A anneveoglusu canım alış verişe başlamadın değil mi. ben bebek arabası ana kucağı aldım (casual Quantum trone) uzuuun araştırma sonrasi e aynı markanın kangurusunu aldım o şekildede taşırız diye casual floppy.. yatak aldım (kraft pamuk yatak) e bebekten citcitlilar aldım uzun ve yarim kol indirime girmişlerdi 20 tane aldım çok ihtiyaç olacak diye (0-3ay)
4 tane hastane çıkışı aldım (battaniyesiz olanlardan)
5 paket eldiven şapka önlük seti aldım
biberonlar philips avent natürel akışlı olanlardan 2 tane aldım 260ml olandan. basliklarinida aynı marka naturel akis (tek ,iki,üç,dört delikli olarak ) aldım aylar geçtikçe ihtiyaç olacak diye.
yine philips avent emzik aldım kullandırma taraftarı olmasamda belki ihtiyaç olur diye (freeflow ortodontik 0-6 ay)
kışlık yine e bebekten çok kalın elyaflı yelekler tulumlar aldım.
2 tane astronot tulum aldım e bebekten.internet sitesinde çok çok fazla indirim oluyor o şekilde aldım yarı yarıya hemde.
chicco dan altlar üstler citcitli badiler aldım.bir kaç tane . şimdilik bunlar. daha bir çok şey alınması gerek araştıriyorum. fıkır ver demistin canım bunlar fıkır olabilir sanaa bunlarda diğer topikte sana paylaşmıştım belki fikir olur