2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

5. Günde kaç hücreli oluyor embriyo

Slm kızlar.az önce kuran okudum hepimize dua ettim.bugün eve gelince biraz uyudum iyi geldi ama ağrım ayağa kalkınca oluyor yine.karnımı tutarak yürüyorum.burda bi arkadaş mikroçip var mı die sormuş.bizim öyle yapılacaktı bugün.yarın haber verilecek durum nedir.zaten topu topu 3 tanecik yumoşum var benim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.

5. Günde kaç hücreli oluyor embriyo
Sayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece

Eklentiler

• IMG-20170918-WA0020.jpeg
    21,5 KB · Görüntüleme: 77
Evet göbekten yapıyorum şırıngayı 5 e böldüm ama bu hibor yakıyor biraz

canım benim hibor moratti doktorum sonra iğneyi içeride pek oynatma vede içeriye yavaş ver dedi gerçektende diğer tarafımda morarma olmadı sizde deneyin bence morarmasini belki engeller.evet biraz yakiyor

Allah razi olsun Allah kabül etsin dualarını inşallah canım.öyle deme 1 tane yumosu olup yaşıda olup tutunan var rabbim yeter ki ol desin.Allahın izniyle sende güzel haberler alırsın inşallah canim

Ben ilk defa vurdum bakalım moraracak mı

inşallah morarmaz ben bir sağ bir sola vuruyorum göbeğimin sağın da ikincide baya kan toplamış korktum doktoruma söyledim gayet doğal olur dedi ama söylediğim şekilde biraz engellersin demisti solda olması onun dediği gibi dikkatli vuruyorum

Sayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece
35 den küçüksün sanırım cnm ben 35 im 2 tane yasalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…