- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
Ben progestan iğne kullanıyorum morardı ve şişiyor
Pardon bant nedir hibor iğne nedir :)) ben progestan iğne yaptırıyorum. 2 ampül tek seferde enjekye ediliyor. Ve yapan hemşirelerin tepkisi hep aynı oluyor. Oooo popiş gitmiş :)) yemin ederim popo üstü oturamıyorum artık. Her yer apse her yer mor. Bant alternetifi midir iğnenin?
floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
Keşke progestan için de bant olsaymışcanım hibor damarda pıhtı olusumunu engellemek için,bantta estrogen hormonunu sağlamaya yardımcı olmak için kimisi kalca göbek yanı benım bacaklarıma yapıştırıyorum 48 saate bir değiştiriyorum doktorum böyle dedi
İğne yerlerine kolonyalı pamuk veya peçete koyun arkadaşlar alkol bazlı kolonya iyi gelirAynen bende öyleyim sabah akşam oluyorum yatamıyorum hiç
Keşke progestan için de bant olsaymış
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahfloransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
Hakkindan Hayirlisi olsun canimÇıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkoz
Hayirli olsun canim allah saglicakla once karnini sonra kollarini doldursun. doktorunuz kim?floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
Canim uzulme bundada vardir bi hayir. Ilk ignelerden sonra ilk muayenemiydi bu? Yani ara muayenelerde yumurtalarin varmiydi. Sonradanmi yok olmus onu anlamadimAmh düşük canim evet
Bide trioit var tey dusmesini 1 ay bekledim.
Ilaç 450 cc 6 kutu merional bitti 60 iğne
Nasıl olacak bilmiyorum hayırlısı inşallah sağol canım allah razı olsun
Hadi hayirlisi canim bekliyoruz guzel haberleriniTransferimin 7.günü. Daha önce hafif batma şeklinde kasık ağrılarım oluyodu. Bugün o da yok 5 gün kaldı teste sabırsızlanıyorum
Ben progestan iğne kullanıyorum morardı ve şişiyor
Hayırlısı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin... Darısı bizlere olsun irşallah :)floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)