2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canim Hayrlı olsun birde senin 2 tane ya o yüzden erken salgilanmsitir hormonu tabiki kan testi ne kadar yinede

Insalalh canim zaten doktora da mesaj attım korkulacak birsey yok dedi. Yinede insan çok korkuyo çünkü benim kusmam bile sorunlu çok kasoyorum midemi karnımı ama rahat uyudum sonrasında insalalh hayrli sonuçlar alırız hepimiz . Senin için de Hayrlı olsun tekrar inşallah bu sefer sonuna kadar gidersiniz birlikte :):anne:
Sagol canım allah razi olsun hepimize saglikli hayirli hamilelikler nasip etsin rabbim . bak ben sana dedim allahin izniyle bir sorun olmaz diye :) onlar coktan sıkı sıkı tutundu bile ins annesi :)

Zeyneptanemm canim sen simdi yarinmi gideceksin doktora sali mi? Guzel haberlerini bekliyoruz:KK15:

canımcim asil günüm yarin ama korkudan salı mi gitsem diye kararsızdım o yuzden salı demiştim.sonra düşündük sonuçta birgün sonrada olsa onunla yüzlesicem yarin gidicez nasib olursa bebisim

Kizlar persembe transferim oldu dun oylesine test yapmistim silik cizgi cikti catlatma ignesinin etkisiydi sanirim bugun negatif cikti kesin. Daha erken dimi zaten ? 4. Gun daha

benim pazartesi normalde test günüm ama çok korku sardı anlam veremiyorum salı mi gitsekk diye düşünüyoruz bir cesareti toplarsam pazartesi gidebilirim ne olucaksa olsun kaçış yok sonuçta ama çok ağlarım biliyorum..ben bu kadar zor hamile kalacağımı hic düşünmezsem hemen olur zannederdim hicbir problem.olmamasına ragmenn kalamamak vardır bir hayır..hele de su kazara kaldım yok supriz oldu 1 kere denedik diyenler yok mu allahım tepelerine binesim geliyor :-)
Ben beş yıldır olmuyor diyorum kadın adam ceketini atsa kalıyorum diyor bende bunu anlamıyorum

Canım arı sütünü yumırta toplaması öncesi doktorum vermişti 21 adet ti içtim arı poleninide eşime yedirdim ( yanlışlıkla her ikisini almışım boşa gitmesin eşimin sperm kalitesi artsın diye ) kesinlikle işe yaradı bizde tavsiye ederim canım
Arı sütünü aktardan mı eczaneden mi aldın canım

Canım iyim ben dün opu sonrası gaz sancısı vardı o çok rahatsız etti beni bugün iyiyim şükür. E2 10z gün 2080 çıktı benim seninde iyi değerin maşallah iyi yumurtada oluşmuş bende en son kontrolde 8taneydi 2 gün sonra opu. 13 toplandı seninde öyle olur büyük olasılık doktor iyi demişti sayı için .

Bize verilen kağıtta cinsel perhiz için 10 günü geçmemeli yazıodu. 2 ve 7 gün arası iyi bence . biz 4. Gün spermi vermiş olduk sizde öyle yapın. Hayırlısıyla atlatırsın inş opu.
Canım maşallah yumoslar 13 çok iyi masallah:nazar:
Embriyolog aradimi sonrasında gelişimleri nasılmış bu ay transfer de olacakmi hayırlı haberlerini alalım artık iğneler zorluyor beni gobusss morardi zor giriyor iğneler

X