2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Aaa neden öyle diyorsun. Bebeğine kavuşman için zaman azalıyor belki de. Allah Gönülne göre versin iyi kalpli arkadaşım. Hep dua ediyorum

Evet belkide
Baya negatife bağlamışım sen deyince farkettim :)

Sahildeki bebekli aileleri izledim hep
Kimi çocuk iskeleden atlayıp kafayi kiracak dönüp bakmiyor 1 yasindaki bebesine
Kimi her saniye kucağından indirmeyip surekli ilgileniyo
Baya yorucu görünüyo dışardan çocuklu tatil
Gercekte nasil acaba
Bakalim biz o günleri gorebilecekmiyiz

İyiyim canım yazin son ayına girdik
Hic bitmese keske yaz
Kışı düşününce aklıma ameliyatlar tedaviler igneler geliyo
Kış gelince yine tedaviye başlayacağım için yaz bitsin istemiyorum

C Cekirdek32 ye katılıyorm neden öyle diyorsun inşallah bu sefer güzel olacak
Çocuklu tatilde güzel oğlumda 8 aylikti tatile gittik
İnşallah sende isteyen diğer arkadaşlar da bebeklerinmize tatile gideceğiz

iyiyim canım bende şükür. ayın 13 unde randevumuz var şeker yüklemesi kan idrar tahlilleri ve ultrason onu bekliyoruz. tekmeler 'le mutlu oluyoruz şükür edip dualar ediyoruz sen neler yapıyorsun.tasinma işi bitseydi rahatlardin

Gunaydin kizlar hic giremiyorum artik. Arada nadiren bi firsat varsa bakip cikiyorum. Biz iyiyiz ama cok yorucu geciyor. Kimse yok suan yanliz bakiyorum biri susup digeri basliyor. Biri sicip digeri bagiriyo. Uyku uyuyamiyorum. Yarim saat uyursam ayni anda uyuduklari denk gelip kar oluyor bana. Ne ev ne kendim hic birsry yapamiyorum aynaya bakmaya firsatim yok. Pesmerge gibiyim iki memem surekli disarda dolasiyorum evde. Perdeler kapali. Annem malesef kaynanam dirlik vermeyince gitmek zorunda kaldi. Bende bu durumdan dolayi kaynanami eve sigdirmadim. Suan tek mucadele icindeyim aglaya zirlaya surduruyoruz bakalim nereye kadar.

Ahh Yonca___ Allah kolaylık versin canım,tek başına 2 Bebek zor iş. Ama olsun her geçen gün büyüyorlar, zaman geri gelmiyor. Daha az yorulacağın günler yakındır arkadaşım. Şöyle 2-3 yaşında bıcır bıcır etrafta konuşup oynadıklarını hayal et. Sen nasılsın, Doğum sonrası bir sıkıntın olmadı inşallah.
Kaynanayı filan da boşver, herkeste var aynı dert. Sen kendine bebeklerine bak gerisini boşcer. Allah o gücü verir sana canım. Öpüyorum bebişlerini de senide canım

canım allah kolaylık versin . sağdan soldan hep konuşan kendini herkesten çok şey biliyor gibi sanan mutlaka çıkıyor değıl mi . bakalım bizde bu bayrağı kim kucaklayacak:) hiç düşünemiyorum. allah yardımcın olsun. gitgide düzene girecektir.

canım benim inşallah güzel haberlerini alırız benimde bayram sonunda detaylı ultrason kontrolüm olacamk
o tekmeler için ikinci kez anne olmak isteyeceksin söylemedi deme o kadar özleniyor :))
maşallah bizde de o çok mutlu ediyor bizi

Rabbim burda bu mutluluğu yaşayan tüm arkadaşlara nasip olsun inşallah

Taşınma da son düzlüğe varıyoruz bakalım hayırlısı artık

canım benimde oğlumda kyvde hiç olmayacak bir şeyden gerginlik çıkarıp eşimle tartışmamıza ve canımın sıkılmasına neden olmuştu çocuk hergün banyo yaptırılırmıymış o sapka başını sıkarmış bu kadar misafir mi gelinirmiş filan fisman ((
Sakın üzülme bunu yaşıyor her kadın illaki doğumda bir huzur vermiyorlar. Senin icin çok zor oluyordur eminim
allah sana kuvvet versin bir tanem. Seni ve kuzularını öpüyorum

amin canım inşallah seninde ayrıntılın sorunsuz sıkıntısız geçecek.ankarada mi yatıracaksın.secimini yaptın mı.
bende öyle tahmin ediyorum o tatlı tatlı tekmeler özlenir diye . herkese yaşatsın rabbim geçen gün diyorum eşime 2 yıl sonra tekrar tüp bebek için randevu almaya başlarız diye :) yaaa inşallah sağlıkla kolayca doğuralım sakin uyumlu bir bebek olurda hemen kardeş yaparız.
maşallah seninkide kocaman oldu baksana yaaaa daha dün değer düştü adet ne zaman olacaksın falan diye konuşuyorduk
taşınma işinide hallettikten sonra yavaş yavaş yerleştirme yaparsınız kolayca atlatırsın inşallah

Tsk arkadasim sen nasilsin? Umarim yolundadir hersey. Dogum sonrasi agrilarim cok oldu simdi iyiyim ama hala hamile gibiyim gitmedi karnim

Tsk arkadasim seninde haftam bayagi ilerledi allah sag salim senide kurtarsin

Tsk canim tasiniyormussun dikkat et kendine yorma kendini. Allah sanada kolaylik versin canim arkadasim opuyorum cok

Tsk arkadasim sen nasilsin? Umarim yolundadir hersey. Dogum sonrasi agrilarim cok oldu simdi iyiyim ama hala hamile gibiyim gitmedi karnim
Ben de iyiyim canım, şimdilik yolunda gidiyor daha tarama testleri filan birşey yapılmadı. Sakin sakin takılıyorum. Tek derdin göbek olsun, bu koşturmacaya göbek filan kalmaz gider yakında :)

Yoncam gider o göbüş merak etme ya bişi sorcam sende sürekli bi duygusallık ağlama hali aşırı hassasiyet oldu mu doğumdan sonra sürekli dokunsan ağlayacak moddayım lohusalıkta normalmiş e bide iki tane tosbikle uğraşıyoruz normal gibi sanki hı eşim geçecek hepsi sabret diyo sağolsun en büyük destekçim

Ahahaha hic susmadim herseye agliyorum normal galiba

Bu arada her zaman giremiyorum hamilelere hayırlı doğumlar hamile olmayan çocuk doğurmayan kalmasın inşallah herkese allah kolaylık versin...seviyorum sizi kızlar pek ortalarda görünmesemde aklımdasınız

Ahahaha hic susmadim herseye agliyorum normal galiba

Çok normal kızlar 9 aydır salgılanan hormonlar doğum ile kesiliyor ve anne modu başlıyor Dr eskiye dönme tam anlamı ile doğum sırasında 3 ayı bulur demişti drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…