2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Hemşire aradı mı canım

Hemşire aradı mı canım

Evet aradı. Sorun yok . Gonal f i 150 doz kullanmaya devam et dedi

Canım kaç gün daha kullanacaksın bişey dediler mi hiç sana ? Bende puregon kullanıyorum 225lik 5 kutu yazdı ama genelde 8 gün kullanılıo dedi hemşire .. bizim opu. Transfer bi aksilik çıkmazsa peşpeşe olucak gibi

Kaç kullanmam gerekiyor şu an belli değil canım. Yumurta büyümë durumuna göre doktor opu ye karar veriyor ama 8 10 gün kullanılabiliyor. Ben bugün 4. Igneyi yaptim

Bugün kontrolum vardı ignelerde de 5. Günüm . Cetrotide yi de bugün ilk kez vuruldum . Bundan sonraki günlerde hergün vuracağım cetrotide. Perşembe günü 2. Kontrolum var ..

Herkese Merhaba arkadaşlar ilk tüpbebek denemem için menopur75 le 6toz/3su kalçadan uygulamayla başladım .hergün birde corasprin içiyorum .çarşamba sabahı 4 uygulama yapmış vaziyette ilk kontrolüm. Rutin kan tahlillerimizi yaptırıcaz kısmetse .bende acemiyim raporsuz ilaçlarım 2250tl tuttu.olsukça pahalıymış

masraflı bi tedavi tabi :/

gonal f ben gaz yapıyor kızlar... ve arada karnımda sızı hafif. sizde oyle bişiler var mı?

merhaba arkadaşlar,
iğneler hiç sizde anormal bir belirti yaptı mı ?
benim göğüs kenarlarında ve kalçamda kırmızı lekeler isilik gibi yaptı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…