2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım simdi girebildim biraz gec cevap verdim kusura bakma. Evet adetle gidiyorsun kontrole 6 yumurta vard iğnelere basladik aslında doktorun isteği en fazla 15 ama benim iğneler maşallah coşturdu.bu yumurta kalitesini seçme açısından iyi fakat bu kadar fazla oluncada benim tehlikem olurmuş yani su toplayabilir transferi yaparsak o zamanda sürekli hastaneye gelip sıvıyı çekmek zorunda kalırız bunu tabikide istemedim o ayki adetimle 2 adet gecirdim.bu ay adetin 3.estrofemlere başladım 8.g sonra rahim kontrolünde rahim istenilen kalınlığa gelince transferim yapıldı.uzun oldu ama benim benim olayım bu:-sağol canım inşallah seninde guzel haberlerini aliriz

kızlar DUAL TRİGGER ne demek?? doktor kağıdıma onu yazmışta ohss falan die bişeyler okudum ama anlamadım bilen varsa bir anlatabilir mi rica etsem

kızlar araştırdım ve buldum normalde bazı doktorlar opu. öncesi sadece ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırıyormuş. ama benim doktorum bana bgnde söylemişti zaten yarın hem ovitrelle, hemde iki tane gonapeptyl iğnesi vurulcam cuma opu. olucam yani bu iki iğneyle çift etkileşim oluşturulup ve ohss riski azaltıyormuş. belki benim gibi bilmeyenler olursa yazmak istedim. ohss falan okuyunca tedirgin olmuştum bir an

hayırlısı canım. rahim kalınlığını muayene ile mi ölçüyor? kan testi mi?
ya bir de transfer öncesi kan testinde nelere bakıyorlar.. benim tiroidim filan var da bakarlar mı hepsine
vajinal ultrasonla bakıyorlar. transfer öncesine gelemedimki daha ya :) o yüzden bilmiyorum canım

1 tane 5. gün 2 tanede 2. gün embriyom var ekim ayında transferim olucak inşallah
peki sen hangi aşamadasın ?
Benim yarın 2 tane 5.gün embriyo su transferi olucak inşallah ikimizin de pozitif olur cem bey benim 2. Doktorum önceki başka doktor du negatif olunca cem beye geçtim bu sefer çok memnun kaldım insalalh hayırlısı olur

Benimde
Benim yarın 2 tane 5.gün embriyo su transferi olucak inşallah ikimizin de pozitif olur cem bey benim 2. Doktorum önceki başka doktor du negatif olunca cem beye geçtim bu sefer çok memnun kaldım insalalh hayırlısı olur
Benimde perşembe günü 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer olacak beninkiler donmadi taze embiriyolar. Siz dondurdunuz mu

Hayırlı olsun kızlar inş hepimiz hayırlı haberler alırız benımde dün 5.gun embrıyosu konuldu

Bende opu sırasında aldırdım miyomu bu perşembe kontrole gitcem yenilemiş mi die umarım yenilemez.neden yeniliyor hiç anlamıyorum da

Canım cok sevindim.benimde ilk muayenede 5 taneydi solda sağda 2.sağdakiler hiç büyümedi 4mm de kaldı.ama sonadan anlaşıldıki solda da 5 diil 6 varmış.opu öncesi anlaşıldı.valla piyango tutturmuş gibi sevinmiştim.sonucta 1 tane 1 tanedir.inşallah hepsi güselce gelişim göstersin.bende perşembe günü antalyada olcam.miyom yenilenmişmi die bakıcak.dua edin de yenilememiş olsun

Hayırlı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini verirsin :) transfer öncesi süreç nasıl oluyor hangi ilaçları kullandın

Insallah canim umarim hersey istedigin gibi olsun. Haberleri yazarsan seviniriz

Hayırlı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini verirsin :) transfer öncesi süreç nasıl oluyor hangi ilaçları kullandın
Ilk doktorum da iğne bant vardı fark olarak simdi estrofem
Canim sabah aksam vajinal jel sabah akşam estrofem tetradox öğlen 1 kere b12 folikasit coraspin birde kortizon ama adına unutttum. Bu şekilde önceki tedavimde estrofem yerine bant vardı birde Karından iğne vardı bunlar busefer yok .

Kızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi

Kızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi

Canm Benimde bgn kontrolüm vardı 8 tane doktor yaZdırdı hemşireye mm ile beraber ama başka küçükler var mı bilmiyorum .. güzel dedi kontrol sırasında sadece.. cuma opu olucak benim yarın akşam son iğneleri vurulcam.
Bu arada bende 30 yaşındayım tedaviye başladığım zaman doktora demiştim garanti olur gibi hissediyorum hocam 2 tane koyalım mu diye bi ozman gelsin ama bn TEK'ten yanayım demişti. Embriyo kalitesine göre karar vericekmiş öle söyledi bn yine iki isticem ama son o ne derse o olcak .. ikiz gebeliği riskli buldukları için fazla taraftar olmuolar doktorlar sanırım yanı en azından benm doktorum öle

Canım yasa var 35 yaş altı bir embriyo 35 yaş üstü 2 emriyo veriliyor çok özel istisnai durumlar hariç yasa böyle eskiden ilegal olarak 2 embriyo verilip 1 embriyo yazıyorlardı doktorlar ama şuan varmı hala yapan bilmiyorum muhakak vardır ama isim bilmiyorum

anladım canım teşekkür ederim yaşla alakali demekki hayırlısı olsun hepimiz için zaman yaklaştıkça heyecan artıyor asıl opu ve sonrası önemli

Günaydın hanımlar
yarın kontrol var merak ediyorum yumurtalar ne durumda
amirime söylemek zorunda kaldım amma zormuş yaa erkek olunca birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…