- 4 Nisan 2017
- 1.560
- 2.827
- Konu Sahibi floransa17
Canim insallah bebisin tutunur. Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsinKaçıncı gün embriyosu ? Benim de yarın transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim insallah bebisin tutunur. Allahim hayirli saglikli evlatlar nasip etsinKaçıncı gün embriyosu ? Benim de yarın transfer
Ilk tedavimde benimde vardı transferden sorna 3.gün yapmıştım . Sebebi de eğer yumurta toplama yaparken yumurtalar fazlasıyla uyarıldı için geri de en ufuk yumurta kalır da büyümesin diye çatlatma iğnesi yapıyor ki çatlayip dökülsün diye. Bu 2. Transfer imde vermedi çünkü aradan 4 ay geçti yumurta fln kalmamıştır o yüzden cnmBen transfer sonrası yaptım 3.gün. Çatlatma iğnesi var Choriomon. Onu da yaptım bugün. Kulağa biraz tuhaf geliyo ama transfer sonrası 2 çatlatma 1 de gonapeptil yaptım
Şimdi çıktım canım . Ya Allah bismillah. :) dua edin sorunsuz gecsinAdige_ canım ne yaptın çıktın mı yola hadi hayırlı haberlerin olsun inşallah
Konya cnm uni hastenesinde baslayacagim yasim 29Hayirli olsun canim nerde basladin? Yas kac
İnşallah canım inşallahŞimdi çıktım canım . Ya Allah bismillah. :) dua edin sorunsuz gecsin
Uni hastanesinde rapor da ciktigi icin ucret ne cikti acabaHerkese merhaba. Ben de eylül başında mersin üniversite hastanesinde tedaviye başladım. Düşük amh teşhisi ile rapor çıktı.
7 yumurtam gelişti tedavi neticesinde. Bunun 6sı ile işlem yapıldı. 4 embrio gelişti. Yaşım 35. 2si 3. Gün transfer edildi. Diğer ikisi 5. Güne gidemedi yani dondurulmuşum yok malesef.
Benim hikayem de böyle işte. Transfer 17sinde yapıldı. Test tarihim 29 eylül. Kayıtlara geçebilirsiniz arkadaşım floransa17
Rabbim kolaylıklar versinGünaydın kızlar.bende birazdan opu işlemine gireceğim.allahım bu sefet hayırlı mutlu sonuçlanır.
İlaçlar için 415 tl katkı payı çıktı. Hastaneye de 2000 verdik.Uni hastanesinde rapor da ciktigi icin ucret ne cikti acaba
Cok tsk ederim bilgi verdigin icin cnmİlaçlar için 415 tl katkı payı çıktı. Hastaneye de 2000 verdik.
Ne demek rica ederim. Mersinde misin sen deCok tsk ederim bilgi verdigin icin cnm
Ben de devlette yaptırıyorum ilaçlara 600 tl kadar verdik hastahane katkı payı da 410 tl .Cok tsk ederim bilgi verdigin icin cnm
Kızlar Merhaba transferi olanlara bir sorum olucak. Doktor egzersiz hareketleri kesinlikle yasak demişti bu yüzden namaz için yapılan hareketler sakıncalı Olabilir oturarak kılan varmı acaba ?
Yok cnm konya dan benNe demek rica ederim. Mersinde misin sen de
Transferin ne zaman olmuştu? Ben 2. Gün dayanamadım şampuansız sabunsuz bi duş aldım. Dün de kısa bi duş aldım. Umarım sorun olmazBen sandalyede kılıyorum ama dun kilamadim
Sen duş aldin mi ne zaman alabiliriz demislerdi hatırlamıyorum