2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

canım benim yumurtalar ne durumda çok merak ediyorum 6. gün kontrolüm yarın sabah
senin test günün ne zaman hayırlı haberlerini alalım inşallah

canım nasılsın yumurtalar ne zamana toplanıyor senin
bilgiler için teşekkür ederim. benim ne zamana toplanacak merak ediyorum

Benimde

Benimde perşembe günü 2 tane 5. Gün embiriyosu transfer olacak beninkiler donmadi taze embiriyolar. Siz dondurdunuz mu

hayırlı olsun canım yarın senin için özel gün inşallah sıkı sıkı tutunur kuzuların sana

benim dondurulacak rahim şuan hazır değil transfer için senin çok yumurtan vardı döllenen ve kalan emriyolarını dondursa idin canım

Bende opu sırasında aldırdım miyomu bu perşembe kontrole gitcem yenilemiş mi die umarım yenilemez.neden yeniliyor hiç anlamıyorum da

inşallah perşembe güzel haberler alırsın canım. tekrarlamadan kuzuları alırız inşallah
ben druma sordum opu ile alsanız zaman kaybetmek istemiyorum diye
rahim kalınlığı uygun olmalı onun icin o yüzden bu opu ile olmaz dedi
adeti gör sonra olacak dedi adetten hemen sonra

bende bir bilsem o oğluma miyon ile gebe kaldım oğlumda sıkıntı olmadı sezeryanla alındı
sonra ikinci evladımı isterken 2 kere daha oldum ikisinde de yeniledi
inan canımı çok sıkıyor bu durum
artık alınması ile yenilemeden transfer olur inşallah
senin kaç ay ara verildi alınması sonrasında

dr bana miyon alınması sonrası transger öncesi histereskopi yapabilirim dedi

İnş hepsı çok ıyı olur cnm güzelce döllensinler annelerının göbüşüne konsunlar

offf migrenin tutmuş kıyamam canım yaa
birde oğlun vardı dimi okula başlayan allah kuvvet versin sağlıkla geçir bu süreci inşallah

inşallah güzel haberler veririz birbirimize
benimde bir oğlum var 10 yaşında

Evet cnm 7 yaşında 2 ye geçtı maşallah kuzularımıza amin cnm senın oğlunda kardeş çok ıstıyormu

Merhaba kızlar birşey sormak istiyorum pazartesi günü opu oldu 4 yumurtam toplandi bunlardan 2 tanesi döllenmiş az önce arayıp bir tanesinin 2ye diğerinin 5e bölündüğünü söylediler merak ettiğim şey bu bölünme 2,4,8... diye ilerlemiyormu 5e bölünmesi normalmi ilk günde bilgisi olan varmi

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.çalışan bayanlar özelden rapor kabul ediliyor mu acaba.ben özelde tedavi görüyorum.öğretmenim.
Ben özel sektörde çalışıyorum 5 günlük rapor verdiler bana bende özelde tedavi görüyorum ama rapor kağıdını verirken resmi kurumda geçerli değil demişlerdi kurumunuzdan raporunuzu aldığınızda resmi kurumda geçip geçmediğini sorun ben raporumu sisteme manuel giriş yapılacak olmaz ise yıllık iznimden düşücem ama raporunuzu alırken iyice sorun bence

Transfer için doktoru bekliyorum opu dan çıkınca transferim olucak .birley dikkatimi çekti normalde bekleyen hasta grupları arısında başka bölümlerde sohbetler olurya hani ....burada çıt çıkmıyor .çok ilginç sanki herkes başka bir nedenle buradaymışta çaktırmıyormuşuz gibi :)

Günaydın kızlar bişey sormak istiyorum.çalışan bayanlar özelden rapor kabul ediliyor mu acaba.ben özelde tedavi görüyorum.öğretmenim.

CANIM RAPORU VEREN YERİN SGK İLE ANLAŞMASI YOKSA MEMURLARA GEÇERLİ OLMUYOR RAPORLARI

BEN BU YÜZDEN YILLIK İZİNDEN KULLANIYORUM

CANIM YAA YAZDIKLARIN YÜZÜMDE TEBESSÜME NEDEN OLDU
İNŞALLAH ÇOK GÜZEL GEÇER VE GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH

canım nasılsın yumurtalar ne zamana toplanıyor senin
bilgiler için teşekkür ederim. benim ne zamana toplanacak merak ediyorum

iyim canım çok saol sen nasılsın??
dün kontrole gittim ,bugünde gidip kan verdim canım . bu akşam çatlatma iğnelerimi vurulacam , cuma 09.30 opu. olucak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.. sende yarın güzel haberler verirsin inş.
ben 11 eylülde başladım iğnelere 22 eylülde opu. olucak yani 12. günü opu. olmuş oluyor, seninde bi aksilik çıkmazsa tahmini o günlerde olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…