2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Slm arkadaşlar :halay::halay::halay:
Bende 31 yaşındayım
7 yıllık evliyim
1 aşılama
1 negatif tüp denemesi
2.tüp e başladım bugün iğneleri vurduk hemşireyle
2 tane göbekten iğne verdi
Sorunumuz yok Sebepsiz infertelite
Medical park Serdar Koç a gidiyorum ilkini de aynı dr. Da yaptırdım. Bu sefer inanıyorum ki olucak İnşAllah
Hepimizin yolu açık olsun
İşimiz Allah a kaldıysa olmuş bilelim. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Pozitif olalım dert ortaklarım :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Adige_ Adige_ gonal f 450 lik ama bende 225 ml yapıyorum . Bugün 4. İğnemi yaptım yarın sabah kontrolüm var. Dediğin gibi cetrotide yumurta baskılayici. Bende kendim yapıyorum igneler ı . Yapamam dediğimiz herşeyi yapıyoruz . İğne nin ucuna bakamazdim içim kıyılırdi şimdi kendi iğnemi kendim yapıyorum .

Bende tekrar yazayım o vakit eksikleri tamamlansn:KK66:
Yaş 29
3 yıllık evliyim çocuk yok
İlk tüp bebek denemem hiç asilama olmadı
Sorun sperm sayisi ve hareketliligi
Tedavi merkezi Ankara -etlik zubeyde hanim
Tedavide bugün 4. Günüm

Adige_ Adige_ gonal f 450 lik ama bende 225 ml yapıyorum . Bugün 4. İğnemi yaptım yarın sabah kontrolüm var. Dediğin gibi cetrotide yumurta baskılayici. Bende kendim yapıyorum igneler ı . Yapamam dediğimiz herşeyi yapıyoruz . İğne nin ucuna bakamazdim içim kıyılırdi şimdi kendi iğnemi kendim yapıyorum .
Aynen canım aynen. Ben kan aldırma bayıldigimi bilirim. Şimdi kan. İgne narkoz hak getire

gonal f 150ml kullanıyorum kızlar.

bugun 4. günüm iğnede.

bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.

hemşire tahlil sonucuna göre ben dozu sana mesaj atarım dedi.

e2 17 den 73e çıkmış.

e2 artmış.iyi.

ama 3 gün önce progesteron 0.2 idi ...0.1 olmuş .... yani düşmüş.

lh da değer aralığına göre düşük 1.31 neden acaba??? :KK17:of

ya tedavi sona erdirilirse...

Hemşiremden sabırsızlıkla haber bekliyorum ... :sus:

Gayet iyi bi sıkıntı yok.

bugun 4. günüm iğnede.

bugun doktor muayene de hersey yolunda dedi. ama. tahlil sonuçları cıkmamıştı. henüz.

e2 17 den 73e çıkmış.

e2 artmış.iyi.

Herkese merhaba, Allah yar ve yardımcımız olsun :KK200: rabbim kucağımızı boş bırakmasın...
yaş 33, 1 senelik evliyim.. teşhis yumiş kalitesizliği ve trioite bağlı erken menapoz / ist. süleymaniyede tedavi görüyorum.
trioit hastasıyım evlendikten sonra ordaya çıktı. tsh 119,52 ten son 2 ayda 3,2 düştü çok şükür buna bağlı fsh değerimde yükseliyor :kızgın:
clımara forte ,estrofem ve progestan 1 ay ilaç kullanımından sonra hayırlısı ile dün akşam iğnelere başladık.
Merional 75 6 kutu x 450 kalçadan akşamları yaptırıyorum.
folıc 1 ve femara sabah akşam kullanıyorum.
cuma sabahı dr randevüm var hayırlısı ile yumiş var mı? büyüdü mü diye bakılacak :KK17:
heyecan korku hepsini bir yaşıyorum hakkımızda hayırlısı olsun işallahhhh

bende başkent gögsen hocanın hastasıyım canım 2. denemem. rutin kan test kontrollerin oluyor mu?. bu merkezde kacıncı denemen.[/QUOTE]
Bu merkezde 2.denemem.hulusi beyin motivasyonu bizi rahatlatıyor. Şimdilik 1 ay ilaç tedavisi olacak tahlilleri mi Konya da yaptırıyorum. Dr a mesaj atıyorum. Allah razı olsun ordan yönlendiriyor. Dualarım hepimiz için

selam
Allah istediğinizi en kısa zamanda size kavuştursun
üçüz nasıl oluyor? iki emriyodan fazla koymuyorlar diye biliyorum
Amin isteyen herkesle inşallah.benim bölünmüştü.geçen sene bir arkadaşım 14 sene sonra üçüz lerine kavuştu tüp bebekle.iki transfer olmuştu. Bölündü 2 erkek 1kiz.şimdi 8 aylik oldular .umidimizi kaybetmeyelim.

Kızlar dün adetimin 2. günüydü kontrole gittim artık tüp bebek için iğnelere başlar umuduyla ama ultrasonda yumurtaların aynı boyda olmadığını uzun protokolle bu ay lucrine başlayabiliriz dedi kafam çok karışık 2 tane solda 2 tane de sağda istediği gibi folikül varmış ama aynı boyda olmayan büyük foliküler de varmış o yüzden şansımız az olur böyle başlarsak dedi bilgisi olan varsa nolur beni bilgilendirsin bu 3. ay hala başlayamadık geçen 2 ayda da doğum kontrol hapı kullandırmıştı :KK43:

bende başkent gögsen hocanın hastasıyım canım 2. denemem. rutin kan test kontrollerin oluyor mu?. bu merkezde kacıncı denemen.
Bu merkezde 2.denemem.hulusi beyin motivasyonu bizi rahatlatıyor. Şimdilik 1 ay ilaç tedavisi olacak tahlilleri mi Konya da yaptırıyorum. Dr a mesaj atıyorum. Allah razı olsun ordan yönlendiriyor. Dualarım hepimiz için[/QUOTE]
goğşen bey bnm doktorum canm, 2, denemem, ilk denemen hulusi bey ile miydi o nasıl motive ediyor?
2 gün de 1 kan tahlililm olyor rutin evt, bugün hastane idim sen ? ne asamadasın

bugun 4. günüm iğnede.

e2 17 den 73e çıkmış.

e2 artmış.iyi.

Hemşire aradı mı canım

X