- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
Sonucu mu pazartesi ogreneceksin. Aaa hadi insallahaminnnn inşallah pazartesi öğrenicem kısmetse heyecanıyım çok ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucu mu pazartesi ogreneceksin. Aaa hadi insallahaminnnn inşallah pazartesi öğrenicem kısmetse heyecanıyım çok ya
Canım gittin mı dr a haber ver merak ettim seni
Hibor yakıcı bir iğne. Morarma yapabilir. Bant kyllanmamistim.
Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi
Sonucu mu pazartesi ogreneceksin. Aaa hadi insallah
Çıktım opu den geldim eve kızlar. Hadi insallah neler olacak bakalım. Çok fena uyku yaptı narkoz
Tedavim bitti e2 sonucu 22 hiç yumurtalık yokmus 60 iğne sanki hic olmamissin dedi dr bıraktı tedavimi..10 kilo ver belki yumurtalık çıkar dedi düş dusussun dedi
Ağrım yok canım. İyiyim çok şükür. Sen de atla inşallahhayırlısı olsun canım..nasıl geçti canım opu. benimde yarın biraz heyecan var. şuan ağrın falan varmı?
Ben progestan iğne kullanıyorum morardı ve şişiyorTransfer olan arkadaşlar sizlerde bant ve hibor iğne kullanıyormusunuz.özellikle hibor morarma yaptı mı sizde de merak ettimde
Pardon bant nedir hibor iğne nedir :)) ben progestan iğne yaptırıyorum. 2 ampül tek seferde enjekye ediliyor. Ve yapan hemşirelerin tepkisi hep aynı oluyor. Oooo popiş gitmiş :)) yemin ederim popo üstü oturamıyorum artık. Her yer apse her yer mor. Bant alternetifi midir iğnenin?Transfer olan arkadaşlar sizlerde bant ve hibor iğne kullanıyormusunuz.özellikle hibor morarma yaptı mı sizde de merak ettimde
Aynen bende öyleyim sabah akşam oluyorum yatamıyorum hiçPardon bant nedir hibor iğne nedir :)) ben progestan iğne yaptırıyorum. 2 ampül tek seferde enjekye ediliyor. Ve yapan hemşirelerin tepkisi hep aynı oluyor. Oooo popiş gitmiş :)) yemin ederim popo üstü oturamıyorum artık. Her yer apse her yer mor. Bant alternetifi midir iğnenin?
Ağrım yok canım. İyiyim çok şükür. Sen de atla inşallah
Transferin 7.günü kan tahlili yapıpta negatif sonuc alan sonrasında gebe olan var mı
floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
Amin inşallah cnmsevindim canım inş. benimde ağrısız sızısız geçer
Tebriklerrrrrfloransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
floransa17 ben dün kan testimi yaptırdım. sonuç pozitif :) Darısı kese görmeye ve kalp atışını duymaya inşallah :)
Pardon bant nedir hibor iğne nedir :)) ben progestan iğne yaptırıyorum. 2 ampül tek seferde enjekye ediliyor. Ve yapan hemşirelerin tepkisi hep aynı oluyor. Oooo popiş gitmiş :)) yemin ederim popo üstü oturamıyorum artık. Her yer apse her yer mor. Bant alternetifi midir iğnenin?