- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.081
Herkese veriyorlar cnm benim gittigim hastanede . ama bazi hastaneler de istemeden vermiyorlarmis
İnsallah cnm . sen testi ne zaman yapacaksin ?İnş canım hepımızınkı tutunsun inş
Geçmiş olsun cnm parol içmende bi sakınca yok içebilirsin geçmiş olsunKızlar ateşim çıktı benim. İlaç içmeye de korkuyorum. Sirkeli su sürdüm vücuduma ılık duş alcam şimdi de
Ptesı bi şansımı denerım herhalde :)İnsallah cnm . sen testi ne zaman yapacaksin ?
İstersen verirler bence canım :)hımm güzel birşeymiş ya.benim klinikte olduğu için belki vermiyorlardır.ilk defa gördüm çok guzel
Ay ne heyecanli bende pazartesi bir idrar testi deniycem :)Ptesı bi şansımı denerım herhalde :)
İstersen verirler bence canım :)
Büyük bir ihtimal cekip dosyaya koymuslardir cnm . hadi bakalim pazartesi büyük gün vallahi heyecanlı :)pazartesi teste gidicem heyecandan unutmazsam sorucam:-D
Büyük bir ihtimal cekip dosyaya koymuslardir cnm . hadi bakalim pazartesi büyük gün vallahi heyecanlı :)
Ay yerim cok tatlisin . insallah pozitif ciksin da şenlik ilan edelim burda :)sonuçtan çok korkuyorum gerginlesiyorum negatif çıkarsa çok yikilirim. Ama pozitif çıkarsa orayı yikarin herhalde pervane gibi done done ucarim
Herkese veriyorlar cnm benim gittigim hasta
Canım transferin hayirli olsun. Insallah bebeklerini kucagina alirsin. Hangi merkezde tedavi goruyorsun merak ettimHerkese veriyorlar cnm benim gittigim hastanede . ama bazi hastaneler de istemeden vermiyorlarmis
Ay yerim cok tatlisin . insallah pozitif ciksin da şenlik ilan edelim burda :)
Sagol cnm hepimiz icin hayirli olsun bebeklerimize kavustursun bizleri ins . bursa acıbadem hastanesi cnmCanım transferin hayirli olsun. Insallah bebeklerini kucagina alirsin. Hangi merkezde tedavi goruyorsun merak ettim
Hehe alemsin :) herkesi öpme cnm sende hemsireyi öpsen yeter :) bende keseleri gördüğümde hemsire ile sarılmıştık :) :)ahtım var kız pozitif çıksın herkesi opucem inşallah çok kalabalık olmazda rezil olmamtabi ortama gore öperim saka bir yana hemsireri falan öperim olmadi
Benım 7.gun olcak ogun bi şansımı denıcem bakalımbenimdeeee
Benim hastanem bir uygulama yapmis hastalarina ozel. Programi indiriyoruz protokol numaramiz ve sifremiz var giriyoruz orda ne kadar ne tahlil tetkik igne ilac embriyomuzun gunluk resmi hepsi isleniyor. Bizde telefondan bakiyoruzHerkese veriyorlar cnm benim gittigim hastanede . ama bazi hastaneler de istemeden vermiyorlarmis
Sagol cnm hepimiz icin hayirli olsun bebeklerimize kavustursun bizleri ins . bursa acıbadem hastanesi cnm