- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.521
Gözünaydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Aminnn canim cok sagol rabbim hepimize nasip etsin gercekten canı gönülden dua ediyorumGözünaydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canımAminnn canim cok sagol rabbim hepimize nasip etsin gercekten canı gönülden dua ediyorum
Eve gebelik testi almadım elim gider diye. Ben almadan eczaneden eşim asla isteyip almaz zaten. Sadece 2 tane sanırım ovulasyon testi var elimde yapar miyim. Hiç sanmıyorum. . KorkAriM. Sen iyi cesaretlisin maşallah.Kızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Bu arada git gide koyu oluyorsa eğer bu güzel eheheeee gözünaydın benceKızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Kalmamıştır benceYa ben sabah ki idrarimi yaptim gitti ikinci idrarla yapsam olur mu dunde ikincoyle yapmistim. Catlatma ignesinin 10. Gunu hala etkisi kalmismidir ki yadune gore koyulasmistir insallah
Ooooh oooohKızlar çok şükür bugün daha koyuldu rengi ins rabbim hepimize cift cizgileri göstersin.ben heyecanımı sizinle paylasiyorum ama nolur size kesinlikle erken test yapmayı tavsiye etmiyorum
Birşey olmamıştır canım benim hiç merak etme yinede doktorununara için rAhat etsin.,insanlar hamilelik boyunca kusuyor..öyle kolay kolay birşey olmaz bebeğine..bol bol su iç ve dinlen..Kızlar cok acil bakarmisiniz ? Dün gece yediğim yemekten dolayi midem çok kötü oldu ve gece 2 kere kustum ikisinde de karnımı kasmisim suan bile kasıklarımda agri var sizce birsey olmuş mudur bebeğim e ?? Doktoruda arıcam ama korkuyorum böyle birşey yaşayan oldumu kızlar 4.günüm bugün ..
Canım benim doktorum yumurta toplamaya kadar vermişti ve benim aldığım arı sütü ampul şeklindeydi içinde 21 tane vardı biraz pahalıydı organik olduğu için 120 tl civarı idi tutarı ben arı polenini yanlış almıştım eşime yedirdim bilmeden ama doktorum iyi yapmışsın onunda sperm kalitesi artmıştır zararı yok yaptığın şeyin tam tersi faydası var dedi benim 7 yumurtam çıktı 6 sı dölendi 5 tanesi 5 güne gitti genetiğe 4 tanesi sağlıklı gitti 1 tanesi hastalıklı gendi onu yok etiler 1 tane 5bb transfer etiler 2 tanesi donduruldu onlarda 5c ve 5b kalitesiCanim bende ari sütü kullaniyorum. Insallah dedigin gibi ise yarar. Ilkadetimde tedaviye baslicam. 30 gundur sabahlari ac karnina kapsul olarak iciyorum. Kutuda 40 tane vardi. Adetime 1 hafta kaldi. Hepsini bitirmelimiyim acaba. Fazla ve kaliteli embriyoya ihtiyacim var cunku ngs uygulanacak. Ne onerirsin canim
Kızlar cok acil bakarmisiniz ? Dün gece yediğim yemekten dolayi midem çok kötü oldu ve gece 2 kere kustum ikisinde de karnımı kasmisim suan bile kasıklarımda agri var sizce birsey olmuş mudur bebeğim e ?? Doktoruda arıcam ama korkuyorum böyle birşey yaşayan oldumu kızlar 4.günüm bugün ..
Kızlar cok acil bakarmisiniz ? Dün gece yediğim yemekten dolayi midem çok kötü oldu ve gece 2 kere kustum ikisinde de karnımı kasmisim suan bile kasıklarımda agri var sizce birsey olmuş mudur bebeğim e ?? Doktoruda arıcam ama korkuyorum böyle birşey yaşayan oldumu kızlar 4.günüm bugün ..
Bende aynı merkezdeyim banada mustafa bey içmemi söylemişti yumurta toplamaya kadar iç demişti ilk regli ile başladım bir kutunun tamamını 21 taneyi bitirmiştim faydasını biz baya görmüştük senin doktorun niye önermedi sordun mu canım ben keşke transferden öncede kullansaydım bağışıklık sisteminide güçlendiriyor kanser hastalarında da çok kullanılıyor belki bebişimin tutunmasına yardım ederdiBende ayni merkezdeyim doktorum guvenc bey. O onermedi ama ben buradan okuyup baslamistim. Bana sadece dogum kontrol hapi ve genesis diye bi vitamin onermisti. Ben onlari kullanmadim. Bari ari sutu alayim dedim. Eczanede de bu vardı.20 gunden uzun kullanmak bi zarar verirmi acaba diye merak ettim. Birakip incire baslayayim diyorum 1 haftada.
Tesekkur ederim canım cevabın yinede içimi rahatlattı . Arıcam doktorumu da inslalah normal dir herseyGeçmiş olsunKitakita
birsey olacagini sanmıyorum o kasilmayla
Cunku hapsirma öksürme vs gibi kasilmalardan birsey olmuyo kusarken miden kasilmistir
Asagiya birsey olmaz bence
Birde bugun artik 3-4 gun oldu yerlesmislerdir Allahin izniyle icini ferah tut
Rahatlamak icin doktorunu ara istersen
11.40Adige_ transfer saat kaçta