- 23 Aralık 2014
- 4.442
- 3.769
- 32
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.441
Hayırlısı tabiki cnm bak zamanı geldiginde allahın izniyle çıkacak pozitif sonuc bn inaniyorumİnş cnm hayırlısı bakalım hakkımızda
İnş cnm 5.gundu bugun ..acaba idrarda beta hcg kaçken çıkıyor
Canım saçmalama moralini bozma emriyonun tutunması 3.4 günü bulurken sen nasıl 5.ci gün idrarda çıkmasını bekliyorsun kanda dahi kolay kolay 7.8 günde çoğu zaman geç çıkıyor boş şeylerle uğraşıpta moralini bozma bak bebeğinide üzersin yapma canım böyle şeylerEvet cnm ama çıkmadınegatif
Haklısın cnm arkadasın çıkınca bı an gaza geldım 5.gun embrıyosu olunca Cuma'yı beklicem yapmam daha artıkCanım saçmalama moralini bozma emriyonun tutunması 3.4 günü bulurken sen nasıl 5.ci gün idrarda çıkmasını bekliyorsun kanda dahi kolay kolay 7.8 günde çoğu zaman geç çıkıyor boş şeylerle uğraşıpta moralini bozma bak bebeğinide üzersin yapma canım böyle şeyler
Hiç moralini bozma canım.Benim 9.günde çok zor görünen 2.çizgi vardı.10. gün hiç çizgi yoktu.11.gün belirgin oldu.Yani 11.güne kadar 2.çizgi görünmeyebilir.Evet cnm ama çıkmadınegatif
Haklısın cnm arkadasın çıkınca bı an gaza geldım 5.gun embrıyosu olunca Cuma'yı beklicem yapmam daha artık
Cnm evde olunca cok dikkat ediyoruz belirtilere de ondan disarida olunca insan unutuyor ondan olsa da fark etmiyorEvden çıkarken ağrılarım vardı gezmeye gittim ağrı mağrı yok üzülsemmi sevinsem mibilemedim
İnsan ağrıya sevinir mi umut işteCnm evde olunca cok dikkat ediyoruz belirtilere de ondan disarida olunca insan unutuyor ondan olsa da fark etmiyor
Bende 26 sında kan testi yapıcam cnm nasipse beni de eklermisin ?Tamam canim seni de 29 cumaya yazdim
6 kisi o gun test yaptiricaz :))
Söz verin erken test yapmak yok
Ah cnm nelere umut bagliyoruz rabbim umutlarimizi bosa cikarmasin insİnsan ağrıya sevinir mi umut işte
Ben dayanabilir miyim bilmiyorumTamam canim seni de 29 cumaya yazdim
Bende 1 ekimde test yapcam ilk sayfaya eklermisinizTamam canim seni de 29 cumaya yazdim
Arı sütü bal polen yiyeyim mi zararı yada faydası var mı
Salidan itibaren baya heycanli bir hafta olacak