2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sus sesini cikarma ye de tik agzina ay bunlar niye boyle ler yaaaa cok yuzeyseller. Bosver diyor yok kac olmus onu dr bilir o dusunsun diyor ahahaha. Biz kadinlarda ayrintici herseyi arastir sorgula. Boyle komik diyaloglar oluyo

Aynen aynen canım iyle yapıyorum
Nefret ediyor bende ona kan kusturuyorum
Yumiş buyumemiş napicam diyorum buyur buyur acele etmesine der
Sogukkanlilar

Kontroldeyim kızlar yine büyüyen yumurtalık yok..
E2 kanı verdim bekliyorum sonucun cikmasini dr ondan sonra bisey soyleyecek ne yapilacaginla ilgili.
Iğne ilaçları mı işe yaramadi anlamadım.
Başka iğne mı verir sizce ? İhtiyacım var fikirlerinize kızlar
Benim yumurtaliklarim vardı bir böyle oldu anlamıyorum

Canım gittin mı dr a haber ver merak ettim seni

Amhın mı düşüktü? Kaçıncı günündü canım? Ben dozu yükseltirler diye tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun içini ferah tur. Bu ay olmazsa gelecek ay yeniden başlarsınız. Umarım gerek kalmaz ama sonuç güzel olacaksa beklemeye değer.

Amh düşük canim evet
Bide trioit var tey dusmesini 1 ay bekledim.
Ilaç 450 cc 6 kutu merional bitti 60 iğne
Nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı inşallah sağol canım allah razı olsun

Bugün transferi olan arkadaslara Allah yardımcınız olsun diyorum endişe ve korku duyulacak hicbirsey yok inşallah hayirlisi ile güzel sonuçlar alırız .

Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi

Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi
Ben de ilk gittiğimde doktor 10 kilo verip gel demişti. Ben 3 kg verip gittim ve tedaviye başladı. Kiloyu risk olarak görmüşse keşke ilaçlara başlamadan uyarsaymış. Yani ne diyeyim bilemedim bazı doktorlar bizleri sadece para olarak görüyor malesef.

Transfer olan arkadaşlar sizlerde bant ve hibor iğne kullanıyormusunuz.özellikle hibor morarma yaptı mı sizde de merak ettimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…