- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.401
Sagol canim allah razi olsun darisi hepimizin basina :) biraz uyku hali ve ates basması var arada o kadar baska bir belirtim yok :)Canım tebrık ederım çok sevındım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inş belırtın varmı
Hos buldum:)Merhaba hosgeldin:)
Benim sorum
Tranfer sonrasi adet agrisina benzer seyler yasadin mi
Amin kuzucum seninde guzel haberlerini bekliyoruzHayırlısı olsun canım gayet güzel gidiyor tedavin, inşallah bundan sonrası da güzel devam etsin, haftaya buralar çok hareketlenecek, her gün güzel haberler alalım inşallah
Yok cnm ucuz olanlardanErken gebelık testımı
Allah razı olsun darısı tez zamanda başına olsun insallahrabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin. Su test cesareti bir bende mi yok anlamadım gittidarısı bizim başımıza insallah..
Sağol canım önerilerin için ..ben 2 iğnede mahvoldum . Ayağımın üstüne basamıyorum hala .. ateş ve nefes almada zorluk yaptı .. doktoru aradım iğneyi bırak ignen in yerine de jel kullan dedi. Şişme olur geçmezse gel dedi. Apse yapıyormuş bazen yatırıp antibiyotik vermek zorunda kaliyorlarmis. Ne kadar zor mus gerçekten . Şimdi de pamuğa kolonya dok kuruyana kadar dursun orda dedi onu uyguluyor um. Bir yandan duygusal a bağladım ağla ağla şiştim. Bir umutsuzluk kapladı içimi .bu kadar zorluğun sonunda inşallah olur
Hos buldum:)
Evet ben opu dan sonra regl agrim basladi taaa ki simdiye kadar ama simdi oldukca az ama
O on günü sayarken de yoğun regl ağrım vardi her an gelecekmişim gibi hatta crinone jel geldiğinde regl oldum sanıyordum
Eşimi yolladım aldırmaya bakalım hayırlısı hakkımızda bende yapıcamYok cnm ucuz olanlardan
Allah razı olsun darısı tez zamanda başına olsun insallah
Şimdi bacım o kadar çok test yaptım ki kaset testi acip güneş ışığında mi bakmadım telefon fenerinde mi bakmadım belki sen o 6 gunde ki silik çizgiyi göremezdin yani ben anlarım dersen bak yoksa hiç moralini bozma benim test tarihim arife gününe geliyordu negatif olursa kendimi toparlamak için erkenden yapmaya cesaret ettim
Erken yapınca da çok sevinmemeli çünkü koyulasmazsa kimyasal yasiyorsunuz demektir
Eşimi yolladım aldırmaya bakalım hayırlısı hakkımızda bende yapıcam
Rica ederim canım korkma akışına bırak hatta keyfini çıkarmaya bak hamileymiş gibi davranAynen sabahtan beri adet oldum sanip tuvalete gidiyorum crinone jelmiş neyseki diyorum
Ohh rahatladim biraz sağol canim
benim pazartesi normalde test günüm ama çok korku sardı anlam veremiyorum salı mi gitsekk diye düşünüyoruz bir cesareti toplarsam pazartesi gidebilirim ne olucaksa olsun kaçış yok sonuçta ama çok ağlarım biliyorum..ben bu kadar zor hamile kalacağımı hic düşünmezsem hemen olur zannederdim hicbir problem.olmamasına ragmenn kalamamak vardır bir hayır..hele de su kazara kaldım yok supriz oldu 1 kere denedik diyenler yok mu allahım tepelerine binesim geliyor
Seninde 5. Gün embriyosumuydu canım ?Eşimi yolladım aldırmaya bakalım hayırlısı hakkımızda bende yapıcam
Hadi hayirlisi olsun canim insallah bir suru bir suru dollenir. Rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun insallahhhHiç bilmiyorum canım.çokta içmedim aslında.neyse benim işlem tamam bu arada :)
Canım niye kasıyorsun al bir gebelik testi varsa şimdi de çıkar kibir de süreyi uzatıyorsun ilahi hi
Bende çikolata kisti miyom ve polip var allahın izni ile bak sende birşey yokmuş neden olmasın bebiş olur inşallah
Bol bol dua et subhaneke ve bihamdihi çek ben boş zamanım olduğunda kendimi ferahlatmak için çektim
Meryem süresini okudum ise yarıyor en azından ruhuna iyi gelir
Ama süreyi uzatma cesur ol anne olacaksın sen
Canım niye kasıyorsun al bir gebelik testi varsa şimdi de çıkar kibir de süreyi uzatıyorsun ilahi hi
Bende çikolata kisti miyom ve polip var allahın izni ile bak sende birşey yokmuş neden olmasın bebiş olur inşallah
Bol bol dua et subhaneke ve bihamdihi çek ben boş zamanım olduğunda kendimi ferahlatmak için çektim
Meryem süresini okudum ise yarıyor en azından ruhuna iyi gelir
Ama süreyi uzatma cesur ol anne olacaksın sen
Allah razı olsun darısı tez zamanda başına olsun insallah
Şimdi bacım o kadar çok test yaptım ki kaset testi acip güneş ışığında mi bakmadım telefon fenerinde mi bakmadım belki sen o 6 gunde ki silik çizgiyi göremezdin yani ben anlarım dersen bak yoksa hiç moralini bozma benim test tarihim arife gününe geliyordu negatif olursa kendimi toparlamak için erkenden yapmaya cesaret ettim
Erken yapınca da çok sevinmemeli çünkü koyulasmazsa kimyasal yasiyorsunuz demektir
Rica ederim sonucu sabırsızlıkla bekliyorum cesur annekorkak anne..
pazartesi gideriz büyük ihtimalle bakalım inşallah cesur anne olurum sağol canim
Crinone yı hala kullanıyorum 4 hafta daha kullanıp bırakacağım
Ay kız valla ben yapmayin dediysem de dinletemedim tüh neden böyle oldu :)Ay sezenorhan milletin basina sardin bir test telasiniokuyup okuyup guluyorum. Insallah yapan herkezin pozitiftir bari