2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ben merional kullanmadım ama canım. gonal f kullanıyorum. doktoruna hemşirene sor bence receteye bak

ben merional kullanmadım ama canım. gonal f kullanıyorum. doktoruna hemşirene sor bence receteye bak

reçeteye baktım ilaçla ve tozla karşılaştırdım. yapılanlarla bi farklılık yok.
cuma günü sabahı yumurta kontrolüm var o zaman dr soracağım.
normaldir diye düşünüyorum bi taraftan çünkü hormon ilaçı sonuçta :olamaz:

V
reçeteye baktım ilaçla ve tozla karşılaştırdım. yapılanlarla bi farklılık yok.
cuma günü sabahı yumurta kontrolüm var o zaman dr soracağım.
normaldir diye düşünüyorum bi taraftan çünkü hormon ilaçı sonuçta :olamaz:
VUcudumuza hormonları yüklüyoruz. .. valla bi ağırlık bende. Bi halsizlik. Bi uyku. Hep yatasım var

Başkent de hep 3. Gün oluyor transfer sanırım. Embriyolara genetik test yapılacak mi senin canım. Belki benim yapılabilir
Yok yapılmayacak. Bize ilk başta yapılmıştı genetik test hatta benim Fsh reseptörünün geninde sıkıntı da çıktı. Onun haricinde embriyoya genetik test yaptırmıcaz

Adige_ Adige_ benimde kasiklarim ağrıyor sanki . Ya da psikolojikmen mi oluyor bilmiyorum . Bende gonal f 450 yi 225 mg vuruyorum . Ayrıca bugün cetrotide yi vururken içinde hava var sandım birazı dışarı gitti ; ( inşallah birsey olmaz ; (

Adige_ Adige_ benimde kasiklarim ağrıyor sanki . Ya da psikolojikmen mi oluyor bilmiyorum . Bende gonal f 450 yi 225 mg vuruyorum . Ayrıca bugün cetrotide yi vururken içinde hava var sandım birazı dışarı gitti ; ( inşallah birsey olmaz ; (
İş yerinde direniyor resmen çok uykum var :) arada bi kaşık sızma ama çok değil. ..
Birsey olmaz canım. Olur o kadar sen ferah tut icinj

V

VUcudumuza hormonları yüklüyoruz. .. valla bi ağırlık bende. Bi halsizlik. Bi uyku. Hep yatasım var

sorma sabahları işe kalkasım gidesim gelmiyor onun için 2 gündür 12de bayılıyorum uykuya
allah yardımcımız olsun işallah yavrularımızı alırız allhın izni ile kucağımıza

X