- 17 Ağustos 2016
- 560
- 784
-
- Konu Sahibi floransa17
maşallah çok güzel yumurtanız olmuş ilk kontrolde tedaviye başlandığında kaç yumurtanız vardı arkadaşım
benimde bu ay transfer olmayacak kapalı miyon operasyonu olacak ekimde sonra rahim ne zaman hazır olursa transfer olacak
inşallah senin de güzel haberlerini alırız bu ay
transfer aşamasında neler oluyor canım adetle gidiyorsun sonra neler oluyor paylaşabilirmisin
1 tane 5. gün 2 tanede 2. gün embriyom var ekim ayında transferim olucak inşallahBenim de cem çelik :) peki sen hangi aşamadasin?
kızlar DUAL TRİGGER ne demek?? doktor kağıdıma onu yazmışta ohss falan die bişeyler okudum ama anlamadım bilen varsa bir anlatabilir mi rica etsem
vajinal ultrasonla bakıyorlar. transfer öncesine gelemedimki daha ya :) o yüzden bilmiyorum canımhayırlısı canım. rahim kalınlığını muayene ile mi ölçüyor? kan testi mi?
ya bir de transfer öncesi kan testinde nelere bakıyorlar.. benim tiroidim filan var da bakarlar mı hepsine
Benim yarın 2 tane 5.gün embriyo su transferi olucak inşallah ikimizin de pozitif olur cem bey benim 2. Doktorum önceki başka doktor du negatif olunca cem beye geçtim bu sefer çok memnun kaldım insalalh hayırlısı olur1 tane 5. gün 2 tanede 2. gün embriyom var ekim ayında transferim olucak inşallah
peki sen hangi aşamadasın ?
Benimde perşembe günü 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer olacak beninkiler donmadi taze embiriyolar. Siz dondurdunuz muBenim yarın 2 tane 5.gün embriyo su transferi olucak inşallah ikimizin de pozitif olur cem bey benim 2. Doktorum önceki başka doktor du negatif olunca cem beye geçtim bu sefer çok memnun kaldım insalalh hayırlısı olur
maşallah sonradan gelişen yumurtaların olmuş demek. kaç taanesi döllendi canım
benim yaş 40 oldu canım ve miyon var iki kere operasyon oldum ama yeniledi bebeğin tutunacağı yerde
dr miyonu da alacak opudan sonraki adet ile rahim hazır olduğunda da transfer olacak
Maviay1778 ve anneveoglusu kizlar ciktim dr dan. Sagda 5 tane solda 3 tane var. Sagdakilere isaret yapti kagitta. bilmiyorum soldakiler bosmu aceba diye dusundum. ancak hepsinin boyutu suan 6 olmus. Dr bu iyi bir gelisme hepsinin ayni duzeyde olmasi dedi. Iyiyim yani ignelere devam edicem. Cumatesi tekrar cagirdi. Maviay1778 canim 11.45 de muayene takibimi murat bey yapacak karsilasiriz belki. Hakkimizdan hayirlisi olsun
Hayırlı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini verirsin :) transfer öncesi süreç nasıl oluyor hangi ilaçları kullandınBenim yarın 2 tane 5.gün embriyo su transferi olucak inşallah ikimizin de pozitif olur cem bey benim 2. Doktorum önceki başka doktor du negatif olunca cem beye geçtim bu sefer çok memnun kaldım insalalh hayırlısı olur
Insallah canim umarim hersey istedigin gibi olsun. Haberleri yazarsan sevinirizCanım cok sevindim.benimde ilk muayenede 5 taneydi solda sağda 2.sağdakiler hiç büyümedi 4mm de kaldı.ama sonadan anlaşıldıki solda da 5 diil 6 varmış.opu öncesi anlaşıldı.valla piyango tutturmuş gibi sevinmiştim.sonucta 1 tane 1 tanedir.inşallah hepsi güselce gelişim göstersin.bende perşembe günü antalyada olcam.miyom yenilenmişmi die bakıcak.dua edin de yenilememiş olsun
Ilk doktorum da iğne bant vardı fark olarak simdi estrofemHayırlı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini verirsin :) transfer öncesi süreç nasıl oluyor hangi ilaçları kullandın
Canim sabah aksam vajinal jel sabah akşam estrofem tetradox öğlen 1 kere b12 folikasit coraspin birde kortizon ama adına unutttum. Bu şekilde önceki tedavimde estrofem yerine bant vardı birde Karından iğne vardı bunlar busefer yok .Hayırlı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini verirsin :) transfer öncesi süreç nasıl oluyor hangi ilaçları kullandın
Kızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi
Canım yasa var 35 yaş altı bir embriyo 35 yaş üstü 2 emriyo veriliyor çok özel istisnai durumlar hariç yasa böyle eskiden ilegal olarak 2 embriyo verilip 1 embriyo yazıyorlardı doktorlar ama şuan varmı hala yapan bilmiyorum muhakak vardır ama isim bilmiyorumKızlar ben 30 yaşındayim doktora eğer embriyolar gelişirse kaç tane transfer ediyorsunuz diye sordum 1 tane dedi ama 2 tane olan arkadaşlar var neye göre karar veriyorlar anlamadim 2 tane daha garanti olmaz mi
anladım canım teşekkür ederim yaşla alakali demekki hayırlısı olsun hepimiz için zaman yaklaştıkça heyecan artıyor asıl opu ve sonrası önemliCanım yasa var 35 yaş altı bir embriyo 35 yaş üstü 2 emriyo veriliyor çok özel istisnai durumlar hariç yasa böyle eskiden ilegal olarak 2 embriyo verilip 1 embriyo yazıyorlardı doktorlar ama şuan varmı hala yapan bilmiyorum muhakak vardır ama isim bilmiyorum