2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Cok saolasin canim amin insallah:KK200:
Merhaba, eski yorumlarınıza tesadüfen denk geldim de birşey sormak istiyordum, bende 19 yumurtadan 5. Gün 2 tane iyi kalite embriyo kaldı ve benim isteğimle donduruldular.sizin 8 tane dondurulmuş çözülürken geriye 2 tane kalmış doğru mu anladım. 5. Gün iyi kalitede mi dondurulmuşkardı? Buarada çok çok tebrik ederim sizi ve bebişinizi:nazar:

Merhaba, eski yorumlarınıza tesadüfen denk geldim de birşey sormak istiyordum, bende 19 yumurtadan 5. Gün 2 tane iyi kalite embriyo kaldı ve benim isteğimle donduruldular.sizin 8 tane dondurulmuş çözülürken geriye 2 tane kalmış doğru mu anladım. 5. Gün iyi kalitede mi dondurulmuşkardı? Buarada çok çok tebrik ederim sizi ve bebişinizi:nazar:

Selam lavitabellamk lavitabellamk sana sorduğun kişi de yazar
Ben de yazayim 5. Güne kaldiysa kalitenin çok da bi önemi yok..

sizin isteginizle dondurdular diyerek ne demek istediniz? Dondurmayacaklar miydi ?

Selam lavitabellamk lavitabellamk sana sorduğun kişi de yazar
Ben de yazayim 5. Güne kaldiysa kalitenin çok da bi önemi yok..

sizin isteginizle dondurdular diyerek ne demek istediniz? Dondurmayacaklar miydi ?
Şöyle 19 tane yumurta toplandı ama ben bu ay transfer istemediğimi, donduracağımı başından belirtmiştim. Nerdiyse hepsi 5. Güne gelmiş ama dondurulabilecek kalitede sadece 2 tane varmış, diğerlerini dondurmanın anlamı yokmuş. Geçen sefer 6, güne gelen embriyom bile olmuştu ama kalitesinden dolayı dondurmamışlardı

Meraba siz yanlis anlamissiniz biz talesemi tasiyiciyiz 5.gune gelen embriyolara pgt yapilcalti 4 kez opu oldum 1. Opuda 12 yumurta toplandi 9 u dollendi 3. Gune geldi 5. Gune 1 tanesi gelebildi doktorum havuz yontemini onerdi 2. Opuda 5.gune yine 1 kaldi 3. Opuda 5.gune 2 kaldi 4. Opuda 5. Gune 4 tane kaldi toplamda 8 embriyom pgt ye gitti bunlarin 6 tanesi hasta cikti 2 tanesi trnsfer edilebilir kaldi 1 tane transfer oldu cok sukur tuttu suan 5 aylik hamileyim zor bir surecti 1 sene tedaviyle gecti ama sabrn sonu selamet Allah yardimciniz olsun

Meraba siz yanlis anlamissiniz biz talesemi tasiyiciyiz 5.gune gelen embriyolara pgt yapilcalti 4 kez opu oldum 1. Opuda 12 yumurta toplandi 9 u dollendi 3. Gune geldi 5. Gune 1 tanesi gelebildi doktorum havuz yontemini onerdi 2. Opuda 5.gune yine 1 kaldi 3. Opuda 5.gune 2 kaldi 4. Opuda 5. Gune 4 tane kaldi toplamda 8 embriyom pgt ye gitti bunlarin 6 tanesi hasta cikti 2 tanesi trnsfer edilebilir kaldi 1 tane transfer oldu cok sukur tuttu suan 5 aylik hamileyim zor bir surecti 1 sene tedaviyle gecti ama sabrn sonu selamet Allah yardimciniz olsun
Ay maşallah hakkaten Allah zamanı gelince veriyor, çok sevindim sağlıkla büyütün inşş

Simdi toplu yazınca tekrar anliyorum
Genetik gitmis embriyo önemli
Boşuna kalitesiz embriyo ile vakit kaybetmedin
Saglikla kucağına al insallah

Simdi toplu yazınca tekrar anliyorum
Genetik gitmis embriyo önemli
Boşuna kalitesiz embriyo ile vakit kaybetmedin
Saglikla kucağına al insallah
Evet canim pgt olmasaydi bosuna 6 embriyo tutmicakti hem vakit kaybi hem bosuna sitres masrafı cabası az geldi ama cok sukur pozitif sonuc alindi rabbim sizlerede nasip etsin insallah 3n kisa zamanda

Selam kızlar
Herkes iyi mi
Çok sessiziz bu ara :)
Merhaba canım nasılsın. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim hamilelik. Dün cinsiyetini öğrendim, biraz moral oldu. Erkek bebeğim olacakmış.
Sen nasılsın, hazır mısın tedaviye canım

Selam kızlar
Herkes iyi mi
Çok sessiziz bu ara :)
selam bende iyiyim şükür sen nasılsın tedavine az kaldı değil mi eylülde başlayacaksın
Merhaba canım nasılsın. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Biraz sıkıntılı geçiyor benim hamilelik. Dün cinsiyetini öğrendim, biraz moral oldu. Erkek bebeğim olacakmış.
Sen nasılsın, hazır mısın tedaviye canım
allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sende anneveoglusu ve benim gibi erkek annesi olacaksın:)

İYİyim ben de sağolun
Dinlendim tatil yaptım
Sizleri merak ettim

Evet ben bir sonaki adetimde basliycam insallah
Eylül sonu gibi oluyor
Tüp bebek fiyatlari uçmuştur heralde dolar artinca
Bakalim napicaz
Allah kolaylık versin canım, hem maddi hem manevi. Bayram öncesi bir ilaç sormuştum 55 tl, bayram sonrası 65 e aldım. İlaç fiyatları yerinde durmuyor maalesef. Sonucu güzel olsun inşallah

X