- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.241
Hayirli olsun arkadasim rabbim yuzunu guldursunİYİyim ben de sağolun
Dinlendim tatil yaptım
Sizleri merak ettim
Evet ben bir sonaki adetimde basliycam insallah
Eylül sonu gibi oluyor
Tüp bebek fiyatlari uçmuştur heralde dolar artinca
Bakalim napicaz
Neyin var canim? Umarim şu kusma bulanti isleridir. Geciyor 16 yada 17 de 20 de bayagi bitmis oluyorAllah kolaylık versin canım, hem maddi hem manevi. Bayram öncesi bir ilaç sormuştum 55 tl, bayram sonrası 65 e aldım. İlaç fiyatları yerinde durmuyor maalesef. Sonucu güzel olsun inşallah
Sağol tecrübeli annemiz.bulantı yok ta kanamalar oluyor ara ara, korkutuyor o da beni. Pleaanta aşağıdaymış.Gozun aydin canim saglikla gelsin annesinin pasasi
Hayırlı olsun canım inşaallahnasipse eylül reglisiyle yeni bir sürece başlıyorum bende. hakkımızda hayırlısı. sayfa da hamile kalamayan az kişi kaldık umarım bizde bu yıl sonuna kadar güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canım inşaallah
nasipse eylül reglisiyle yeni bir sürece başlıyorum bende. hakkımızda hayırlısı. sayfa da hamile kalamayan az kişi kaldık umarım bizde bu yıl sonuna kadar güzel haberler alırız
Plezenta assagida olabiliyormus bendede assagidaydi. Ama o yer degistiren birsey mis yukari cikabiliyor zamanla. Cikmazsa dogumun normal yolla olmuyor sezeryan olmak zorunda. Birde kanama yapabiliyormus evet. Korkma en azindan kanaman plezentayla ilgili onu biliyorsun belki biraz daha rahatlatici olur psikolojik olarak. Dinlen kendini yorma arkadasim dikkat et kendine pasamiza iyi bak. Biz iyiyiz yorgun savasci olarak devam. Ama kizima cici elbiseler oglumada papyonlu kiyafetler giydirince aklim gidiyor herseyi unutuyorum. Sapsiklerim kafalarinida birbirine yasliyorlar unutuyorum herseyi. Rabbim isteyen herkeze insallah nasip eylesinSağol tecrübeli annemiz.bulantı yok ta kanamalar oluyor ara ara, korkutuyor o da beni. Pleaanta aşağıdaymış.
Seni etiketlemeye çekiniyorum vallahi bebeklerden vakit kalmıyordur diye. Sizin evde durumlar nasıl, tek mi bakıyorsun hala bebişlere, alışmışsınızdır artık birbirinize. Doğa rutkayı takip ediyorum o da ikizlerle uğraşmaktan saç baş dağınık çok tatlılar.
Demek pasamız geliyor sağlıkla gelsin canımMerhaba canım nasılsın. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim hamilelik. Dün cinsiyetini öğrendim, biraz moral oldu. Erkek bebeğim olacakmış.
Sen nasılsın, hazır mısın tedaviye canım
Hadi bakalım senin G gulumse-hayataİYİyim ben de sağolun
Dinlendim tatil yaptım
Sizleri merak ettim
Evet ben bir sonaki adetimde basliycam insallah
Eylül sonu gibi oluyor
Tüp bebek fiyatlari uçmuştur heralde dolar artinca
Bakalim napicaz
Allah'ın izniyle güzel haberleriniz peşi sıra gelecek merkeze karar verdi mi kesin olaraknasipse eylül reglisiyle yeni bir sürece başlıyorum bende. hakkımızda hayırlısı. sayfa da hamile kalamayan az kişi kaldık umarım bizde bu yıl sonuna kadar güzel haberler alırız
Maşallah masallah yonca çok güzel bir duyguyu yaşatıyor rabbim onları uyurken izlemek günden güne büyümelerini seyretmek paha biçilemezPlezenta assagida olabiliyormus bendede assagidaydi. Ama o yer degistiren birsey mis yukari cikabiliyor zamanla. Cikmazsa dogumun normal yolla olmuyor sezeryan olmak zorunda. Birde kanama yapabiliyormus evet. Korkma en azindan kanaman plezentayla ilgili onu biliyorsun belki biraz daha rahatlatici olur psikolojik olarak. Dinlen kendini yorma arkadasim dikkat et kendine pasamiza iyi bak. Biz iyiyiz yorgun savasci olarak devam. Ama kizima cici elbiseler oglumada papyonlu kiyafetler giydirince aklim gidiyor herseyi unutuyorum. Sapsiklerim kafalarinida birbirine yasliyorlar unutuyorum herseyi. Rabbim isteyen herkeze insallah nasip eylesin
Amin canim insallah. Ben de Kasim da baslamayi dusunuyorum.Hadi bakalım senin G gulumse-hayataBEYAZGULL DilanBoran akasyaaa5 guns_n_roses80 sırayla güzel haberlerinizi alalım
Rabbim yüzünüzü güldürsün
bir iki ay ara vermiştim cnm 4.tedaviye eylülde mi başlasam ekimde mi karar veremiyorum son dondurulmusumu kullanicam buda olmazsa zaten uzun bir süre deneyememinş. canım saol. sen ne durumdasın şuanda ? ara mı verdin tedaviye
Amin canım inşaallah Allah razı olsunHadi bakalım senin G gulumse-hayataBEYAZGULL DilanBoran akasyaaa5 guns_n_roses80 sırayla güzel haberlerinizi alalım
Rabbim yüzünüzü güldürsün
Eylül grubu yine Eylül de basliycaz yani :)
Allah'ın izniyle güzel haberleriniz peşi sıra gelecek merkeze karar verdi mi kesin olarak
bir iki ay ara vermiştim cnm 4.tedaviye eylülde mi başlasam ekimde mi karar veremiyorum son dondurulmusumu kullanicam buda olmazsa zaten uzun bir süre deneyemem