi sorguluyor mağlesef..Hepimiz o sekilde yaptik
Canım aynı şekilde vurmusuz tek saatleri farklı o konuda bilgim yok bu konuda soru soran arkadaş bahçeci umutta tedaviye başladı bende bahceci fulya da tedavi gördüm ama iki merkezde aynı saatlere ve iğneyi vurma yerlerini aynı bildirmiş o anlaşılıyorBen göbek deliğimin üç parmak altından bir gün sağa bir gün sola vurdum hep bunca zaman yanlış mı yaptım acaba .. ayrıca hep akşam 20:00 ile 22:00 arası aynı saatte denk gelicek şekilde uyguladım ama şimdi içime kurt düştü ama gonal f kullanmadım hiç..,acaba o ilaç içinmi geçerli bu ..yumurtalarımda ilaca cevap vermiyor diyor doktorlar ..acaba yanlış mı yapıyordum.
Canım sağol ..bir sonraki tedavi öncesi insan herseyi düşünüyor acaba biryerlerde yanlışım yaptım diye..ama insallah güzel şeyler olur .,işte herşey kader kısmet., Senin yavrunda kendisi gelmiş annesine...Canım aynı şekilde vurmusuz tek saatleri farklı o konuda bilgim yok bu konuda soru soran arkadaş bahçeci umutta tedaviye başladı bende bahceci fulya da tedavi gördüm ama iki merkezde aynı saatlere ve iğneyi vurma yerlerini aynı bildirmiş o anlaşılıyor
Rahat ol nasip bunlar inşallah rabbim isteyen tüm kullarına nasip edecek Allah razı olsun darısı sana ve tüm arkadaşlara olsunCanım sağol ..bir sonraki tedavi öncesi insan herseyi düşünüyor acaba biryerlerde yanlışım yaptım diye..ama insallah güzel şeyler olur .,işte herşey kader kısmet., Senin yavrunda kendisi gelmiş annesine...saglıkla al bebeğini kucağına canım
iyi akşamlar kızlar
floransa17 ben ilk tedavide transferden önce nar suyu içmiştim sürekli rahimi kalınlaştırıyormuş
G gulumse-hayata bahçecide bende göbeğin yanlarından oluyordum iğneyi saat 2de ama acıbademde akşam yapmamı söylemişlerdi saat 8de oluyordum
Adetle birlikte birlikte içmeye başladım transfer ile bıraktım ben kullanmadım ama iyi bir folic asit olduğunu duydumArkadaşlar nar suyunu ne zaman içmeye başlıyoruz ? Bir de inofolic şase kullanan var mı?
Adetle birlikte birlikte içmeye başladım transfer ile bıraktım ben kullanmadım ama iyi bir folic asit olduğunu duydum