- 27 Eylül 2009
- 1.070
- 538
-
- Konu Sahibi floransa17
Oldu canım 2 tane transfer yapıldı sen ne yaptınceymi traster oldun mu
Evdeyim . Uyku yaptı narkoz bende uyuyorum uyaniyorum . Tv bakıyorum.Oldu canım 2 tane transfer yapıldı sen ne yaptın
Transfer sonrası 8. Günün mu?Kızlar benim kasıklarımda çok acayip bir ağrı var oturup kalkarken sanki kasıklarımıda işlem yapılmış canım acıyor zorlamıyorum korkuyorum .8.günüm bugün sizlerde böyle olan varmı
Transfer sonrası 8. Günün mu?
Bebek tutunmaya çalışıyor canım bence ..Evet canım
Bebek tutunmaya çalışıyor canım bence ..
Allah kolaylik versin canım inş hamile kalirsin. Çok rahatsız oluyorsa doktorunu arayaaa inşallah ama çok tuhaf bir ağrı kasığımın içi yanıyor sanki hayırlar olsun inşallah
Allah kolaylik versin canım inş hamile kalirsin. Çok rahatsız oluyorsa doktorunu ara
bebecik annesine tutunmaya calisiyör olabilir tabi. Dua Et . Dinlen sen
Oldu canım 2 tane transfer yapıldı sen ne yaptın
Bu 3.denemem olunca alıştım canım sakindim.ama şuan çok ağrım var.yatıyorum bide şişlik hissediyorum.bu arada 3 tane yumurta alındı.Nasıl gecti . Korktün Mi sakin miydin nasilsin
Canım seninde ağrın var mı.kaç yumurta toplandı senden.Çıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkoz
Kızlar benim kasıklarımda çok acayip bir ağrı var oturup kalkarken sanki kasıklarımıda işlem yapılmış canım acıyor zorlamıyorum korkuyorum .8.günüm bugün sizlerde böyle olan varmı
Eşimle geldik canım riske atmadık 8 hücreli 2 taneyi göğşen bey transfer etti iyimi sence senin kaç yumurtan toplandı canım yarın ararlar senideEvdeyim . Uyku yaptı narkoz bende uyuyorum uyaniyorum . Tv bakıyorum.
Kendin mi geldin arabayla.
Kacar hucreli olmuşlar embriyocuklar.
Transferi kim yaptı.
Sabah mi oldu transfer
Allah razı olsun canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün takdir rabbiminHarika tebrikler insallah test sonucunda da bizi böyle sevindirirsin :))
Yumurta sayımı bilmiyorum canım. Aytaç bey toplama işlemini yapıyor biliyorsun. Narkoz bayagi başımı döndürdü. Uyku yaptı. İlaç yazdırmak için doktorun yanına çıktım. Kafa bir milyon. Yarın haber bekliyorum insallahEşimle geldik canım riske atmadık 8 hücreli 2 taneyi göğşen bey transfer etti iyimi sence senin kaç yumurtan toplandı canım yarın ararlar senide
Eşinle gelmen iyi olmuş. Zaten 3. Gün 8 hücreli en ideali canım. İnşallah ikiz olurEşimle geldik canım riske atmadık 8 hücreli 2 taneyi göğşen bey transfer etti iyimi sence senin kaç yumurtan toplandı canım yarın ararlar senide
Hayırlısı olsun inşallah yarın sendende güzel haberler alalımA
Eşinle gelmen iyi olmuş. Zaten 3. Gün 8 hücreli en ideali canım. İnşallah ikiz olur