2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Transfer sonrasi ben sadece asagidakileri kullaniyorum
Benim gibi olan var mi ? İgne yok bende, yazmayi mi unuttular acaba :)

Coraspirin
Crinone jel
Gobek banti
Elevit

Benim hastanem bir uygulama yapmis hastalarina ozel. Programi indiriyoruz protokol numaramiz ve sifremiz var giriyoruz orda ne kadar ne tahlil tetkik igne ilac embriyomuzun gunluk resmi hepsi isleniyor. Bizde telefondan bakiyoruz
A süpermis cnm . benim hastaneninde öyle uygulamasi var tahlil tetkik falan hepsini görebiliyoruz ama sanirim embriyo resmi yok . sizin uygulama daha güzelmis :)

ceymi ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim

Transfer sonrasi ben sadece asagidakileri kullaniyorum
Benim gibi olan var mi ? İgne yok bende, yazmayi mi unuttular acaba :)

Coraspirin
Crinone jel
Gobek banti
Elevit
Bende sadece iğne var. O da senin crinone jel yerine geçiyor sanıyorum. Coraspirin pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. Benim bir arkadaşım doğuma kadar iğne yapmıştı. Diğerleri ise verilmedi. Neden acebaaa

Bende sadece iğne var. O da senin crinone jel yerine geçiyor sanıyorum. Coraspirin pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. Benim bir arkadaşım doğuma kadar iğne yapmıştı. Diğerleri ise verilmedi. Neden acebaaa

Folik asit vermediler mi
O önemli saniyorum

ceymi ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Ya bacım sorma. Evet kesinlikle suyu abartmayın. Ben deli gibi sıkıştım. Benden önce 5 opu işlemi vardı. Hemşire yakaladıkça altıma yapacam nolur bi kez tuvalete gideyim kesin gene sıkışacağım dedim. Sıkış sıkış iyidir deyip kaçtılar. İşlem esnasında hocanın eline yapacam diye çooook korktum. İşlemden sonra da 3 kez sürgü istedim :)))))

X