2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Merhaba hosgeldin:)
Benim sorum
Tranfer sonrasi adet agrisina benzer seyler yasadin mi
Hos buldum:)

Evet ben opu dan sonra regl agrim basladi taaa ki simdiye kadar ama simdi oldukca az ama

O on günü sayarken de yoğun regl ağrım vardi her an gelecekmişim gibi hatta crinone jel geldiğinde regl oldum sanıyordum

rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin. Su test cesareti bir bende mi yok anlamadım gitti darısı bizim başımıza insallah..
Allah razı olsun darısı tez zamanda başına olsun insallah
Şimdi bacım o kadar çok test yaptım ki kaset testi acip güneş ışığında mi bakmadım telefon fenerinde mi bakmadım belki sen o 6 gunde ki silik çizgiyi göremezdin yani ben anlarım dersen bak yoksa hiç moralini bozma benim test tarihim arife gününe geliyordu negatif olursa kendimi toparlamak için erkenden yapmaya cesaret ettim

Erken yapınca da çok sevinmemeli çünkü koyulasmazsa kimyasal yasiyorsunuz demektir

Geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım iğneler ayagimi kaldırıp adım atamayacak hâle getirdi ayaklarımı resmen sürüyordum birde gören hemşireler neden böyle yuruyorsun abartılacak birşey yok diyordu.durum boyle oluncada hareket ederken zorlanıyordum kasiyordum.Sen çok zayifsin bu igneler de kasa yapılan iğneler olduğu için seni çok etkiledi demişti doktorum. yanımdaki arkadaşa da aynı iğne yapılıyodu onu hiç etkilemiyordu(ilk başta demişti doktorum sen zayifsin istersen sana bu iğneleri yapmayalım bende canım çok tatlı değildir dayandırım yeterki sonuç iyi olsun demiştim)sizin yaşadıklarınizi birebir hatta fazlasını yaşadım ağlamaktan gözlerim siserdi artık.eşim o halimi görünce ben çocuk falan istemiyorum sen yeterki iyi ol diyecek hâle geldi
Aynı hastanede tedavi görmüştüm bende.
inşallah olumlu sonuç alırsınız

Hos buldum:)

Evet ben opu dan sonra regl agrim basladi taaa ki simdiye kadar ama simdi oldukca az ama

O on günü sayarken de yoğun regl ağrım vardi her an gelecekmişim gibi hatta crinone jel geldiğinde regl oldum sanıyordum

Aynen sabahtan beri adet oldum sanip tuvalete gidiyorum crinone jelmiş neyseki diyorum
Ohh rahatladim biraz sağol canim

benim pazartesi normalde test günüm ama çok korku sardı anlam veremiyorum salı mi gitsekk diye düşünüyoruz bir cesareti toplarsam pazartesi gidebilirim ne olucaksa olsun kaçış yok sonuçta ama çok ağlarım biliyorum..ben bu kadar zor hamile kalacağımı hic düşünmezsem hemen olur zannederdim hicbir problem.olmamasına ragmenn kalamamak vardır bir hayır..hele de su kazara kaldım yok supriz oldu 1 kere denedik diyenler yok mu allahım tepelerine binesim geliyor

Canım niye kasıyorsun al bir gebelik testi varsa şimdi de çıkar ki bir de süreyi uzatıyorsun ilahi hi

Bende çikolata kisti miyom ve polip var allahın izni ile bak sende birşey yokmuş neden olmasın bebiş olur inşallah
Bol bol dua et subhaneke ve bihamdihi çek ben boş zamanım olduğunda kendimi ferahlatmak için çektim
Meryem süresini okudum ise yarıyor en azından ruhuna iyi gelir

Ama süreyi uzatma cesur ol anne olacaksın sen

korkak anne..

pazartesi gideriz büyük ihtimalle bakalım inşallah cesur anne olurum sağol canim

Bi de şu an hala bir ilac kullaniyor musun
Evet se neler kullaniyosun S sapsik-88

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…