- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
- #1.061
Bu ilaçlara başladığımdan beri vücudum yanıyor ateşim 36.5 ama ateş basıyor beniinşallah morarmaz ben bir sağ bir sola vuruyorum göbeğimin sağın da ikincide baya kan toplamış korktum doktoruma söyledim gayet doğal olur dedi ama söylediğim şekilde biraz engellersin demisti solda olması onun dediği gibi dikkatli vuruyorum
3. Gun embriyosudur cnm ama farketmiyor yani seninki de anne karninda böyle oluyorBenimki böyle değil işte baloncuk baloncuk
Tskler canım . Allah hepimizin yüzünü guldursunSlm kızlar.az önce kuran okudum hepimize dua ettim.bugün eve gelince biraz uyudum iyi geldi ama ağrım ayağa kalkınca oluyor yine.karnımı tutarak yürüyorum.burda bi arkadaş mikroçip var mı die sormuş.bizim öyle yapılacaktı bugün.yarın haber verilecek durum nedir.zaten topu topu 3 tanecik yumoşum var benim.allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Benim 2. Transferim diğeri mayısta olmuştu ama direk negatif olmuştu. Dün de 2. Transfer im oldu insalalh pozitif olur busefer ..Sagol canim allah razi olsun . rabbim cok büyük en büyük aciyi yasatirken o sabrida beraberinde veriyor . insallah hepimize saglikla kucaklayacagimiz bebekler nasip etsin . su an tedavi sürecindemisin cnm ?
Ateş basması normal galiba. Önceki transferde benim de olmuştu. Bi de havalar sicak yaBu ilaçlara başladığımdan beri vücudum yanıyor ateşim 36.5 ama ateş basıyor beni
Evet 25 yaşındayım cnm . 35 de 2 yasal oluyor . ikisinin de resmini vermislerdir ne güzel35 den küçüksün sanırım cnm ben 35 im 2 tane yasalmış
Oturarak kıl canım ben o şekilde yapıyorumNamaz kılmak istiyorum bir zararı olurmu şu aşamada sizce
İnsallah canım insallah rabbim pozitifi görüp saglikla bebegini kucaklamayi nasip etsinBenim 2. Transferim diğeri mayısta olmuştu ama direk negatif olmuştu. Dün de 2. Transfer im oldu insalalh pozitif olur busefer ..
Bu ilaçlara başladığımdan beri vücudum yanıyor ateşim 36.5 ama ateş basıyor beni[/QUO
hormonlardan canım bende evde birden bir terliyorum esim diyor serin yok yok ben yanıyorum bana geldiler yine diyorum
Ayyyy ne guzelllll ayni dunyaya benziyo ya. Ne kadar buyuk bir mucizeSayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece
Evet cnm ikiside bırbırınden farklıEvet 25 yaşındayım cnm . 35 de 2 yasal oluyor . ikisinin de resmini vermislerdir ne güzel
Sayısı olmuyor sanırım cnm . bak bu halde oluyor bu transfer edilen embriyo. Aslinda 2 tane embriyo transfer edildi fakat yasal olarak 1 tane oldugu icin 1 tanesinin fotosunu veriyorlar sadece
Evet cnm dimi rabbimin mucizesi . dünyamız onlar bizimAyyyy ne guzelllll ayni dunyaya benziyo ya. Ne kadar buyuk bir mucize
Ay ne güzel masallah sıkı tutunsunlar annesine insEvet cnm ikiside bırbırınden farklı
Herkese veriyorlar cnm benim gittigim hastanede . ama bazi hastaneler de istemeden vermiyorlarmisacaba bu resmi siz mi istediniz.rabbimin mucizesi yaa
Kızlar ateşim çıktı benim. İlaç içmeye de korkuyorum. Sirkeli su sürdüm vücuduma ılık duş alcam şimdi de
İnş canım hepımızınkı tutunsun inşAy ne güzel masallah sıkı tutunsunlar annesine ins
Neden ateş çıktı ki. Grip misin. Parol icebilirsin sanirimKızlar ateşim çıktı benim. İlaç içmeye de korkuyorum. Sirkeli su sürdüm vücuduma ılık duş alcam şimdi de
Soguk bez koy cnm alnına falan bana da dün aksam sıcak basti 37.4 fln oldu atesim bez koyduk hemen 37 ye düstüKızlar ateşim çıktı benim. İlaç içmeye de korkuyorum. Sirkeli su sürdüm vücuduma ılık duş alcam şimdi de