- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
- Konu Sahibi floransa17
- #1.101
Benım 7.gun olcak ogun bi şansımı denıcem bakalım
himm benim kan testi ama idrarda çıkmayabiliyormuş erken olduğu için sonra stres yapmayasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım 7.gun olcak ogun bi şansımı denıcem bakalım
Gecmis olsun canim iyi ol insallahDoktor sordum 1 tane iç dedi parol
Ay beni guldurdun canim yaa insallahhh ciksinda op tabiahtım var kız pozitif çıksın herkesi opucem inşallah çok kalabalık olmazda rezil olmamtabi ortama gore öperim saka bir yana hemsireri falan öperim olmadi
A süpermis cnm . benim hastaneninde öyle uygulamasi var tahlil tetkik falan hepsini görebiliyoruz ama sanirim embriyo resmi yok . sizin uygulama daha güzelmis :)Benim hastanem bir uygulama yapmis hastalarina ozel. Programi indiriyoruz protokol numaramiz ve sifremiz var giriyoruz orda ne kadar ne tahlil tetkik igne ilac embriyomuzun gunluk resmi hepsi isleniyor. Bizde telefondan bakiyoruz
Kizlarrr guzel haberleriniz umut oluyor bize. Bekliyoruz haberlerinizi. rabbim insallahhh muradinizi versin saglikli hayirli evlatlariniz olsun. Aminbenimdeeee
Ay beni guldurdun canim yaa insallahhh ciksinda op tabi
Amin canım hepimize insalalh nasip olur . Bu arada Nerede tedavi görüyosun?İnsallah canım insallah rabbim pozitifi görüp saglikla bebegini kucaklamayi nasip etsin
Kizlarrr guzel haberleriniz umut oluyor bize. Bekliyoruz haberlerinizi. rabbim insallahhh muradinizi versin saglikli hayirli evlatlariniz olsun. Amin
Zeynep sen cok yasa yaaaKız bende bursadan jinemed toprağamm
Aa cok sevindim vallahi ondan kanımız kaynadı bnce :) ben yıldırım millet mahallesinde oturuyorum cnm sen nerelerdensin ?Kız bende bursadan jinemed toprağamm
Bende sadece iğne var. O da senin crinone jel yerine geçiyor sanıyorum. Coraspirin pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. Benim bir arkadaşım doğuma kadar iğne yapmıştı. Diğerleri ise verilmedi. Neden acebaaaTransfer sonrasi ben sadece asagidakileri kullaniyorum
Benim gibi olan var mi ? İgne yok bende, yazmayi mi unuttular acaba :)
Coraspirin
Crinone jel
Gobek banti
Elevit
Kan sulandırıci igne yokmu canım ? Göbek ten olanTransfer sonrasi ben sadece asagidakileri kullaniyorum
Benim gibi olan var mi ? İgne yok bende, yazmayi mi unuttular acaba :)
Coraspirin
Crinone jel
Gobek banti
Elevit
Ben tedavimi gecen sene aralik ayinda görmüstüm cnm bu sefer dondurulmus transferi oldum . bursa acıbadem hastanesi cnmAmin canım hepimize insalalh nasip olur . Bu arada Nerede tedavi görüyosun?
Sirin seyyy ahaaa sen halayada durursun simdiherkes o ani bekliyor sonuçta orda yadırgayan olmaz bence şahsen ben öyle düşünürüm mutluluk hormonu fazla salgılanıyor derim
Bende sadece iğne var. O da senin crinone jel yerine geçiyor sanıyorum. Coraspirin pıhtılaşma sorunu varsa veriliyor. Benim bir arkadaşım doğuma kadar iğne yapmıştı. Diğerleri ise verilmedi. Neden acebaaa
Ya bacım sorma. Evet kesinlikle suyu abartmayın. Ben deli gibi sıkıştım. Benden önce 5 opu işlemi vardı. Hemşire yakaladıkça altıma yapacam nolur bi kez tuvalete gideyim kesin gene sıkışacağım dedim. Sıkış sıkış iyidir deyip kaçtılar. İşlem esnasında hocanın eline yapacam diye çooook korktum. İşlemden sonra da 3 kez sürgü istedim :)))))ceymi İyi akşamlar kızlar ben de transfer oldum bugün . 1 embriyo transfer edildi . Bugün için yatış verildi . Transfer olmayan arkadaşlara tavsiyem suyun dozunu kacirmayin . Ne kadar su ictimse sancidan mahvoldum . Hasta bakıcı dan sürgü istemeye utanır oldum o kadar deyim . @ceymi bugünü 1. Gun olarak saymış olmaları lazım ki benim test günüm 2 ekim
Folik asiti tedaviye başladığım gün vermişlerdiFolik asit vermediler mi
O önemli saniyorum
Aa cok sevindim vallahi ondan kanımız kaynadı bnce :) ben yıldırım millet mahallesinde oturuyorum cnm sen nerelerdensin ?[/QUOTE
Aa cok sevindim vallahi ondan kanımız kaynadı bnce :) ben yıldırım millet mahallesinde oturuyorum cnm sen nerelerdensin ?