2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çeyiz tamamlanmış nerdeyse bebişin. Yatak ta çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.
:) :) amiinnn canimm sagolasin insallah sağlıkla kucaklarimiza aliriz sen basladin mi biseyler almaya.
ilk bebek tecrübe sıfır oyuzden beyin yorgunluğu çok oluyor. ama bir başlayıncaya hooop bitiveriyor.

:) :) amiinnn canimm sagolasin insallah sağlıkla kucaklarimiza aliriz sen basladin mi biseyler almaya.
ilk bebek tecrübe sıfır oyuzden beyin yorgunluğu çok oluyor. ama bir başlayıncaya hooop bitiveriyor.
Daha birşey almadım, cinsiyeti belli değil. Zaten kanamalar filan Yen’i bitti, hamile olduğuma bile Yen’i Yen’i inanabiliyorum. Alışveriş için heves ediyor insan ama, biraz daha beklemem lazım gibi geliyor,

Maşallah epeyi almışsın fazlacq alma hediyede geliyor canım
Ben başlamadım daha canım eylul Ekim de başlarım
Ben park yatak alacağım oğlumda beşik almistim pek kullanışlı olmadı
Diğer topicte yazdıklarını okudum maşallah güle güle kullanın canım aldiklarinizi

Nereden ne kadara aldınız canım var k güzelmiş benimki çok ağır ve bu kadar fonksiyonu yoktu ondan beşiğe sıcak bakmıyorum

Hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah histeroskopi sonrası bir adet bekletir transferi yapar benim Miyon alındığı yerde cukurltk var diye iyileşmesi beklendi rabbim gönlüne göre hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Bende taşındım hala yerleşme yapıyorum bebiste iyi sanırım

Allah razı olsun canım. dualarını eksik etme benden.
iyi olmanıza sevindim canm çok şükür kötü günleri atlattın sende. kolay gelsin.Rabbim yardımcın olsun

Daha birşey almadım, cinsiyeti belli değil. Zaten kanamalar filan Yen’i bitti, hamile olduğuma bile Yen’i Yen’i inanabiliyorum. Alışveriş için heves ediyor insan ama, biraz daha beklemem lazım gibi geliyor,
aynen canim çok haklısın bende daha 2 haftadır toplasan alıyorum işte.oncesi bir çorap bile alıp koymadım.saglikla gelsinler herşey hallolur.cinsiyet içinde allah gonlunuze göre versin hayırlı evlat olsun o yeterli.

Nereden ne kadara aldınız canım var k güzelmiş benimki çok ağır ve bu kadar fonksiyonu yoktu ondan beşiğe sıcak bakmıyorum
canım ankaradayiz biz .normalde bebek mağazalarının birinde kampanya yapmışlar di bu beşiğe içinde baska marka yatak ve pierre cardin uyku seti ile birlikte 1100tl idi ..benimde hem hafif hemde garantili ürün diye hep aklımdaydı besik ama bu kampanyadaki yatak ve uyku seti bana iyi gelmedi.yatak 13cm idi cok sertti.uyku setide cok ince hemen deforme olacak gibiydi renk seçeneğide yoktu.tesadüf pierre cardin ankara/ sitelerde bebek mağazası var gorduk gittik çok uygun aldım besigi.. uyku setide aldim abc markanin ama cok guzel

uyku setide bu
NEVRESİM

İÇ YORGAN

YAN KORUMA ( 2 ADET)

BAŞ KORUMA

ÇARŞAF

YASTIK KILIFI

YASTIK

SÜS YASTIK (3 ADET)

ALT AÇMA HEDİYELİDİR
hem beşik hem uyku setini 1000tl aldim

Yonca___ @Gnrcnn nasılsıniz anne ve kuzulariniz
Sapsalliga devam yeminle 34 gun olmus desenki ne hatirliyon ne yaptin bok yika mama meme gaz cikar altina bak yatir. Oburu kalkti meme yetmedi mama gaz cikar sicti temizle aaaaa bu yeniden acikti doyur bide bakki yeniden sicti gunler ayni geceler boyu ayni. Uykuduzluk hat safhada ikisi ayni anda uyursa aman ne buyuk sans o arayi malesef uyuyarak geciremiyorum kostur makineye camasir at mutfagi topla makineyi diz o arada bir iki viziltilarina kos şitres şitres. 10 gunde bir aynaya bakabildigimden kaslarim hepsi bir boy olmus. sizlere biri uyuyunca digerimi emzirmeye tuttugimda diger elimle yaziyorum yoksa buraya hic vakit yok. buyurler elbet te zor allah yanliz bakan ikiz annelerine yardim etsin. Bedis123 de kendisi bakiyormus sen nasilsin canim tasindinmi?

haklısın canim. bizim ilk bebegimiz olacak insallah .digerindede kullaniriz diyorum .o yuzden kirilmaz saglam bisey allmaktan yanayim.

Allah kuvvet ve sabır versin annemi cagirsana eşin halini görmüyor mu kyvde gitti diye annende mi gelmeyecek çok zordur elbet ama rabbim gücünü verir elbet opuyiöpü seni ve kuzuları

Arkadaşlar merhaba. Bende hamdolsun tüp bebek ile gebe kaldım. size bir şey danışmak istiyorum. Cuma günü kontrolüm vardı sata göre 11+2 idim bebek 48 mm’di hafta olarak ultrasonda 11+4 göründü. Bugün başka bir doktora ikili test için gittim. Bebek 51 mm idi. Sata göre 11+6 ve ultrasonda da 11+6 çıktı. Acaba bu ölçümler farklı ultrason cihazından kaynaklanmış olabilir mi ? Önde giderken bi anda günüyle uyumlu olması sıkıntı mıdır ?

ultrasonlarda farklılık gösterebiliyor.oyuzden sizin sat tarihi onemli sat a göre ölçümler uyuşuyor ise bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun.

ultrasonlarda farklılık gösterebiliyor.oyuzden sizin sat tarihi onemli sat a göre ölçümler uyuşuyor ise bir sıkıntı yok içiniz rahat olsun.

Çok teşekkür ederim. Sata göre uyumlu ama bir önceki kontrolde sattan 2 gün ileride çıkınca şimdi niye geride kaldı diye düşündüm. Ama ultraosn cihazı ve doktorda farklıydı zaten 1-2 mm bile günü farkettiriyor haklısınız. Çok teşekkür ederim tekrardan. Tüp bebekle olunca sanırım bu panik hali hiç bitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…