- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.541
İyi yapmissin cnm ben almistim bu kez dayanicam yapmiycam derkn yine yaptim . bugün transferimin 6. Günü cnm . senin transfrrin oldu mu ?Eve gebelik testi almadım elim gider diye. Ben almadan eczaneden eşim asla isteyip almaz zaten. Sadece 2 tane sanırım ovulasyon testi var elimde yapar miyim. Hiç sanmıyorum. . KorkAriM. Sen iyi cesaretlisin maşallah.
Bugün kaçıncı gün transferin
Sagol canim benim darisi basina ins seninde bebislerin bugün sana koyulacak ins sımsıkı tutunurlar seni 9 ay hic birakmazlar :)Bu arada git gide koyu oluyorsa eğer bu güzel eheheeee gözünaydın bence
Benim de 4. Gün oldu canım. Mideme taş oturmuş gibiydi resmen nefes alamadım. Be uzanabiliyordum ne yürüyebiliyordum. Sonra kustum ve rahatlayıp uyudum. Ben midemi üşüttüm diye düşündüm ve bebişlerime birşey olduğunu düşünmüyorum. Gene doktoruna sor tabi ama çok korkma derim.Kızlar cok acil bakarmisiniz ? Dün gece yediğim yemekten dolayi midem çok kötü oldu ve gece 2 kere kustum ikisinde de karnımı kasmisim suan bile kasıklarımda agri var sizce birsey olmuş mudur bebeğim e ?? Doktoruda arıcam ama korkuyorum böyle birşey yaşayan oldumu kızlar 4.günüm bugün ..
Hehe yandan yandan :) hepimiz icin atalim bu göbekleri insOoooh ooooh
Canım benimde midem hassastır ve 3. Günün gecesi yediklerim dokundu ve bende istifra ettim ve insan haliyle tabiki korkuyor ama bizim sandigimizdan cok daha dayanikli embriyolar icin rahat olsunKızlar cok acil bakarmisiniz ? Dün gece yediğim yemekten dolayi midem çok kötü oldu ve gece 2 kere kustum ikisinde de karnımı kasmisim suan bile kasıklarımda agri var sizce birsey olmuş mudur bebeğim e ?? Doktoruda arıcam ama korkuyorum böyle birşey yaşayan oldumu kızlar 4.günüm bugün ..
Bu gün 10.cu gün heyecana devam ama eşimi ikna edemiyom bakmak için teste adam hayata inat etmezdi ilkez inat edeceği tutu inat etiği zamana bak allahım ya yalanda söylemem eşime asla ama beklemek sinirlerimi bozuyor
Kızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Haklısın canım :))Bekleyelim canim T trkaslan7914
Az kaldi surda ne kaldi ki
Sabredelim
Birbirimize destek olalim
Doktorum dedigi gunden once yapmak yok :))
Guvenc bey galiba boyle seylere cok inanmiyor. Ama ilk reglime kadar 40 tanem bitiyor. Olmazsa gittigimde sorarim tekrar alip transfere kadar kullanayimmi diye. Benim ari sutude zade vital in 40 tane kapsul halindeydi. 80 liraya aldim. Yanlis kullanim sekilleride zarar verebiliyor ya o yüzden endiselendim. Insallah bende faydasini gorurum. Ben 30 yasindayim. Kromozamal bozukluk nedeniyle ngs yapılacak. Doktorlar ortalama 4 te 1 saglikli geliyor dedi ama kisidenkisiye degisebilir. O yuzden en az 5. Gune giden 4 embriyoya ihtiyacim varBende aynı merkezdeyim banada mustafa bey içmemi söylemişti yumurta toplamaya kadar iç demişti ilk regli ile başladım bir kutunun tamamını 21 taneyi bitirmiştim faydasını biz baya görmüştük senin doktorun niye önermedi sordun mu canım ben keşke transferden öncede kullansaydım bağışıklık sisteminide güçlendiriyor kanser hastalarında da çok kullanılıyor belki bebişimin tutunmasına yardım ederdi
Amin cnm bnm ins seninde az kaldi sonucunu almaya ins cok güzel sonuclar cikacakmaşallah canım çok sevindim darısı bizlere insallah
Tekrar tebrik ederım canım bence kesın ikiz senınkı hayırla sağlıkla kucağına al inş bende hiç umut yok nedenseKızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Cnm bunlar hamilelik belirtileri genelde gaz ve yorgunluk . ins bebistendir :) sagol cnm darisi tüm isteyenlerin basina ins . benim transferin 6. Günü bugünKızlar benim 6. Günüm 2 gündür hiç agrım yoktu bugun karnım taş gibi oldu şişti gerginlik var halsizlik çöktü yattım tekrar.cnm sen miratech ile kaçıncı gün yaptın idrar testinisezenorhan hayırlı olsun bu arada darısı bizlerin başına inşallah
Canim Hayrlı olsun birde senin 2 tane ya o yüzden erken salgilanmsitir hormonu tabiki kan testi ne kadar yinedeKızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Insalalh canim zaten doktora da mesaj attım korkulacak birsey yok dedi. Yinede insan çok korkuyo çünkü benim kusmam bile sorunlu çok kasoyorum midemi karnımı ama rahat uyudum sonrasında insalalh hayrli sonuçlar alırız hepimiz . Senin için de Hayrlı olsun tekrar inşallah bu sefer sonuna kadar gidersiniz birlikte :)Canım benimde midem hassastır ve 3. Günün gecesi yediklerim dokundu ve bende istifra ettim ve insan haliyle tabiki korkuyor ama bizim sandigimizdan cok daha dayanikli embriyolar icin rahat olsun
Sagol cnm darisi hepimizin basina ins .ben gercekten senin adina umutluyum ama insan kendi adina karamsar oluyor. İnsallah test gününde güzel sonuclar göstersin rabbimTekrar tebrik ederım canım bence kesın ikiz senınkı hayırla sağlıkla kucağına al inş bende hiç umut yok nedense
Amin cnm bnm ins seninde az kaldi sonucunu almaya ins cok güzel sonuclar cikacak
Ay masallahh canim umut oldun bize benim 10 yumurtam var suan 1 yada 2 anca cikar diyordum masallahh senin 5. Gune 5 tane gitmis insallah benimde oyle olurda dondururum. Yas geciyor cunki. Bide demissinki 4 u genetige gitti. Pgt mi yaptirdin 4 une. 4 genetik maliyeti sana ne kadara mal oldu. Bizde 1 embriyo 500 $. Ve pgt den saglikli cikma olasiligi % 40. Cok dusuk bir oran. O yuzden senin sonuclar bir harika. Darisi bana olsun insallahCanım benim doktorum yumurta toplamaya kadar vermişti ve benim aldığım arı sütü ampul şeklindeydi içinde 21 tane vardı biraz pahalıydı organik olduğu için 120 tl civarı idi tutarı ben arı polenini yanlış almıştım eşime yedirdim bilmeden ama doktorum iyi yapmışsın onunda sperm kalitesi artmıştır zararı yok yaptığın şeyin tam tersi faydası var dedi benim 7 yumurtam çıktı 6 sı dölendi 5 tanesi 5 güne gitti genetiğe 4 tanesi sağlıklı gitti 1 tanesi hastalıklı gendi onu yok etiler 1 tane 5bb transfer etiler 2 tanesi donduruldu onlarda 5c ve 5b kalitesi