- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
bende onlar olmadımerhaba arkadaşlar,
iğneler hiç sizde anormal bir belirti yaptı mı ?
benim göğüs kenarlarında ve kalçamda kırmızı lekeler isilik gibi yaptı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende onlar olmadımerhaba arkadaşlar,
iğneler hiç sizde anormal bir belirti yaptı mı ?
benim göğüs kenarlarında ve kalçamda kırmızı lekeler isilik gibi yaptı?
bende onlar olmadı
ben merional kullanmadım ama canım. gonal f kullanıyorum. doktoruna hemşirene sor bence receteye bak
Yok dün toplananlardan biri transfer edilecek. Oksapar kan sulandırıcıSenin dondurulmuş mu transfer edilecek cnm
Yok dün toplananlardan biri transfer edilecek. Oksapar kan sulandırıcı
VUcudumuza hormonları yüklüyoruz. .. valla bi ağırlık bende. Bi halsizlik. Bi uyku. Hep yatasım varreçeteye baktım ilaçla ve tozla karşılaştırdım. yapılanlarla bi farklılık yok.
cuma günü sabahı yumurta kontrolüm var o zaman dr soracağım.
normaldir diye düşünüyorum bi taraftan çünkü hormon ilaçı sonuçta
Başkent de hep 3. Gün oluyor transfer sanırım. Embriyolara genetik test yapılacak mi senin canım. Belki benim yapılabilirCuma transferim olacak Allah nasip ederse. Progestan, monodox, prednol, estrofem, oksapar verdi doktor.
Yok yapılmayacak. Bize ilk başta yapılmıştı genetik test hatta benim Fsh reseptörünün geninde sıkıntı da çıktı. Onun haricinde embriyoya genetik test yaptırmıcazBaşkent de hep 3. Gün oluyor transfer sanırım. Embriyolara genetik test yapılacak mi senin canım. Belki benim yapılabilir
Hoca bunu verdi valla bugüne kadar ne dediyse onu yaptım. Yakarsa yaksın katlanacaz:)Cnm clexane oneririm. digerleri kadar yakmiyor, ignesini kendi atiyor
Hoca bunu verdi valla bugüne kadar ne dediyse onu yaptım. Yakarsa yaksın katlanacaz:)
İş yerinde direniyor resmen çok uykum var :) arada bi kaşık sızma ama çok değil. ..Adige_ benimde kasiklarim ağrıyor sanki . Ya da psikolojikmen mi oluyor bilmiyorum . Bende gonal f 450 yi 225 mg vuruyorum . Ayrıca bugün cetrotide yi vururken içinde hava var sandım birazı dışarı gitti ; ( inşallah birsey olmaz ; (
Başkent De mi yapılmıştı canimYok yapılmayacak. Bize ilk başta yapılmıştı genetik test hatta benim Fsh reseptörünün geninde sıkıntı da çıktı. Onun haricinde embriyoya genetik test yaptırmıcaz
V
VUcudumuza hormonları yüklüyoruz. .. valla bi ağırlık bende. Bi halsizlik. Bi uyku. Hep yatasım var
Mikrogende yaptırmıştık. Kormozom analizi falanBaşkent De mi yapılmıştı canim
Kızlar bu embriyolar cumaya kadar dayanır değil mi ya