- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.361
Hehe valla yaptim bir çılgınlık canım :) amin insallah rabbim hepimize kopkoyu cift cizgi görmeyi nasip etsin cnm ya valla bu teste kadar heyecanim yoktu da simdi basladi galiba
Hehe valla yaptim bir çılgınlık canım :) amin insallah rabbim hepimize kopkoyu cift cizgi görmeyi nasip etsin cnm ya valla bu teste kadar heyecanim yoktu da simdi basladi galiba
Ya bende umutlanmistim tabi cok cok erken ama yaptim iste. Catlatna ignesinin etkisi olabilir dogru ama ya insallah degildirBugün daha 2. Günü olarak sayılıyor canım catlama ignesini vurulali 10 günü gecmediyse yanıltabilir cunku transferden sonra 2. Günü yeni tutunma oluyor .
Ay cnm bnm allah razi olsun rabbim sanada güzel gönlüne göre cifter cifter nasip etsin insvallahi heyecan yapılmayacak gibi değil çok güzel ya maşallah
Erken tutunmuş demekki senin ki
Hadi hayirli olsun
Darisi bu hafta test yapacak hepimize insallah
Umariz biz de o mutlu ani yasariz
Sagol canim allah razi olsun darisi size ve tüm isteyenlere ins . bu topik kopkoyu cift cizgilerle dolsun insErken tutunmuş demekki senin ki
Hadi hayirli olsun
Darisi bu hafta test yapacak hepimize insallah
Umariz biz de o mutlu ani yasariz
Ay cnm bnm allah razi olsun rabbim sanada güzel gönlüne göre cifter cifter nasip etsin ins
Ama bebegin etkisi de olabilir cnm yine allah bilir sen 4. Günü de yap yani 2 gün sonra bak bende cok erken yaptim böyle benimde silik cıktı hakkimizda hayirlisi insYa bende umutlanmistim tabi cok cok erken ama yaptim iste. Catlatna ignesinin etkisi olabilir dogru ama ya insallah degildir
Canım o strestendir bak benimde hic bir belirtim yok . oncacık seyleri nasıl hissedeceksin ki zaten :)aminn inşallah canım ama içinde olmadı tutarı gibi bir his var bugün hicbir belirtim yok.yada testim yaklaşıyor strese girdim çok korkuyorum sonuçtan
Canım o strestendir bak benimde hic bir belirtim yok . oncacık seyleri nasıl hissedeceksin ki zaten :)
Ayy çok heycanliiiiDüzenledim hadi hayirlisi
Herkesten güzel haberler gelir insallah :))
Cuma fena bi gun :)))
Zeyneptanemm
Salı 26.09.2017
@sewils88
Carsamba 27.09.2017
@trkaslan7914
floransa17
Kitakita
@Madam B
@rune
CUMA 29.09.2017
@hosbess
@Umudum-
2 ekim
@ceymi
3 ekim
@Adige_
4 ekim
onları tabiki hissedemem canımda ne bileyim karamsarlık tacını taşıyorum resmen
Canımm çok sevindimm inşallah çok güzel devam ederrKızlarrr gecen sefer de 4. Günümün gecesinde idrar testi yapmistim ve silik cizgi cikmisti diye dayanamadim bu gece de yaptim hafif silik çıktı ay cok heyecan yaptimEki Görüntüle 2048180
Bak listede ilk sen yaptirican tahlili bize güzel haberlerle gel :)
Bize de moral olsun
Hadi gorelim seni
Allah o embriyoya can verecek bizim yapabileceğimiz hiiic birsey yok
O yuzden sakinligimizi koruyalim ve dua edelim sadece
ayy ilk ben miyim omuzlarıma çok yuk bindirdiniz allahım ben nerelere gidemah bir olsun herkese benden cayyyy
Kizlar bu arada istanbul da hava baya soğudu cok şükür
Ama ben hala yazliklarla dolasiyorum
Embriyo sicak sevmiyo diye biliyorum, sicak duş yasak demişti hemşire
Yani üşütmeyelim bide :))
Siz de durumlar nasil
Ben henüz duş bile almadım gerçi çokta önemli değil vücut olarak ter üretmüretmem pek o yüzden rahatım o konuda .. bi kaç gün sonra istersem duş yapıcamKizlar bu arada istanbul da hava baya soğudu cok şükür
Ama ben hala yazliklarla dolasiyorum
Embriyo sicak sevmiyo diye biliyorum, sicak duş yasak demişti hemşire
Yani üşütmeyelim bide :))
Siz de durumlar nasil