2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Son durum yarın transfer için saat 13 de gel dediler 2 tane embriyo var durumu nasıl dedim asıl yarın belli olur dediler yani uygun olmazsa gerimi dönüyoruz garip değil mi hazır olunca gitsek daha iyi değil mi hayal kırıklığı açısından
Stres yapma kuzum ya eger dollenmese yada bosa ciksa zaten olmadi derler demekki kotu degil. Sadece sen rahat ol. Yarin bak buyuk bulusman var minnaginla. onu sarip sarmala. Moral hersey demek. Guzel olacagina inanalim guzel olsun hersey

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.çalışan bayanlar özelden rapor kabul ediliyor mu acaba.ben özelde tedavi görüyorum.öğretmenim.

Canım bende ogretmenim. Devlette tedavi görüyorum ama opu öncesi rapor vermediler . İl dışından gelip gitmeme rağmen . Bende aile hekimine durumumu anlattım sağolsun bir hafta opu öncesi o şekilde rapor aldim . Sende aile hekimini dene eğer özel de ki rapor kabul olmazsa. Ama olur diye düşünüyorum . Nihayetinde normal rahatsızlandıgim zamanlarda da özelden rapor götürdüğüm olmuştu .

canım benim yumurtalar ne durumda çok merak ediyorum 6. gün kontrolüm yarın sabah
senin test günün ne zaman hayırlı haberlerini alalım inşallah

canım toplanan yumurtalardan 14unu dollendirmislerdi bunlardan 7si a kalite oluşmuş dediler.7 donduruldu 4 bir 3 bir olarak transfer günü 4lüğü çözmüşlerdi 1tanesi canlanmamış 3u canlı koyalım dediler ama yaşım genc tutma olanağı yuksek dediler fakat birde ücüz olursa ben kaparım dedim.hic 3 tane embriyo düşünmemiştik 2 tanesini koyun dedim.testtim nasipse 25 i pazartesi günü olucak.senin içinde hakkında hayırlısı inşallah yarin güzel haberler alırsın..

Canım bende ogretmenim. Devlette tedavi görüyorum ama opu öncesi rapor vermediler . İl dışından gelip gitmeme rağmen . Bende aile hekimine durumumu anlattım sağolsun bir hafta opu öncesi o şekilde rapor aldim . Sende aile hekimini dene eğer özel de ki rapor kabul olmazsa. Ama olur diye düşünüyorum . Nihayetinde normal rahatsızlandıgim zamanlarda da özelden rapor götürdüğüm olmuştu .
Müdüre sordum canım özelin raporu kabul edilmiyor dedi.aile dr.una bi soracağım.

Transfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)

rabbim hayırlı haberlerini nasib etsin inşallah. Benimde 7.günüm bende elimi arada kasıklarıma koyuyorum gözümün önüne o balık gibi gidişleri gelir bir gülümse içimi huzur kaplıyor çok güzeldi eşime de diyorum keske sende görseydin o ani çok harikaydı diye:-)

Son durum yarın transfer için saat 13 de gel dediler 2 tane embriyo var durumu nasıl dedim asıl yarın belli olur dediler yani uygun olmazsa gerimi dönüyoruz garip değil mi hazır olunca gitsek daha iyi değil mi hayal kırıklığı açısından

hakkınızda hayırlısı olsun canım.iyi düşün güzel şeyler olsun karamsarlığa kapılma herşey güzel olur Allahın izniyle inşallah

Transfer arkadaşlarım nasılsınız benim transferim oldu iyide geçti .ultrasonda o minik parlak bebeğimi gördüm :) .içşmde çok tatlı bir huzur ve sakinlik var .herkes gözüme daha tatlı dünya daha güzel görünüyor:)
Allahım kucağını doldurdun o güzelliklerle inşallah

Sıkmayın canınızı . Bakin benden de 12 yumurta toplanmasına rağmen kaliteli olan 3 tane var dediler . Ve konuşurken de transfer olursa dediler . 3 tanesi 1. Kalite denildi ama demek ki gün gün degisebiliyor. Benim ki de 3. Gun embriyoşu olmuş olacak . Olursa eğer birlikte sayarız günleri :spor:
Evet canım yaaaa inşallsağ rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı eylemiştir

Slm kızlar bugün transferim oldu 2 tana transfer diye konusmustuk ama Embriolog benimle Uzun uzun konuştu 2li gebeliğin negatif yönlerinden bahsetti vee 1 adet transfer yaptık inşallah hayrlisi olur . Zaten yasim 26 böyle olacağını biliyodum yasa gereği izin vermedi embriyolog. . Allah hepimiz için hayrlisini nasip etsin

Slm kızlar bugün transferim oldu 2 tana transfer diye konusmustuk ama Embriolog benimle Uzun uzun konuştu 2li gebeliğin negatif yönlerinden bahsetti vee 1 adet transfer yaptık inşallah hayrlisi olur . Zaten yasim 26 böyle olacağını biliyodum yasa gereği izin vermedi embriyolog. . Allah hepimiz için hayrlisini nasip etsin

Rabbim isterse biri iki yapar canım yeterki sağlıklı bir gebeliğin olsun , sıkı sıkı tutunur inş bebeğin sana

Ben özel sektörde çalışıyorum 5 günlük rapor verdiler bana bende özelde tedavi görüyorum ama rapor kağıdını verirken resmi kurumda geçerli değil demişlerdi kurumunuzdan raporunuzu aldığınızda resmi kurumda geçip geçmediğini sorun ben raporumu sisteme manuel giriş yapılacak olmaz ise yıllık iznimden düşücem ama raporunuzu alırken iyice sorun bence
Canım tüp bebek özel Bi işlem olduğu için nereden alırsan al kabul ediliyor nihayetinde özel Bi hastane.ben aldım transfer sonrası (ki benim kurumumda rapor yasak soruşturma açılıyor) kabul edildi raporun son günü de yenilersen başka hastaneden sorunsuz geçiyor çalışan anne adaylarının en büyük stresi bu olay herşey gönlünce olsun

Canım tüp bebek özel Bi işlem olduğu için nereden alırsan al kabul ediliyor nihayetinde özel Bi hastane.ben aldım transfer sonrası (ki benim kurumumda rapor yasak soruşturma açılıyor) kabul edildi raporun son günü de yenilersen başka hastaneden sorunsuz geçiyor çalışan anne adaylarının en büyük stresi bu olay herşey gönlünce olsun
Transfer sonrası kaç gün rapor aldınız

Hayırlısı olsun rabbim can verecek olduktan sonra sen kaç dakika yattın transferden sonra eve nasıl gittin ben araba kullanacağım zararı olur mu acaba

Hayırlısı olsun rabbim can verecek olduktan sonra sen kaç dakika yattın transferden sonra eve nasıl gittin ben araba kullanacağım zararı olur mu acaba

Doktoruna sordun mu canım?
10 saat oldu transferden çıkalı, kasık ağrım var hala
Çok kastım ben kendimi sanırım ondan oldu.
Daha kendime yeni yeni geliyorum

Taksiyle dönsen daha iyi ben öyle yaptım rahat oldu.

X