2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

kızlar bu gün 8.ci gün adet öncesi akıntı olurya öyleyim sanki bir şeyler oluyor alta ve göğüslerim acıyor ki normalde regli olacağım zaman acımaz ve kasıklarımda batma devam ediyor ve iki taraflı tutundumu bebeğim çok merak ediyorum test yapsam negatif çıkarsa yıkılırım çünkü bu 3.cü denemem kafamda türlü sorular var bu tutunmasa kendimi üzmüm diyorum bir yandan geride 2 dondurulmuş embriyom var onları denerim ya onlarda tutmaz ise sağlık açısından daha da deneme şansım yok bilmiyom ya allak bulağım gün yaklaştıkça taaa 29 eylül test yap dediler 15 gün daha garantiliymiş korkuyorum kızlar çok ben
Canim sana çok demişler 15 gün boşuna bekleyip iyice strest olma 10.günde yap testini bence

Kızlar Tekirdağ'a düğüne gıdıyorum bugun 4.gun inş bi sıkıntı olmaz dr sordum dikkatli bir şekılde gıdebılırsın dedı
çok mu yakın düğün sahibi.
Bazen düşünüyür insan sakınan göze çöp batarmış
bazen diyor o kadar sıkıntı çektim dikkat edeyim.
Ama şu da bir gerçek ki
ALLAH OL DERSE OLUYOR.
Sen ne yaparsan yap...

Benımde öyle olduya hiç bi belirti Yok :KK43:
Canım sehir dısına gitmesen aslında iyi olur. Ve belirti konusunda ben 5 gebelik gecirdim hic belirti olmuyor hatta normalde adete 1 hafta varken göğüslerim şişer ve acır ama hamile kaldığımda bu olmuyor memelr sönük oluyor ve acı olmuyor . o yüzden belirtiye takılmamak lazım . bak benimde seninle aynı gün transfer ama hic bir belirti yok ins test de görürüz pozitifleri

çok mu yakın düğün sahibi.
Bazen düşünüyür insan sakınan göze çöp batarmış
bazen diyor o kadar sıkıntı çektim dikkat edeyim.
Ama şu da bir gerçek ki
ALLAH OL DERSE OLUYOR.
Sen ne yaparsan yap...
2 saatlık yol kızlar yavaş yavaş gıdıyorum rabbim korusun inş evet yakın bırazda moral olsun dıe gıdıyorum evde durdukça kuruyorum bide gıdecegımız yerden bırıde ist yaptırmış gıdıp gelmiş sureklı buraya oda bıraz destek oldu bırsey olmaz dedı o şuan hamile hemde ıkız

Canım sehir dısına gitmesen aslında iyi olur. Ve belirti konusunda ben 5 gebelik gecirdim hic belirti olmuyor hatta normalde adete 1 hafta varken göğüslerim şişer ve acır ama hamile kaldığımda bu olmuyor memelr sönük oluyor ve acı olmuyor . o yüzden belirtiye takılmamak lazım . bak benimde seninle aynı gün transfer ama hic bir belirti yok ins test de görürüz pozitifleri
Evet cnm bende aslında oğlumda pek belirti yaşamadım yerleşme kanaması gelmıstı ama tam kaçıncı gundu hatırlamıyorum rabbim korusun inş hayırlısı hakkımızda

Yeni
Kızlar bana yardım eder misiniz doktorum yine tüp bebeğe başlamadı histeroskopi istedi ve jimerde sırf bu işlem için 2.150 tl istediler doktorum devlet hastanesinde ya da başka yerde de yaptırabilirsin dediler nerelerdeyapılıyor bu işlem nolur fikir verin hangi hastaneler yapar bunu ?????????

Evet cnm bende aslında oğlumda pek belirti yaşamadım yerleşme kanaması gelmıstı ama tam kaçıncı gundu hatırlamıyorum rabbim korusun inş hayırlısı hakkımızda
Amin canım evet en önemlisi hayırlısı zaten ama yine de umutlanıyor insan. Embriyo transferi öncesi olumsuz olsada hic üzülmem diyordum . umutlanmam saniyordum ama insan umut ediyor yine de rabbim hayirlisi ise olmasini nasip etsin hepimiz icin

Yeni
Kızlar bana yardım eder misiniz doktorum yine tüp bebeğe başlamadı histeroskopi istedi ve jimerde sırf bu işlem için 2.150 tl istediler doktorum devlet hastanesinde ya da başka yerde de yaptırabilirsin dediler nerelerdeyapılıyor bu işlem nolur fikir verin hangi hastaneler yapar bunu ?????????
Hakkında hayırlısı ins cnm yani bunu fakültede profesorler falan var onlardan sira alabilirsen onlara yaptirmani tavsiye ederim yine de cok bir bilgim yok belki bilgisi olan arkadaslar vardir topikte

ana olmak gerçekten zor annelerimizin hakkı ödenmez
daha olma niyetine girmeyle nelere katlanıyoruz
ama bir anne olarak şunu söyleyeyim herşeye değer
inşallah o mutluluğu rabbim senin ve senin gibi ilk bebeği bekleyen tüm hanımlara nasip etsin
anne deyip boynuna sarılan evladın olsun sağlıkla hayırlısı ile inşallah
inşallah canım allah razı olsun rabim evlat isteyen herkese nasip etsin

X