2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Kızlar bnm cuma opu. Dün kontrole gitmiştim muayeneden sonra hafif lekelenmem olmuştu bign de akşam geldi biraz önce yine gelmiş aranız da daha opu. Olmadan lekelenme yaşayan oldu mu? Normal mi acaba bu durum ağrımda var korkuyorum regli olacakmışım gibi hissediyorum kendimi:KK43: yarın doktora sorucam ama tedirgin oldum cevaplarsanız sevinirim

Ben transfer sonrası yaptım 3.gün. Çatlatma iğnesi var Choriomon. Onu da yaptım bugün. Kulağa biraz tuhaf geliyo ama transfer sonrası 2 çatlatma 1 de gonapeptil yaptım
Ilk tedavimde benimde vardı transferden sorna 3.gün yapmıştım . Sebebi de eğer yumurta toplama yaparken yumurtalar fazlasıyla uyarıldı için geri de en ufuk yumurta kalır da büyümesin diye çatlatma iğnesi yapıyor ki çatlayip dökülsün diye. Bu 2. Transfer imde vermedi çünkü aradan 4 ay geçti yumurta fln kalmamıştır o yüzden cnm

Herkese merhaba. Ben de eylül başında mersin üniversite hastanesinde tedaviye başladım. Düşük amh teşhisi ile rapor çıktı.
7 yumurtam gelişti tedavi neticesinde. Bunun 6sı ile işlem yapıldı. 4 embrio gelişti. Yaşım 35. 2si 3. Gün transfer edildi. Diğer ikisi 5. Güne gidemedi yani dondurulmuşum yok malesef.
Benim hikayem de böyle işte. Transfer 17sinde yapıldı. Test tarihim 29 eylül. Kayıtlara geçebilirsiniz arkadaşım:KK54: floransa17 floransa17

Herkese merhaba. Ben de eylül başında mersin üniversite hastanesinde tedaviye başladım. Düşük amh teşhisi ile rapor çıktı.
7 yumurtam gelişti tedavi neticesinde. Bunun 6sı ile işlem yapıldı. 4 embrio gelişti. Yaşım 35. 2si 3. Gün transfer edildi. Diğer ikisi 5. Güne gidemedi yani dondurulmuşum yok malesef.
Benim hikayem de böyle işte. Transfer 17sinde yapıldı. Test tarihim 29 eylül. Kayıtlara geçebilirsiniz arkadaşım:KK54: floransa17 floransa17
Uni hastanesinde rapor da ciktigi icin ucret ne cikti acaba

Kızlar Merhaba transferi olanlara bir sorum olucak. Doktor egzersiz hareketleri kesinlikle yasak demişti bu yüzden namaz için yapılan hareketler sakıncalı Olabilir oturarak kılan varmı acaba ?

Kızlar Merhaba transferi olanlara bir sorum olucak. Doktor egzersiz hareketleri kesinlikle yasak demişti bu yüzden namaz için yapılan hareketler sakıncalı Olabilir oturarak kılan varmı acaba ?

Ben sandalyede kılıyorum ama dun kilamadim
Sen duş aldin mi ne zaman alabiliriz demislerdi hatırlamıyorum

X