2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yolum taksi için baya uzun da ondan eşine gerek var mı yani zor değilse kendim gideceğim

Yolum taksi için baya uzun da ondan eşine gerek var mı yani zor değilse kendim gideceğim

Eşe gerek yok esasinda
Ama seni bekleyen biri olursa disarida daha rahat edersin bi refakatçin olsun mümkünse
1,5 saatte ayrılmışım hastaneden ben bugün dinlenme taburcu olma süresi toplam
Çok su içmişim çok stres yaptı bu bende
Yürüyemiyordum
Nerdeyse
Kararinda iç sen

Canim senin regl ne alemde alla sen? Bu ay ne bitmez reglmis ya. Bide yogun camurmuu cokeltimi bataklikmi anlamadim bitmedi bi turlu.

Hayırlısı olsun rabbim can verecek olduktan sonra sen kaç dakika yattın transferden sonra eve nasıl gittin ben araba kullanacağım zararı olur mu acaba
1saat yattım sonra normal araç ile geldim aracın rahatti ama koltugu tamamen yatak yaptım eşim Benimle ydi zaten o kullandı inşallah hayırlısı olur hakimizda

Kizlar birazda gulelim ya. Esimle az once aramizda gecen diyalogu anlatiroyum. O hicbir zaman bu konulari konusmaz dinlemez. yok yumos buyumusmu yok yumos kac olmus. sinir oluyor bende onun bu duygusuzluguna tirip oluyorum. Yazmiski bana ne yapiyorsun? Badem ceviz yiyorum yumoslarima cok iyi gelecek dedim oda yorumsuz sadece gozleri olan bir smile gondermis. Tabi ben durmadim. 8 tane yumosum var buyutuyorum onlari yazdim. Ahahahah ay olcemm. Yaw baslatma simdi yazmis. Yumosumu ye yazdim kizim anan sana ogretmedimi boyle konular erkeklerle konusulmaz demis. Yemin ediyorum gizlerimden yas geldi ya

Ahahhahah çok iyi
Gözümün önüne benim ki geldi yeminle bide ben yediklerini zorla eşime yeri diyorum adama artık öğğğ geldi.. tamam sana yarasına bana nie tıkıyon der durur

Eger 5.gün embriyosu ise istersen yarın idrar testi yapmaya başlayabilirsin. Benim bu 2.ci olduğu için bu sefer kendime söz verdim 10 gün dolmadan yapmicam test...

Kacinda dedi doktorun test günü icin?

Haftaya bugun kanda cikmaz mi acaba?
Olacagi varsa olacak
Yoksa da yok ama iste merak ediyorum Durumumu

Ahahhahah çok iyi
Gözümün önüne benim ki geldi yeminle bide ben yediklerini zorla eşime yeri diyorum adama artık öğğğ geldi.. tamam sana yarasına bana nie tıkıyon der durur
Sus sesini cikarma ye de tik agzina ay bunlar niye boyle ler yaaaa cok yuzeyseller. Bosver diyor yok kac olmus onu dr bilir o dusunsun diyor ahahaha. Biz kadinlarda ayrintici herseyi arastir sorgula. Boyle komik diyaloglar oluyo

Transferimin 6.günü bugün. Bugün de belirti yok bende:)
Ya canım sende belirti yok diyonda hiç bir belirti vermeden aslanlar gibi doğum yapan bir sürü insan var hiç stres yapma biz galiba senle aynı gün yaptuk benimde 6 günüm benim kasık ağrım aynı hızla devam ediyor ve çok terliyorum bunların olması benim hamile olduğumu göstermediği gibi seninde belirtin olmaması tutunmadığını göstermez canım sakın stres yapma benim herşey yolundaydı era testim temiz cd56 trstim temiz embriyolar genetikten temiz geldi rabime sığındım rabim ne eylerse güzel eyler inşallah tutunur bebişlerimiz

Kacinda dedi doktorun test günü icin?

Haftaya bugun kanda cikmaz mi acaba?
Olacagi varsa olacak
Yoksa da yok ama iste merak ediyorum Durumumu
Haftaya bugün kanda çıkar ama şimdi haftaya bugün bir tane kalçadan iğne olucaz ya onun bata hcg yi etkilediğini söyluyolar yaptircaksanda iğneni yaptırmadan önce yaptır testini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…