- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.421
Ahahahah herkez bi kivilcim zaten. Kiyamam kuzularim benimmmm insallahhhh herkezin pozitif olsun allahimmmAy kız valla ben yapmayin dediysem de dinletemedim tüh neden böyle oldu :)
Aminnnn canım amin insallah herkes pozitifi görsün sevincten havalara uçalımAhahahah herkez bi kivilcim zaten. Kiyamam kuzularim benimmmm insallahhhh herkezin pozitif olsun allahimmmamin
Pazartesiye damgasini vuracak bebeeemkorkak anne..
pazartesi gideriz büyük ihtimalle bakalım inşallah cesur anne olurum sağol canim
Pazartesiye damgasini vuracak bebeeemkorkak anne..
pazartesi gideriz büyük ihtimalle bakalım inşallah cesur anne olurum sağol canim
Pazartesiye damgasini vuracak bebeeem
Canım sen kanda baktırmayacak mısın?Aminnnn canım amin insallah herkes pozitifi görsün sevincten havalara uçalım
Salı günü yani transferin 8. Günü yaptiricam nasipse cnm . çıkarsa 10. Günü de katlıyor mu diye tekrar baktırıcamCanım sen kanda baktırmayacak mısın?
Heeee idrarda bakmak için acele ederim ama kan için aceleye gerek yok diyorsun :)))Salı günü yani transferin 8. Günü yaptiricam nasipse cnm . çıkarsa 10. Günü de katlıyor mu diye tekrar baktırıcam
Aynen cnm valla biraz tersim galiba :))) ay sorma benimde hic ergenlikte sivilcem olmadı simdi bir de abuk subuk yerlerimde cikti yok burnumda yok kulagimda . ama gecen sefer hamile kaldigimda da olmustu böyleHeeee idrarda bakmak için acele ederim ama kan için aceleye gerek yok diyorsun :)))
Ya bu arada ergenlikte çıkmayan sivilcelerim çıktı. Var mı sizde öyle bir durum
Ahaaaa bir belirti buldummmm hemen test yapmalıyım :))))Aynen cnm valla biraz tersim galiba :))) ay sorma benimde hic ergenlikte sivilcem olmadı simdi bir de abuk subuk yerlerimde cikti yok burnumda yok kulagimda . ama gecen sefer hamile kaldigimda da olmustu böyle
Evet cnm ama çıkmadıSeninde 5. Gün embriyosumuydu canım ?
Evet cnm ama çıkmadınegatif
Hehe ay aman konustugum teste karar veriyor :) senin kacinci gün embriyosuydu ve bugün kacinci günün bugün ?Ahaaaa bir belirti buldummmm hemen test yapmalıyım :))))
Cnm herkesin aynı anda tutunma ve idrara gecme olmayabiliyor . negatif olarak düşünme . zaten daha çok erken . benimde çıkmasa bende negatife yormazdım . çünkü cok erken dahaEvet cnm ama çıkmadınegatif
Evet cnm ama çıkmadınegatif
3. Gün embriyosu. Geçen pazar transferim oldu. 6. Gün oluyor işteHehe ay aman konustugum teste karar veriyor :) senin kacinci gün embriyosuydu ve bugün kacinci günün bugün ?
İnş cnm 5.gundu bugun ..acaba idrarda beta hcg kaçken çıkıyordaha çok erken hemen karalar bağlama hem kan testi ilk kesinlik kazandırıyor onuda gününde yaptın mi çıkar insallah
Evet cnm aslında oğlumda da çıkmamıştı 6.gun 8 .gun değer 50 di kandaBugun daha 5. Günün degil mi?
İdrar testi icin coook erken
Daha 5 gune kanda gorunecek
Moralni bozma sakinArse82
İnş cnm hayırlısı bakalım hakkımızdaCnm herkesin aynı anda tutunma ve idrara gecme olmayabiliyor . negatif olarak düşünme . zaten daha çok erken . benimde çıkmasa bende negatife yormazdım . çünkü cok erken daha
Daha erken cnm bebek olur ama testde cikmaz morelini bozma sakın3. Gün embriyosu. Geçen pazar transferim oldu. 6. Gün oluyor işte