2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kizlar bu arada istanbul da hava baya soğudu cok şükür
Ama ben hala yazliklarla dolasiyorum
Embriyo sicak sevmiyo diye biliyorum, sicak duş yasak demişti hemşire
Yani üşütmeyelim bide :))
Siz de durumlar nasil
Aynen cnm bende henüz banyo yapmadim bugun 5. Günüm artik yapicam sanirim ama ılık duş yapicam . embriyolar 38.9 derecenin üzerinde zarar görebiliyorlarmis . serinlemesi iyi oldu yani korkmustum sicak havalardan tutmayacak diye . sadece ayaklarini sicak tut bir de ceyranda kalma yeter

5. Gun blastokist transferim oldu persembe sabahi. Bugun 3. Gunu mu oluyor ? Birde ovitrelle catlatma ignesini cumartesi vurulmustum. Etkisi hala surer mi ? Test yaptim da oylesine ikinci cizgi var gibi eklesem bir bakin nolur
Aynı gün transferimiz olmuş hadi hayırlısı. Sende belirti varmı bende hicbirsey yok

Ben perşembe transfer oldum dışarı çıkıp biraz yürüyebilirmiyim acaba arkadaşa gideceğim de
Bana 3 gün evde istirahat ev yürüyüşünü evin içinde yap dedi ama ben 2 gun araçla anneme gitmiştim bilemiyorum yani dikkat ediceksen ara ara yayabilecegin biryer se gidebilirsin ama çok ayakta kalmaa :)

Çarşamba günü benim gibi transfer olan arkadaşlar

bugün bel ağrısı ve kasık ağrısı bacaklarda yorgunluk halsizlik benzeri his varmı ?
Tutunma habercisimi İyi bir şeymi acaba . Regl belirtisi de olabilirmi ?
İkiside birbirine çok benzeyen belirtiler kafa karıştırıcı

Pazartesi Opudan beride göğüs hasssasiyetim var .

Yonca___ Yonca___ sen ne yaptın canım bugün kontrolün vardı diye hatırlıyorum, opu tarihin belli oldu mu?
Gittim canim 8 yumosdu. 2 de geriden gelen varmis. Ignelere ilaclara devam Pazartesi yeniden cagirdilar. Tahmini opu persembe yada cuma dedi ama yumurtalara bagli. Hakkimizdan hayirlisi olsun

Kızlar bende tup bebekle hamile kaldım ağustos ayında 8.haftamdayim inşallah sağlıkla kucağına alirim

Bana 5. Gün embriyosu transfer edildi
Ve ben dayanamadim transfer gününü saymadan 6. Gün normal gebelik testi yaptım coooook silik çizgi çıktı 7. Ve 8. Günde testi tekrar ettim biraz biraz belirginlesmisti ve 10.gun kanda yaptırdım 291 cıktı

Sorularınız varsa seve seve yanıtlarım
Herkese bol şans inşallah meleklerinize kavusunuz

Kızlar bende tup bebekle hamile kaldım ağustos ayında 8.haftamdayim inşallah sağlıkla kucağına alirim

Ve ben dayanamadim transfer gününü saymadan 6. Gün normal gebelik testi yaptım coooook silik çizgi çıktı 7. Ve 8. Günde testi tekrar ettim biraz biraz belirginlesmisti ve 10.gun kanda yaptırdım 291 cıktı

Merhaba hosgeldin:)
Benim sorum
Tranfer sonrasi adet agrisina benzer seyler yasadin mi

Gittim canim 8 yumosdu. 2 de geriden gelen varmis. Ignelere ilaclara devam Pazartesi yeniden cagirdilar. Tahmini opu persembe yada cuma dedi ama yumurtalara bagli. Hakkimizdan hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun canım gayet güzel gidiyor tedavin, inşallah bundan sonrası da güzel devam etsin, haftaya buralar çok hareketlenecek, her gün güzel haberler alalım inşallah

rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasib etsin. Su test cesareti bir bende mi yok anlamadım gitti :-)darısı bizim başımıza insallah..

X