- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.041
Verdiler canım sanırım yarın son doz birdahada al demedilerCanim sana leucostim diye bi iğne verdiler mi... bi igneyi 5 eşit şekilde kullanılmak uzere
Yatıyorum cnm tv falan. Sana doktor leucostim diye bi ilaç verdi mi sana. 5 eşit şekilde kullan diyeYok hiçbirini yapmıyorum. Annem yapıyor. Sen napıyosun son durum ne
Gobekten mi yapıyorsun. 1 sıringa 5 eşit şekilde kullanıyorsun demiVerdiler canım sanırım yarın son doz birdahada al demediler
5. Günde kaç hücreli oluyor embriyoEvet cnm öyle oluyor ertesi gün genelde 1. Gün sayılıyor. Ve 3. Gün embriyosunda testi 12. Gün 5. Gün embriyosunda 10. Gün istiyorlar genelde ama benden 5. Gün embriyosu oldugu halde merkezim 12. Günü test dedi. Ben 8. Günü yapıcam nasipse
Transferin olduğu gün 1. Gün oluyor diye biliyorum cnmVerdiler canım sanırım yarın son doz birdahada al demediler
Leucostim bana vermediler ama Başkentte veriyolar. Amh'ın düşük mü senin. Genelde düşükse veriyolar diye biliyormYatıyorum cnm tv falan. Sana doktor leucostim diye bi ilaç verdi mi sana. 5 eşit şekilde kullan diye
Yooo düşük değil haziran ayi ölcümünde 4 kusurduLeucostim bana vermediler ama Başkentte veriyolar. Amh'ın düşük mü senin. Genelde düşükse veriyolar diye biliyorm
Evet göbekten yapıyorum şırıngayı 5 e böldüm ama bu hibor yakıyor birazGobekten mi yapıyorsun. 1 sıringa 5 eşit şekilde kullanıyorsun demi
Hipor yok benim ilk gün. Daha sonra başlıyor. Hipor yakar bilirimEvet göbekten yapıyorum şırıngayı 5 e böldüm ama bu hibor yakıyor biraz
Hipor yerine oksapar verdiler bana o da çok yakıyor. Artık iğne yemekten düz yürüyemiyorum:)Hipor yok benim ilk gün. Daha sonra başlıyor. Hipor yakar bilirim
Kuzum yaaa insallah bu guluslerin bebeginin sende ve saglikli oldugunu duydugun andaki guluslerine donussun zeyneptanemm
Sayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece5. Günde kaç hücreli oluyor embriyo
Evet göbekten yapıyorum şırıngayı 5 e böldüm ama bu hibor yakıyor biraz
Slm kızlar.az önce kuran okudum hepimize dua ettim.bugün eve gelince biraz uyudum iyi geldi ama ağrım ayağa kalkınca oluyor yine.karnımı tutarak yürüyorum.burda bi arkadaş mikroçip var mı die sormuş.bizim öyle yapılacaktı bugün.yarın haber verilecek durum nedir.zaten topu topu 3 tanecik yumoşum var benim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Ben ilk defa vurdum bakalım moraracak mıcanım benim hibor moratti doktorum sonra iğneyi içeride pek oynatma vede içeriye yavaş ver dedi gerçektende diğer tarafımda morarma olmadı sizde deneyin bence morarmasini belki engeller.evet biraz yakiyor
Benimki böyle değil işte baloncuk baloncukSayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece
Ben ilk defa vurdum bakalım moraracak mı
35 den küçüksün sanırım cnm ben 35 im 2 tane yasalmışSayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece