2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Herkese merhaba sezeryanla doğum yapanlara bi sorum olucaktı cevaplarsanız çok sevinirim.Ben de sezeryanla doğum yapmayı istiyorum tedaviyle hamile kaldığım için genelde sezeryan sonrası ağrı çeken çoğunlukla epidural sezeryan mı,yoksa spinal sezeryan mı tavsiye edersiniz daha az ağrı olması açısından

Ben spinal oldum gül ilk bi kaç gün sıkıntı oluyor haliyle ama sonra geçiyor merak etme spinalin en rahat yanı doğumu canlı canlı yaşıyosun bebeğini kucağına alıyorsun bide belden altı iki saat uyuşuk olduğu için güle oynaya geçiyor bende uyuşukluk geçerken sadece üşüme titreme ağrı bide sürekli uyku hali oldu spinali tavsiye ederim yani

Ben spinal oldum gül ilk bi kaç gün sıkıntı oluyor haliyle ama sonra geçiyor merak etme spinalin en rahat yanı doğumu canlı canlı yaşıyosun bebeğini kucağına alıyorsun bide belden altı iki saat uyuşuk olduğu için güle oynaya geçiyor bende uyuşukluk geçerken sadece üşüme titreme ağrı bide sürekli uyku hali oldu spinali tavsiye ederim yani
Cevap için teşekkür ederim.Rabbim herkese hayırlı güzel doğumlar nasip etsin

kolay gelsin canım. bende e bebekten ve chiccodan o uzun kollu alttan citcitlilardan bir çok aldım. ayrıca yenidoğan, 0-3 ve 3-6 ay altları hep patiklilerden aldım. indirimlerden aldım çok işime yaradı.ayrintilari yazdım diğer topikte müsait olunca bakarsin. bende dediğin gibi iki alt giydirme den yanayım.ev ne kadar sıcak olursa olsun vücut yeni adapte olacağından hasta olmasinlarr :KK200:
canım senin ilk prenste kasım dogumluymus ne guzel. abi oluyor alper bey:nazar:
bu arada e bebek internet sitesini mutlaka takip et bir çok şey %50de indirime giriyor
Bakarım canım güle güle kullanın aldıklarını
Okurum yazdıklarını
Erkek çocuklarina pek kilotlu çorabi önermiyorlar Yonca___ Yonca___

Günaydın hanımlar
tugken tugken sen nasılsın canım epeyi yol aldın sende
beşik mi park yatak mi aldin veya alacaksin
gunaydin canim .evet ya bayagi yol aldik allah kucaklarımıza saglikla almayi nasip etsin. dun 2.doz asimi yaptirdim . persembeye alindi seker yuklemesi testim dr.un ameliyatları çıktı ertelendi.
park yatak çok düşündüm ilk önce alıp kullanmayı sonrası oyun parkı olarak kullanırız diye ama dusunuce pek mantikli gelmedi her bebek tek basina oyun oynamiyor illaki seni istiyor yaninda içine koyunca kapali kalmis gibi hisseder diye vazgectim hem bakinca kumaş bir beşik fileden ibaret ama normal tahta besiklerle aynı fiyata .oda cazip gelmedi renkleride gözüme hoş gelmedi.
bende pierre cardin den beyaz beşik aldım. alti cekmeceli.beyaz renk.sallanan türden. sallamak taraftarı değilim ama yinede lazım olur diye .
bambu yatak aldım internette uygundu.ekstradan kraftin pamuk yatagiini aldım.ilk başlarda pamuk yatağın üstünde yatar diye.
şimdilik oda yapmayacagiz zaten.
Screenshot_20180814-105836_Chrome.jpg

bu besigin onundeki korumalik asansorlu dugmeye bastığında aşağı iniyor yukarı çıkıyor.anne yani olarakda kullanılıyor. ayrıca çıkarılabiliyor.ilerde oda yapınca ön korumalıgi çıkarıp oturacak bir koltuk olarakda kullaniliyor .cekmece olmasida avantaj geldi. ayrica oda cikiyor altini supurup silmak istersek.birde ole agir degil. garantiside var. daha aklımıza uygun geldi

A anneveoglusu canım alış verişe başlamadın değil mi. ben bebek arabası ana kucağı aldım (casual Quantum trone) uzuuun araştırma sonrasi e aynı markanın kangurusunu aldım o şekildede taşırız diye casual floppy.. yatak aldım (kraft pamuk yatak) e bebekten citcitlilar aldım uzun ve yarim kol indirime girmişlerdi 20 tane aldım çok ihtiyaç olacak diye (0-3ay)
4 tane hastane çıkışı aldım (battaniyesiz olanlardan)
5 paket eldiven şapka önlük seti aldım
biberonlar philips avent natürel akışlı olanlardan 2 tane aldım 260ml olandan. basliklarinida aynı marka naturel akis (tek ,iki,üç,dört delikli olarak ) aldım aylar geçtikçe ihtiyaç olacak diye.
yine philips avent emzik aldım kullandırma taraftarı olmasamda belki ihtiyaç olur diye (freeflow ortodontik 0-6 ay)
kışlık yine e bebekten çok kalın elyaflı yelekler tulumlar aldım.
2 tane astronot tulum aldım e bebekten.internet sitesinde çok çok fazla indirim oluyor o şekilde aldım yarı yarıya hemde.
chicco dan altlar üstler citcitli badiler aldım.bir kaç tane . şimdilik bunlar. daha bir çok şey alınması gerek araştıriyorum. fıkır ver demistin canım bunlar fıkır olabilir sanaa bunlarda diğer topikte sana paylaşmıştım belki fikir olur

G gulumse-hayata sen nasılsın tedavi başladı mı

selam canım iyiyim saol sen nasılsın?
eylülde ilaçları kullanmaya başlıcam canım sonrasında histereskopi yapılacak. laporoskopi ile sıkıntı tüpümde alınabilir di cem hoca diğer doktor arkadaşları ile de görüştü laporoskpi yapılmaktan vazgeçildi. senin geçirdiğin uzun aşamaları yaşamış olucam bende hayırlısı artık sağlıkla bebeğime kavuşayım da varsın süre uzasın

A anneveoglusu canım alış verişe başlamadın değil mi. ben bebek arabası ana kucağı aldım (casual Quantum trone) uzuuun araştırma sonrasi e aynı markanın kangurusunu aldım o şekildede taşırız diye casual floppy.. yatak aldım (kraft pamuk yatak) e bebekten citcitlilar aldım uzun ve yarim kol indirime girmişlerdi 20 tane aldım çok ihtiyaç olacak diye (0-3ay)
4 tane hastane çıkışı aldım (battaniyesiz olanlardan)
5 paket eldiven şapka önlük seti aldım
biberonlar philips avent natürel akışlı olanlardan 2 tane aldım 260ml olandan. basliklarinida aynı marka naturel akis (tek ,iki,üç,dört delikli olarak ) aldım aylar geçtikçe ihtiyaç olacak diye.
yine philips avent emzik aldım kullandırma taraftarı olmasamda belki ihtiyaç olur diye (freeflow ortodontik 0-6 ay)
kışlık yine e bebekten çok kalın elyaflı yelekler tulumlar aldım.
2 tane astronot tulum aldım e bebekten.internet sitesinde çok çok fazla indirim oluyor o şekilde aldım yarı yarıya hemde.
chicco dan altlar üstler citcitli badiler aldım.bir kaç tane . şimdilik bunlar. daha bir çok şey alınması gerek araştıriyorum. fıkır ver demistin canım bunlar fıkır olabilir sanaa bunlarda diğer topikte sana paylaşmıştım belki fikir olur
Çeyiz tamamlanmış nerdeyse bebişin. Yatak ta çok güzel güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallah.

X