- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.501
İnşallah arkadaşım İnşallah dediğin gibi olur aslındaSağlıklı yumurtalar çıkar canım inşallah ama içimden 4 tane emriyo 5 güne gidecek gibi geliyor inşallah daha fazlası gider sağlıklı bebişler olur canım ya
Yumurta geliştirme sırasında yeniliyor ama transfer sonrasını bilmiyorumArı sütü bal polen yiyeyim mi zararı yada faydası var mı
İyi canimE2 tahlili istedi drum bana iğnenin 8. Gunundeyim 788 çıkmış iymi bilen varmi
Masallah masallahhh kiz sen ne yaptin ne yedin ne ictin alla sen. Benimde 8. Gunum en buyugu 12.5 ve arti ben gonalf 375 dozu kullaniyorum. Seninki daha dusuk dozdu.İnşallah arkadaşım İnşallah dediğin gibi olur aslında
Dr onden giden iki yumurta mı büyük bir ihtimalle gözden cikardi arkadan gelenler gelissin diye bir tanesi 21 diğeri 18 milimetre olmuş digerleri 16-12 mm idi ve arkadan gelenler 10 mmcivarı o idi
Yok canim soylenmedi henuz pazartesi bakalim. Sana soylendimi pehriz kac gunmusYonca___ seninde az kalmış opuya
Esinin perhizi size soylendimi opu öncesi kaç gün pehriz olmalı soylendimi
G gulumse-hayata sen nasılsın canım
Canım ya alemsin ne diyim bir günde elide oluyor gece gece kaç aylık doğdun be gülümCanim ya aramadim simdi yolluyum ediyim diyene kadar alalim dedi esim buluruz dedi. Bende hemen deli boku yemis gibi kosa kosa gittim nobetci eczaneye ordada yokmussss. Depodan getirtiyorlarmissss. Gittim migrostan fer diye bi marka buldum ari sutu bal polen ari sutu karisimi diyor. Onu aldim artik
Yok sordum sırası gelince söylerim dedi hemşireYok canim soylenmedi henuz pazartesi bakalim. Sana soylendimi pehriz kac gunmus
Ay ne yapayim yaa hassas konum bu benim herseyim bu. Kim ne dese hemen kosuyorum ictim rahatladim ohh.Canım ya alemsin ne diyim bir günde elide oluyor gece gece kaç aylık doğdun be gülüm
Yok sordum sırası gelince söylerim dedi hemşire
Canim bende ari sütü kullaniyorum. Insallah dedigin gibi ise yarar. Ilkadetimde tedaviye baslicam. 30 gundur sabahlari ac karnina kapsul olarak iciyorum. Kutuda 40 tane vardi. Adetime 1 hafta kaldi. Hepsini bitirmelimiyim acaba. Fazla ve kaliteli embriyoya ihtiyacim var cunku ngs uygulanacak. Ne onerirsin canimCanım arı sütünü yumırta toplaması öncesi doktorum vermişti 21 adet ti içtim arı poleninide eşime yedirdim ( yanlışlıkla her ikisini almışım boşa gitmesin eşimin sperm kalitesi artsın diye ) kesinlikle işe yaradı bizde tavsiye ederim canım
Canım arı sütü yaş incir ve Dr verdiği decavit ve omepa Q10 içiyorumMasallah masallahhh kiz sen ne yaptin ne yedin ne ictin alla sen. Benimde 8. Gunum en buyugu 12.5 ve arti ben gonalf 375 dozu kullaniyorum. Seninki daha dusuk dozdu.
Canım bizim merkezin önerdiği hap gibi değil igne şişesi gibi sıvı suya veya meyve suyuna katıyoruzCanim bende ari sütü kullaniyorum. Insallah dedigin gibi ise yarar. Ilkadetimde tedaviye baslicam. 30 gundur sabahlari ac karnina kapsul olarak iciyorum. Kutuda 40 tane vardi. Adetime 1 hafta kaldi. Hepsini bitirmelimiyim acaba. Fazla ve kaliteli embriyoya ihtiyacim var cunku ngs uygulanacak. Ne onerirsin canim
Ben incirden tam 4 kez zehirlendim. onu yiyemem. Bunyem kabul etmiyor. Hadi hayirlisi canim ya insallah guzel sonuclar alirizCanım arı sütü yaş incir ve Dr verdiği decavit ve omepa Q10 içiyorum
Ganol f 225 ti doz benim bugün ve yarın 150 ye düştü. Pazartesi günü kontrolum var
Bende ayni merkezdeyim doktorum guvenc bey. O onermedi ama ben buradan okuyup baslamistim. Bana sadece dogum kontrol hapi ve genesis diye bi vitamin onermisti. Ben onlari kullanmadim. Bari ari sutu alayim dedim. Eczanede de bu vardı.20 gunden uzun kullanmak bi zarar verirmi acaba diye merak ettim. Birakip incire baslayayim diyorum 1 haftada.Canım bizim merkezin önerdiği hap gibi değil igne şişesi gibi sıvı suya veya meyve suyuna katıyoruz
Siz yumurta toplanana kadar için canım
Yonca___ seninde az kalmış opuya
Esinin perhizi size soylendimi opu öncesi kaç gün pehriz olmalı soylendimi
G gulumse-hayata sen nasılsın canım
Transfer gununu sifir mi bir mi saydin ?
Evet baya ovulasyonda net çıkmış
Allahim bize de o gunleri goster :))