2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bir daha mi düşünelim diyosun Yonca___
Biz zor kısmının tüp sureci oldugunu saniyoduk :)
Anlattıklarından sona ben bi daha değerlendireyim bu konuyu

Ah kuzum kıyamam sana o kadar iyi anlıyorum ki seni bende aynı durumdayım yalnız değilsin annelik işte fedakarlık istiyor allah kolaylık versin floransa17 herşeye rağmen değer bence hiç düşünme sevgileri unutturuyor herşeyi hele bide şebek şebek gülüşleri yok mu iyi ki diyorsun ben doğurdum benn

Amin canım rabbim isteyen herkese yaşatsın dua ediyorum sizin için hep aklımdasınız bazen ben de inanamıyorum gece seslerini duyduğumda fln kimin bebeği acaba dediğim oluyo rüya gibi hayal gibi şaka gibi .Aşk gibii

Öyle deme arkadaşım sabredecegiz bende anne olamadım tevekkül edelim geçen ay bende umutsuzdum kötüydüm bunlar bize iyi gelmez moralimizi yüksek tutmaliyiz

Amin canım. Allah uğraşan tüm kadınlara sağlıklı evlat nasip etsin.

Sevgisi hicbirseyle kiyaslanmaz evet gulusleride omre bedel ama kolay is degil. Millet cok zor dediginde sinirleniyordum beni korkutuyorlar abartiyorlar diye :) dogruymus abartmiyorlarmis. Cunki bide agrilari sizilari eklenince insanliktan cikiyorsun. Biri kizardi tum vucudu birinin gozu kapandi. Ben kendimi unutmusum ama bakiyorum bebeklerimde sorunlar cikiyor. Herkezin basindan gecen seyler mis ama sen bilmedigin icin cocugum kizardi diye aglayip yipraniyorsun. Gozu mikrop kapti hala gecmiyor. Gaz problemi de ayri bagirir aglar niye bilmezsin. Analarimizin ayaklarinin altini opmek gerek cok baska bir duygu. kendinden vazgecmek demek mis. Allah herkezin evladini bagislasin agrisini sizisini gostermesin

Ay masallah arkadasim 3 aylik olmusuz :)
Olduk valla şaka gibi. Sen anne bile oldun canım, hem de iki cana. Kolay değil belli ki, Allah bütün anneler gibi sana da güç kuvvet versin. Hayırlı evlatlar olurlar da ilerde bugünleri sevgiyle anarız inşallah arkadaşım.

Amin çook amin allah yardımcımız olsun canım kolay değil evet sağlıkla büyüsünler inşallah olacak böyle şeyler geçer allahın izniyle benimkiler de zor uyuyor sürekli oyun peşinde kucak istiyor gaz problemi biz de de var kusmaları eksik olmuyor bitmez sıkıntıları rabbim beterinden korusun .. Kolay gelsin canım arkadaşım dert ortağım :))

Ha bu arada kızarıklık için sıcaklardan normal sık duş aldır bide fito krem çok iyi geliyor hem kortizon içermiyor hem çok etkili

Sayfada az kişi kaldı muradına ermeyen ben 2019 a çoğunuzun hamile gireceğini hissediyorum
Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evladlar nasip etsin inşallah

D _Depply_ canım doğum yapmissin bayirli olsun Allah analı ve babalı büyütsün inşallah rabbim evladini
Nasilsiniz bebisle
Sağolasın canım evet yaptım 11 gün oldu. 08.08.2018 bebeği olduk :) darısı başına inşallah canım. Güzel haberini bekliyorum. Biz iyiyiyz çok şükür. Sen nasılsın kaç haftalık oldunuz

Sağolasın canım evet yaptım 11 gün oldu. 08.08.2018 bebeği olduk :) darısı başına inşallah canım. Güzel haberini bekliyorum. Biz iyiyiyz çok şükür. Sen nasılsın kaç haftalık oldunuz
Masallah maşallah güle güle büyüt kuzuNu
Buz 20 haftalık olduk bizde canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…