- 13 Aralık 2009
- 562
- 325
-
- Konu Sahibi floransa17
- #18.101
Amin canım inşallahHadi insallah güzel haber ver bizlere :)
Kanı yeni verdim akşama doğru alicam sonucu kizlar
inşallah hayırlısıyla pozitif haber alırsınız. mutlaka yaz bizlereKanı yeni verdim akşama doğru alicam sonucu kizlar
canım benim senin için girip baktım hep. allah yardımcın olsun .neler oluyor neler hayatta inşallah mucizelerinden sanada nasip edecek Allah. en kisa zamanda mutlu haberi alman dilegiyleSonucum negatif kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor bu 3. denemem di bi daha denermiyim bilmiyorum ümidimi kaybettim artik
Rabbim en kısa zamanda mutlu haberi versin canım üzüldüm cektiklerimiz kolay değilSonucum negatif kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor bu 3. denemem di bi daha denermiyim bilmiyorum ümidimi kaybettim artik
Umarım en kısa zamanda kendiliğinden olur, Allahım biz kadınlara güç versin, çok zor gerçekten.Sonucum negatif kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor bu 3. denemem di bi daha denermiyim bilmiyorum ümidimi kaybettim artik
Çok uzuldum burda cuma selasi veriliyor rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahSonucum negatif kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor bu 3. denemem di bi daha denermiyim bilmiyorum ümidimi kaybettim artik
Amin canım Allah razı olsunÇok uzuldum burda cuma selasi veriliyor rabbim tez zamanda sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Tüm kalbimle diliyor ve dua ediyorum
Teşekkür ederim canım inşallahUmarım en kısa zamanda kendiliğinden olur, Allahım biz kadınlara güç versin, çok zor gerçekten.
evet canım haftaya cuma günü sezeryan olacam in şa Allah. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik?
Hayırlısı olsun arkadaşım.... Rabbim mucizeni en kısa zamanda yollasın inşallahSonucum negatif kızlar ne yaparsam yapayım olmuyor bu 3. denemem di bi daha denermiyim bilmiyorum ümidimi kaybettim artik
merhaba, evet dün doğum oldu, bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına, in şa Allah sizin mutlu haberlerinizi alalım
Gözünüz aydın. Sağlıklı uzun ömürlü ballı bir bebek olsun, anneciğini hiç üzmesinmerhaba, evet dün doğum oldu, bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına, in şa Allah sizin mutlu haberlerinizi alalım
Canım hayırlı olsun Allah vatanına milletine dinine ve ailesine hayırlı evlad olarak yaşamayı nasip etsin inşallah yavrunamerhaba, evet dün doğum oldu, bebek de ben de iyiyiz çok şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına, in şa Allah sizin mutlu haberlerinizi alalım
Canım hayırlı olsun Allah vatanına milletine dinine ve ailesine hayırlı evlad olarak yaşamayı nasip etsin inşallah yavruna
Senide tebrik ederim darısı anne olmak isteyen tüm arkadaşlara nasip olsun insallah sağlıkla ve hayırlısı ile
Yoğun ve yorucu evi tuttuk şimdi Tekirdağ'a dönüyoruz yoldayız çarşamba günü evi tasiyacagiz canım
Yoğun ve yorucu evi tuttuk şimdi Tekirdağ'a dönüyoruz yoldayız çarşamba günü evi tasiyacagiz canım
Sen nasılsın
Aaa neden öyle diyorsun. Bebeğine kavuşman için zaman azalıyor belki de. Allah Gönülne göre versin iyi kalpli arkadaşım. Hep dua ediyorumİyiyim canım yazin son ayına girdik
Hic bitmese keske yaz
Kışı düşününce aklıma ameliyatlar tedaviler igneler geliyo
Kış gelince yine tedaviye başlayacağım için yaz bitsin istemiyorum