- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi floransa17
Bana transferın ertesi gün ayakta duş alabılırsın demişlerdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus sesini cikarma ye de tik agzina ay bunlar niye boyle ler yaaaa cok yuzeyseller. Bosver diyor yok kac olmus onu dr bilir o dusunsun diyor ahahaha. Biz kadinlarda ayrintici herseyi arastir sorgula. Boyle komik diyaloglar oluyo
Rabbim kolaylıklar versin
Kızlar bnm cuma opu. Dün kontrole gitmiştim muayeneden sonra hafif lekelenmem olmuştu bign de akşam geldi biraz önce yine gelmiş aranız da daha opu. Olmadan lekelenme yaşayan oldu mu? Normal mi acaba bu durum ağrımda var korkuyorum regli olacakmışım gibi hissediyorum kendimi yarın doktora sorucam ama tedirgin oldum cevaplarsanız sevinirim
Amhın mı düşüktü? Kaçıncı günündü canım? Ben dozu yükseltirler diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun içini ferah tur. Bu ay olmazsa gelecek ay yeniden başlarsınız. Umarım gerek kalmaz ama sonuç güzel olacaksa beklemeye değer.Kontroldeyim kızlar yine büyüyen yumurtalık yok..
E2 kanı verdim bekliyorum sonucun cikmasini dr ondan sonra bisey soyleyecek ne yapilacaginla ilgili.
Iğne ilaçları mı işe yaramadi anlamadım.
Başka iğne mı verir sizce ? İhtiyacım var fikirlerinize kızlar
Benim yumurtaliklarim vardı bir böyle oldu anlamıyorum
Dualarımız seninle, hadi al gel bebişiniŞimdi çıktım canım . Ya Allah bismillah. :) dua edin sorunsuz gecsin
Amhın mı düşüktü? Kaçıncı günündü canım? Ben dozu yükseltirler diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun içini ferah tur. Bu ay olmazsa gelecek ay yeniden başlarsınız. Umarım gerek kalmaz ama sonuç güzel olacaksa beklemeye değer.
Bana 2gün oturmadan ayakta ılık duş almdemsiti ama ben yinede 3gün de alicam cnmBen sandalyede kılıyorum ama dun kilamadim
Sen duş aldin mi ne zaman alabiliriz demislerdi hatırlamıyorum
Çıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkozİnşallah canım inşallah
Hayırlı olsun cnmÇıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkoz
Ben de ilk gittiğimde doktor 10 kilo verip gel demişti. Ben 3 kg verip gittim ve tedaviye başladı. Kiloyu risk olarak görmüşse keşke ilaçlara başlamadan uyarsaymış. Yani ne diyeyim bilemedim bazı doktorlar bizleri sadece para olarak görüyor malesef.Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi
Nasıl gecti . Korktün Mi sakin miydin nasilsinGünaydın kızlar.bende birazdan opu işlemine gireceğim.allahım bu sefet hayırlı mutlu sonuçlanır.
Çıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkoz
Amin amin inşallah. Hepimizin emekler boşa gitmesin. Sağlıklı hayirli be bebekleri olsunhayırlısı olsun insallah
Amin amin inşallah. Hepimizin emekler boşa gitmesin. Sağlıklı hayirli be bebekleri olsun
Hibor yakıcı bir iğne. Morarma yapabilir. Bant kyllanmamistim.Transfer olan arkadaşlar sizlerde bant ve hibor iğne kullanıyormusunuz.özellikle hibor morarma yaptı mı sizde de merak ettimde