2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Son sayfaları okudum da herkes hamile yada doğurmuş ne kadar güzel.. bazen hiç bunları yaşayamayacağım gibi geliyor durup ağlıyorum, sonra Allah bizden daha iyi bilir diyorum ama içim rahatlamıyor birtürlü.. keşke bilebilsek mesela belki hiç olmayacaksa bıraksak bu uğraşları. Öyle psikolojim bozulduki bu ay tekrar başlayacaktım tedaviye ama sanırım ne vücudum ne psikolojim kaldırmayacak.. doktora bile gitmek istemiyorum..herkes ne kadar kolay hamile kalıyor..bu ne biçim sınav!

canım benim herkes farkli farkli sınavlardan geçiyor.emek harcıyor maddi manevi ama biliyoruz ki allah mükafatını verecek. son sayfalar evet öle şükür doğum yapanlar yada hamilelerle dolu ama ilk sayfadan itibaren baksan herkes neler yaşadı ne çabalar harcadı ne hayal kırıklıkları yaşadı. sonundada mucizesine kavuştu. inşallah sende kavuşacaksın. halada 2 yada 3 tedavi olumsuz sonuçlanan arkadaşlarımız var ama hep sil baştan yeni moralle bu işe girişiyorlar. hatta A anneveoglusu arkadaşımız negatif sonuç sonrası doğal yolla hamile kaldı seneler sonra.sanada umut olsun kendini koyverme.insallah olacak.vakti zamani var elbet.allah yardımcın olsun

: ( umudunu yitirme hayat suprizlerle dolu insallah seninde muradini versin rabbim

Kizlar su hani bebegini kaybetme korkusu varya hepimizde gebelik boyunca diken ustu durumu. Iste o durum doguruncada devam ediyo. Yasadiklarimiz bizi nu duruma getiriyo. Bi arkadasim 5. Tupte tuttu onunki. Diyorki cocugum bir yasina geldiginde atlattim nefes aldim artik birsey olmaz kanaatine geldim diyor

hadi ya . b3nde diyordum hep kucağıma alınca bütün sıkıntım geçer kesin diye. demekki daha çok var
allah yardımcımız olsun.hamileler sağlıkla doğum yapsın. kucaklarina alsın. allah herkesin yavrusunu korusun.hamile kalmak isteyenlerde sağlıkla gebe kalsın tez zamanda

Merhaba arkadaşlar. 11 haftam bitti. Sabah ilk defa sütlü kahve gibi lekelenme oldu. Dün den beri ağrım da var biraz. Tabi panikle doktorumu aradım, sonra da hemen gittik. Yavru iyi Allaha şükür, ellerinin ve dizlerinin üzerinde emekliyo gibi yapıyordu, çok hareketli maşallah. :) Dr kanama için bir sebep göremiyorum, plesanta hızlı büyüyor şu an rahim ağzında durmuş, tahmini olarak anlık küçük bi büyüme kanaması olmuş olabilir dedi. Salı ikili testimiz var. Ama benim ağrım hala var ve lekelenme şimdi gene başladı.

Crinone jeli değiştirdi. Progestan tableti fitil olarak kullanıyorum, çok akıntı yapıyor. (34 e kadar önlem olarak kullanalım dedi.) Ondan mıdır, normal midir, panik olmamalı mı? Biliyorum çok fena kanama yaşayan arkadaşlar da var, maşallah sağlıkla gebeliği devam eden, ama elimde değil

Benim de 4 defa ani kanama oldu. İlk ikisinde doktora koştum, artık bıraktım. Proluton iğne ve fitil devam, onun haricinde tek yapabildiğimiz yatıp uzanmak. Allah’a emanet bebeklerimiz sağlıkla devam etsin diye bekliyoruz.
Sen de üzme kendini, kimle konuşsam benim de olmuştu diyor. Biz biraz fazla korkuyoruz herhalde tüp bebek anneleri. İnşallah bebeğin iyidir canım

Saol canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi. Ben de progestan fitil sadece, ilaç da vermedi başka. Riski görse verirdi bi düşük iğnesi en azından. Aynen biz galiba biraz fazla korkuyoruz, hem çok zor elde ettik, bi de ilk hamilelik olunca...

Herkese merhaba sezeryanla doğum yapanlara bi sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinirim.Ben de sezeryanla doğum yapmayı istiyorum tedaviyle hamile kaldığım için genelde sezeryan sonrası ağrı çeken çoğunlukla epidural sezeryan mı,yoksa spinal sezeryan mı tavsiye edersiniz daha az ağrı olması açısından

Öncelikle çok geçmiş olsun
İki kere ciddi kanama heleki birinde mandalina büyüklüğunde pıhtı geldi ve 18 haftalık olduk Rabbime hamd olsun rahat ol alanda verende rabbim

Ben genel anestezi ile ilk yavrumu kucağıma aldım ve hiç bir ağrı yaşamadım hayırlısı ile kucağıniza alın inşallah

Yonca bu endişeler tüp bebek annesi olmanızdan kaynaklanmiyor anne olan her kadın yaşıyor onun bir yerini vurması düşmesi üzülmesi senin yüreğinde fırtına kopmasına kalbinin sıkışmasına neden olur
9 ay karnında taşıyan canından etinden parça olan evlâd senin için en büyük mutluluk ve endişe kaynağı oluyor
Ekmeğe gönderirsin biraz gecikse balkonda camda bakınır en sonunda atarsın kendini yola... site kapısında görürsün kalbinin içine sokarsin evladını (bunu ben yaşadım )
Anne olmak hiç kolay değil büyür bu sefer arkadaş ilişkileri ve geleceği için endişelerin olur

Yok kuzum ya normal yolla ugrasmadan kalanlar daha oluruna birakiyor herseyi mantikli dusunebiliyo. Tabiki anne olarak her anne sakiniyor evladini sacinin teline zarar gelsin istemiyor. Ama bizler deki daha degisik kaybetme korkusu. Mesela kilo kaybi olmus bizimkilerde sandimki elimden kayip gidecekler yok olacaklar sifira dusucem. Ama normal bi anne uzulur kilo alsin diye ugrasir daha mantik kullanir. Ben aglama krizine giriyorum. Daha bi duygusal daha bi hassas oluyoruz. Mantik gidiyo

Öncelikle çok geçmiş olsun
İki kere ciddi kanama heleki birinde mandalina büyüklüğunde pıhtı geldi ve 18 haftalık olduk Rabbime hamd olsun rahat ol alanda verende rabbim

Saol canım, biliyorum senin tecrübeni, okumuştum. Sana da çok geçmiş olsun, doğru diyorsun veren de alanda rabbimiz. Endişelenmeden duramıyorum işte

A anneveoglusu canım nasilsin.alisveris icin fikir alalim birnirimizden demistikya diğer topikte etiketledim seni benim bazı aldıklarım oldu.sen de bana bilgi ver başlayınca:)
ornegin kış bebeği olacaklar ya inşallah. uzun kollu citcitli badi üstüne de hastane çıkışı giydiğinde alt üst ince olmaz mı alt taraf tek kat oluyor. hadi üstü hırka falan giydililirde . alta bi alt daha giydirmek gerekmez mi evde .disari cikmak icin astronot aldim 2 tane araba var üşümeyiz ama ev ne kadarda sıcak olsada ilk aylar tek altla üşür gibi geliyor.annem tatilde suan aklima takildi onada soramadim.sen bana yardımcı ol anne :)

Canım taşınma oldu dün bu gün yeni görev yerimize geldik ev yarın gelecek bu aralar pek bakamıyorum hayırlı olsun meleğinin cicileri
Canım takımların altına ince ikinci bir takım giydirir veya üste yelek hırka Altan patikli alt üzerine çorap giydirdim oğluma Alper Kasım doğumlu benim ben daha birşey alamadım ev yerleşsin alis verişe başlayacağım yavaş yavaş
Alttan citcitli badi oluyor uzun kollu onlardan çok almak gerekiyor aynı renkten de patikli alt alıp üzerine takım giydirmek en güzeli ben alpere bebek battaniyesi kullandım dışarı çıkarken o zaman astronot yoktu alınca bende sana yazarım

Canim icine kalin kilotlu corap giydirebilirsin. Organikler var hatta cok guzel

kolay gelsin canım. bende e bebekten ve chiccodan o uzun kollu alttan citcitlilardan bir çok aldım. ayrıca yenidoğan, 0-3 ve 3-6 ay altları hep patiklilerden aldım. indirimlerden aldım çok işime yaradı.ayrintilari yazdım diğer topikte müsait olunca bakarsin. bende dediğin gibi iki alt giydirme den yanayım.ev ne kadar sıcak olursa olsun vücut yeni adapte olacağından hasta olmasinlarr
canım senin ilk prenste kasım dogumluymus ne guzel. abi oluyor alper bey
bu arada e bebek internet sitesini mutlaka takip et bir çok şey %50de indirime giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…