- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
Hemşire aradı mı canımgonal f 150ml kullanıyorum kızlar.
bugun 4. günüm iğnede.
bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.
hemşire tahlil sonucuna göre ben dozu sana mesaj atarım dedi.
e2 17 den 73e çıkmış.
e2 artmış.iyi.
ama 3 gün önce progesteron 0.2 idi ...0.1 olmuş .... yani düşmüş.
lh da değer aralığına göre düşük 1.31 neden acaba???of
ya tedavi sona erdirilirse...
Hemşiremden sabırsızlıkla haber bekliyorum ...
Hemşire aradı mı canımgonal f 150ml kullanıyorum kızlar.
bugun 4. günüm iğnede.
bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.
hemşire tahlil sonucuna göre ben dozu sana mesaj atarım dedi.
e2 17 den 73e çıkmış.
e2 artmış.iyi.
ama 3 gün önce progesteron 0.2 idi ...0.1 olmuş .... yani düşmüş.
lh da değer aralığına göre düşük 1.31 neden acaba???of
ya tedavi sona erdirilirse...
Hemşiremden sabırsızlıkla haber bekliyorum ...
Evet aradı. Sorun yok . Gonal f i 150 doz kullanmaya devam et dediHemşire aradı mı canım
Seninki neden gonal f benimki menapur acabaEvet aradı. Sorun yok . Gonal f i 150 doz kullanmaya devam et dedi
Evet aradı. Sorun yok . Gonal f i 150 doz kullanmaya devam et dedi
Amin canım çok teşekkür ederim hepimizin inşaallahhayırlı, ugurlu, bol yumurtalı, kaliteli embriyolu ve sonunda (ikiz-üçüz) bebekli tedavi olsun inşallah :)
Ptesı transferım olucak çok heyecanlıyım
Diğer ilaçları bana vermişti ama oksapar ne bilmiyormCuma transferim olacak Allah nasip ederse. Progestan, monodox, prednol, estrofem, oksapar verdi doktor.
Benim geçen ay toplanmıştı donduruldu dondurulmus embrıyo transferı olucakMerhaba
Yumurtaniz ne zaman toplanmıştı
Hayirli güzel sonuçlar duyarız sizden umariz :)
Kaç kullanmam gerekiyor şu an belli değil canım. Yumurta büyümë durumuna göre doktor opu ye karar veriyor ama 8 10 gün kullanılabiliyor. Ben bugün 4. Igneyi yaptimCanım kaç gün daha kullanacaksın bişey dediler mi hiç sana ? Bende puregon kullanıyorum 225lik 5 kutu yazdı ama genelde 8 gün kullanılıo dedi hemşire .. bizim opu. Transfer bi aksilik çıkmazsa peşpeşe olucak gibi
Senin dondurulmuş mu transfer edilecek cnmCuma transferim olacak Allah nasip ederse. Progestan, monodox, prednol, estrofem, oksapar verdi doktor.
BIlmem ki cnm. Benim ilk tedavi m de ikisi de aynı anda kullanıyordum. Şu an sadece gonal f. Doktor aldığı cevaba göre ilaç veriyor sanırım.Seninki neden gonal f benimki menapur acaba
Kaç kullanmam gerekiyor şu an belli değil canım. Yumurta büyümë durumuna göre doktor opu ye karar veriyor ama 8 10 gün kullanılabiliyor. Ben bugün 4. Igneyi yaptim
masraflı bi tedavi tabi :/Herkese Merhaba arkadaşlar ilk tüpbebek denemem için menopur75 le 6toz/3su kalçadan uygulamayla başladım .hergün birde corasprin içiyorum .çarşamba sabahı 4 uygulama yapmış vaziyette ilk kontrolüm. Rutin kan tahlillerimizi yaptırıcaz kısmetse .bende acemiyim raporsuz ilaçlarım 2250tl tuttu.olsukça pahalıymış
aminnnn amin...Anladım canım bende ikinci iğneyi yaptım bugün hakkımızda hayırlısı olsun