2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

maşallah yumurtalar iğneye olumlu etki yapmış maşallah

bende merak ediyorum ne durumdayım ne zaman toplanır
16 eylül iğneler başladım bakalım opu ne zaman olacak

Ben agustosun 26 sında aldırdım canım.yarın kontrole gitcem ama cok korkuyorum.eger hersey yolundaysa 2 kasım transfer.bide miyomu tam gorebilmek ve emin olabilmek için sulu ultrason die bişeyle bakıo aynı hsg gibi bişi.bi sıvı verio.ağrılı oluo.aklıma gelince korkuyorum kontrolden ama miyomun yenilemesinden daha cok korkuyorum.gene ultrasonun ağrısına razıyım yeterki yenilemiş olmasın

Kızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi
Cnm ben 26 yaşındayım ilk tedavimde doktor kesinlikle 1 adet olucak dedi yasa olarak yaş gereği 2tane isteyemezsin dedi. Sonra negatif sonuçlandı tabiki yıkıldım ve doktorumu değiştirdim çokta memnun kaldım bugün 3te transferim olucak 2 adet 5.gün . Yani bazen doktorla alakali olabiliyor benim 31 yumurta toplanmıştı ve fazla embriyo olustu bu yüzden sayı olarak cok olduğu için bana 2 adet transfer yapıcak. Yani sayının çok olması istisna ya giriyo mesala 3 tane olsaydı riske atıp 2 tane transfer yapmazdım dedi..

Rabbim saglikli sekilde tutunmayi nasip etsin ins cnm hayirli olsun ins hersey cok guzel olacak dualarimiz birbirimizde olsun ins

Hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallah :)

Döllenmiş yumurtası daha çok olanlar da birkaçgün daha beklemek daha yüksek başarı sağlıyormuş diye okudum.konuşma tarzları hep o şekilde banada geldiğinizde belli olur gibi demiştiler...vardır bir bildikleri öyle demelerinin bozma moralini ben şimdilik atlattım darısı başına inş

Canım bana biraz transfer gününü anlatırmısın benim yarın olacak kendim gitsem olur mu araba sürebilirmiyim sıkıntı olur mu kaç saat bekliyoruz merkezde kaçıncı gün embriyosu konuldu sana benim 3. Gün olacak

inşallah sonuda güzel olur allahın izni ile evde yatıyorum 6 gün kasık ağrısına ve iğnelere devam yarın artık iş başı yapacam sende hiç stress yapma hiç bir şeye hep böyle huzurlu ol inşallah bebişin tutunur hepimzinki tutunur rabim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım yarın embriyolar kaçıncı gün embriyosu olacak sağlıkla gelişirler ve sana tutunurlar
güzel düşün stres olma diyorum ama ben daha yumurta toplama da heyacan sters yapıyorum transferde sanırım ayrı boyut heyacan oluyor

Geçmiş olsun canım inşaallah hayırlısiyla bebeğine kavuşursun tek embriyo mu transfer edildi cnm

Sıkmayın canınızı . Bakin benden de 12 yumurta toplanmasına rağmen kaliteli olan 3 tane var dediler . Ve konuşurken de transfer olursa dediler . 3 tanesi 1. Kalite denildi ama demek ki gün gün degisebiliyor. Benim ki de 3. Gun embriyoşu olmuş olacak . Olursa eğer birlikte sayarız günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…