2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım gittin mı dr a haber ver merak ettim seni

canım neden olmamış ki hiç yumurta, ilaç hiç işe yaramadı demek. sıkma canını bir hal çaresine bakar doktor banada mutlaka haber ver merak ediyorum seni.

canım bn çarşamba gittim kontrole yarın opu. olucak dünde gidip e2 ve progestoran için kan verdim. 2080 çıkmış e2 iyi bir değerdir inş. bişey demedi doktor.çarşamba kontrolden sonra hafif leke gelmişti. kesildi dün akşamdan beri ara ara geliyor leke doktora msj attım. bazen böyle durumlar olabiliyor, korkma yazmış. bakalım yarın opu. günü herşey belli olucak. ağrım ve lekelenme korkutuyor beni hakkımızda hayrlısı olsun artık ne diyelim

Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi

canım hayrlısı böylemiş diye düşün sakın üzülme önümüzdeki ay yine denersin. Rabbim büyük bize yardımcı olucak yüzümüzü güldürecek inş.

Sonucu mu pazartesi ogreneceksin. Aaa hadi insallah

evetttt inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün..bugün birde ben teyze oldumm kızlarrr doktorun sarsılmamak lazım dikkat et dedi diye gidemedi hormonlardın da çok duygusalım ağla ağla helak oldum 2 gün daha bekleyeyim gidicem yegenı mı görmeye

Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi

canım hiç üzülme vardır bunda da bir hayır..bende bu ay transfer yapılana kadar çok aldığım yasadım marttan beri hep yumurtam ya biri büyüydü diğerlerini engelledi yada aynı büyümedi sinirlerim tavan yapmıştı ama hep dedim benim şer gördüğüm hayırdır illa ki diye sende öyle düşün rabbim büyük en kısa zamanda tedavinden güzel sonuç alırsın inşallah

Transfer olan arkadaşlar sizlerde bant ve hibor iğne kullanıyormusunuz.özellikle hibor morarma yaptı mı sizde de merak ettimde
Pardon bant nedir hibor iğne nedir :)) ben progestan iğne yaptırıyorum. 2 ampül tek seferde enjekye ediliyor. Ve yapan hemşirelerin tepkisi hep aynı oluyor. Oooo popiş gitmiş :)) yemin ederim popo üstü oturamıyorum artık. Her yer apse her yer mor. Bant alternetifi midir iğnenin?

Aynen bende öyleyim sabah akşam oluyorum yatamıyorum hiç

canım hibor damarda pıhtı olusumunu engellemek için,bantta estrogen hormonunu sağlamaya yardımcı olmak için kimisi kalca göbek yanı benım bacaklarıma yapıştırıyorum 48 saate bir değiştiriyorum doktorum böyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…