2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Allah kolaylık versin canım, hem maddi hem manevi. Bayram öncesi bir ilaç sormuştum 55 tl, bayram sonrası 65 e aldım. İlaç fiyatları yerinde durmuyor maalesef. Sonucu güzel olsun inşallah
Neyin var canim? Umarim şu kusma bulanti isleridir. Geciyor 16 yada 17 de 20 de bayagi bitmis oluyor

Gozun aydin canim saglikla gelsin annesinin pasasi
Sağol tecrübeli annemiz.bulantı yok ta kanamalar oluyor ara ara, korkutuyor o da beni. Pleaanta aşağıdaymış.
Seni etiketlemeye çekiniyorum vallahi bebeklerden vakit kalmıyordur diye. Sizin evde durumlar nasıl, tek mi bakıyorsun hala bebişlere, alışmışsınızdır artık birbirinize. Doğa rutkayı takip ediyorum o da ikizlerle uğraşmaktan saç baş dağınık çok tatlılar.

Plezenta assagida olabiliyormus bendede assagidaydi. Ama o yer degistiren birsey mis yukari cikabiliyor zamanla. Cikmazsa dogumun normal yolla olmuyor sezeryan olmak zorunda. Birde kanama yapabiliyormus evet. Korkma en azindan kanaman plezentayla ilgili onu biliyorsun belki biraz daha rahatlatici olur psikolojik olarak. Dinlen kendini yorma arkadasim dikkat et kendine pasamiza iyi bak. Biz iyiyiz yorgun savasci olarak devam. Ama kizima cici elbiseler oglumada papyonlu kiyafetler giydirince aklim gidiyor herseyi unutuyorum. Sapsiklerim kafalarinida birbirine yasliyorlar unutuyorum herseyi. Rabbim isteyen herkeze insallah nasip eylesin

Demek pasamız geliyor sağlıkla gelsin canım

nasipse eylül reglisiyle yeni bir sürece başlıyorum bende. hakkımızda hayırlısı. sayfa da hamile kalamayan az kişi kaldık umarım bizde bu yıl sonuna kadar güzel haberler alırız
Allah'ın izniyle güzel haberleriniz peşi sıra gelecek merkeze karar verdi mi kesin olarak

Maşallah masallah yonca çok güzel bir duyguyu yaşatıyor rabbim onları uyurken izlemek günden güne büyümelerini seyretmek paha biçilemez
Rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin inşallah

arkadaşlar merhaba,
ben de geçen yıl eylül ayında başlamıştım tedaviye.
okuyanlara moral olması için yazmak istedim kısaca hikayemi.
37 yaşında tüplerimdeki tıkanıklık nedeniyle tüp bebek tedavsine başladık. eşimde sorun yoktu, amh değerim 2.4 dü.
2 tane 5aa kalite embriyom oldu. sonra amilyatla tüplerim alındı, miyomlarım temizlendi. tek embriyo transfer edildi. şişli memorial'da tedavi oldum bu arada. tek embriyo bana çok şükür ve maşallah ki iki evlat olarak geldi. embriyom bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş. tedavideyken 2 embriyonun da transferini istemiştim doktorlar kabul etmemişti. hatta doktor , bakarsın bölünür ikiz olur, çok hastamız var öyle dediğinde bana mı denk gelecek o şans demiştim. çok şükür ve maşallah ki bana da denk geldi. zaten doğum kontrol hapı kullanan 35 üstü kadınlarda tek yumurta ikizi olma ihtimali çok yüksekmiş. ben tutmaz diye korkarken allahıma çok şükür iki bebeğim oldu. zor bir hamilelik geçirdim ama çok şükür bebeklerim sağlıkla doğdu.
sizlere memorial'ı tavsiye ederim. semra hanımla bi görüşün en azından. nasıl olsa ilk görüşme ücretsiz. allah hepinize emeklerinizin karşılığını versin tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…