- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
canım simdi girebildim biraz gec cevap verdim kusura bakma. Evet adetle gidiyorsun kontrole 6 yumurta vard iğnelere basladik aslında doktorun isteği en fazla 15 ama benim iğneler maşallah coşturdu.bu yumurta kalitesini seçme açısından iyi fakat bu kadar fazla oluncada benim tehlikem olurmuş yani su toplayabilir transferi yaparsak o zamanda sürekli hastaneye gelip sıvıyı çekmek zorunda kalırız bunu tabikide istemedim o ayki adetimle 2 adet gecirdim.bu ay adetin 3.estrofemlere başladım 8.g sonra rahim kontrolünde rahim istenilen kalınlığa gelince transferim yapıldı.uzun oldu ama benim benim olayım bu:-sağol canım inşallah seninde guzel haberlerini aliriz
kızlar araştırdım ve buldum normalde bazı doktorlar opu. öncesi sadece ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırıyormuş. ama benim doktorum bana bgnde söylemişti zaten yarın hem ovitrelle, hemde iki tane gonapeptyl iğnesi vurulcam cuma opu. olucam yani bu iki iğneyle çift etkileşim oluşturulup ve ohss riski azaltıyormuş. belki benim gibi bilmeyenler olursa yazmak istedim. ohss falan okuyunca tedirgin olmuştum bir an
İnş hepsı çok ıyı olur cnm güzelce döllensinler annelerının göbüşüne konsunlarGünaydın hanımlar
yarın kontrol var merak ediyorum yumurtalar ne durumda
amirime söylemek zorunda kaldım amma zormuş yaa erkek olunca birde
Benimde
Benimde perşembe günü 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer olacak beninkiler donmadi taze embiriyolar. Siz dondurdunuz mu
Bende opu sırasında aldırdım miyomu bu perşembe kontrole gitcem yenilemiş mi die umarım yenilemez.neden yeniliyor hiç anlamıyorum da
İnş hepsı çok ıyı olur cnm güzelce döllensinler annelerının göbüşüne konsunlar
Evet cnm 7 yaşında 2 ye geçtı maşallah kuzularımıza amin cnm senın oğlunda kardeş çok ıstıyormuofff migrenin tutmuş kıyamam canım yaa
birde oğlun vardı dimi okula başlayan allah kuvvet versin sağlıkla geçir bu süreci inşallah
inşallah güzel haberler veririz birbirimize
benimde bir oğlum var 10 yaşında
Transferden sonramı benimde 6 günüm ve kasıkta ağrı batmam devam zaman geçsede sonuç alsakSelam kızlar bugun 2.gunum hıc vakit geçmıyor migrenimde tuttu çok fenayım
Ben özel sektörde çalışıyorum 5 günlük rapor verdiler bana bende özelde tedavi görüyorum ama rapor kağıdını verirken resmi kurumda geçerli değil demişlerdi kurumunuzdan raporunuzu aldığınızda resmi kurumda geçip geçmediğini sorun ben raporumu sisteme manuel giriş yapılacak olmaz ise yıllık iznimden düşücem ama raporunuzu alırken iyice sorun benceGünaydın kızlar bişey sormak istiyorum.çalışan bayanlar özelden rapor kabul ediliyor mu acaba.ben özelde tedavi görüyorum.öğretmenim.
HEMDE NASIL YAVRUM ÇOK İSTİYOR YANLIZ BÜYÜDÜ ONA ÇOK ÜZÜLÜYORUM 5 YILDIR İSTİYORUMEvet cnm 7 yaşında 2 ye geçtı maşallah kuzularımıza amin cnm senın oğlunda kardeş çok ıstıyormu
HEMDE NASIL YAVRUM ÇOK İSTİYOR YANLIZ BÜYÜDÜ ONA ÇOK ÜZÜLÜYORUM 5 YILDIR İSTİYORUMEvet cnm 7 yaşında 2 ye geçtı maşallah kuzularımıza amin cnm senın oğlunda kardeş çok ıstıyormu
Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.çalışan bayanlar özelden rapor kabul ediliyor mu acaba.ben özelde tedavi görüyorum.öğretmenim.
ŞİMDİ SANA ZAMAN GEÇMİYORDURTransferden sonramı benimde 6 günüm ve kasıkta ağrı batmam devam zaman geçsede sonuç alsak
Transfer için doktoru bekliyorum opu dan çıkınca transferim olucak .birley dikkatimi çekti normalde bekleyen hasta grupları arısında başka bölümlerde sohbetler olurya hani ....burada çıt çıkmıyor .çok ilginç sanki herkes başka bir nedenle buradaymışta çaktırmıyormuşuz gibi :)
Evet cnm valla kendımı dınlıyorum sureklı rabbim hayırlı haberler almamızı nasıp etsın inşTransferden sonramı benimde 6 günüm ve kasıkta ağrı batmam devam zaman geçsede sonuç alsak
canım nasılsın yumurtalar ne zamana toplanıyor senin
bilgiler için teşekkür ederim. benim ne zamana toplanacak merak ediyorum